Şimdi Ara

Pokemon GO Pikaçu Yakalama Hilesi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba ! Bu videomda sizlere Pokemon GO ' da nasıl Pikaçu yakalayacağınızı gösterdim. Çok kolay bir yöntem. Hile sayılmayabilir aslında :) Easter egg diyelim. Videoyu beğenirseniz like atmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın teşekkürler :)

Videom ;https://www.youtube.com/watch?v=Rgk9afrluBo&feature=youtu.be

• Teşekkürler nerden öğrendiysen gerçekten işe yarıyor, bende 3. seferde değil de 5. seferde oldu ama olsun çok sağol
  • hile değil bu başlangıç pokemonlarını seçmeyin bi 10dk yürüyün karşınıza o 3 pokemon ve ayriyetten pikaçu çıkıyor görüşürüz
  • oyunu yükleyip başlayan için bir çözüm yok ama değil mi:)
  • Baslangıç pokemonları genelikle 10 ile 15 CP arasında değişiyor benim gözlemlediğim kadarıyla.
    Tabii ki seçim sizin ama 20 CP'lık Pikacu pek işe yaramıyor oyunda :/
    Eğer oyunu baslayıp baya level aldıysanız değeceğini düşünmüyorum ben.

14 level hesabımla bugün beşiktaş sahilde 15 CP Pikacu yakaladım. Suan hesabımdaki en güçsüz karakter :D
    Genelde Zubat'lar bile 100 CP artık...
  • Pikachu yakalama hilesi değil; oyun animeye göre gittiği için Ash ilk bölümlerde charmander, squirtle yada bulbasaur'u yakalamaya geç gittiği için pikachu eğitmeni oldu. Dolayısıyla oyunda eğer ki açıp gecikirseniz pikachu sizin demiş.
  • Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Elinde Pikachu'nun olması bir fayda sağlamayacak sana başlangıç için. Çok fazla takılma derim. :)

Başlangıçta Charmander seçtim, sonrasında Pikachu karşıma çıktı yolda yürürken. Ama çok zayıf oldukları için bir işe yaramıyorlar. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam dolmuşta yakaladıya lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video Perdedeki Hayalet adlı kanaldan çalıntı sanırım.Veya ikiside zaten yüklenmiş olan bir videoyu kullanmışlar.

https://youtu.be/N9QcZARtQ1U

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.