Şimdi Ara

Pokemon go'da kamerada pokemonlari goremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeniden mi indirmeliyim ? golgesi gozukuyor, ar moda alip yakalayabiliyorum sadece

Telefon
    A3 2016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• J5 dede ayni sorun var ama o kadar da onemli degil

• Telefonun AR modunu desteklemiyor

• Bi manası kalmıyor oynamanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspiratör -- 8 Temmuz 2016; 19:03:47 >
  • ar mod olsa da kullanma zaten. telefonu sürekli hedefte tutman gerekiyor. ar yi kaparsan normal tel aşağıda kullanabilirsin, çok daha rahat
  • jiroskop olmayan tellerde çalışmaz o özellik. zaten sıkıntılı oluyor
  • Samsung j5 e sonradan jiroskop taktırmamız, ekletmemiz mümkün olur mu acaba bilen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hbsanlixx H kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde genpa ve kvk cüzi bir ücret karşılığında yapıyor.Yurtdışında üreticilerine gönderirseniz yarımcı olurlar.5-10 dolar sanırım

• Koskoca iphon6 da bile pokemonu yakalayınca donuyor sanırım gps den kaynaklanıyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Mesaj arama vs. geldiğinde programdan çıkıp tekrar girince donuyor veya olduğu yerde kalıyor pokemonları göremiyorsun en sağlıklısı arada bi çıkıp girmek. Tabi çıkınca bu sefer de server dolu diyor hele arada şifre parola sorması ayar ediyor beni hiçbir yama vs. yüklemeden direk app den yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 15 Temmuz 2016; 8:37:52 >
  • AR desteklese bile kullanmak pek mantıklı drğil çok fazla şarj yiyen bir oyunu daha da şarj yemesine neden oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.