Şimdi Ara

Pokemon:Let's Go, Pikachu and Eevee Türkçe Çeviri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Pokemon:Let's Go, Pikachu and Eevee oyunlarının Pikachu versiyonunun çevirisine başladım eğer bitirebilirsem yayınlıcam item isimleri saldırı isimleri ve karakter isimlerini çevirmeyeceğim bir kaç çeviride bu şekilde yapıldığını gördüm oyunun orjinalliğini bozmamak için onlara dokunmayacağım sadece story metinlerini çevirmeyi düşünüyorum birde menü ve benzeri kısımları işte.Mod şeklinde kolayca yükleyip oynayabileceksiniz ama oyun türkçe karakterleri kabul etmiyor o yüzden türkçe karakter kullanmayacağım ama yinede anlaşılır olucağını düşünüyorum bakalım işten fırsat buldukça zaman ayırıyorum ama çok fazla diyalog var birde çevirisine dokunamadığım bir iki yer var yoksa bozuluyor oralar hariç hepsini çeviricem bakalım birsey olmazda bitirebilirsem linkleri konuya eklicem arkadaşlar.Çevirdiğim kısımlardan örnek bir kaç görsel ekliyorum.Söz vermiyorum elimden geleni yapıcam.

• Hocam shin megami tensei 3 nocturne çevirmen mümkün mü pc veya switch? Birde sanırım bugün çıkış yapacak olan smt5 vengeance switch sürümünde türkçe yok, pc sürümündedeki yamayı switche entegre etmek mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık, Türkçe karakter olmamasına yapacak herhangi bir olayımız olmadığı için onu görmezden gelmek gerekecektir.

İyi çalışmalar dilerim.

• discord kanalında arkadaşlarla bu konu ile ilgileniyoruz. dosyalara erişildi. ama kesin değil

switch versiyonunda türkçe dil dosyası var fakat bölgesel otomatik dili aktifleştirdiği ve switchde tr bölgesi olmadığında oyun türkçe açılmıyor

• Lyc kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler, Türkçe dil desteği hangi sürümünde var ona göre indireyim. USA ASİA ya da JAPAN.

Birde discord kanalını paylaşmak isterseniz linki atın lütfen. Eğer mümkün değilse başarılı olunduğu zaman buradan tekrar alıntı yapın. Teşekkürler.

• usa da var

Teşekkürler hocam, gelişme varmı türkçe yapma konusunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • discord kanalında arkadaşlarla bu konu ile ilgileniyoruz. dosyalara erişildi. ama kesin değil

switch versiyonunda türkçe dil dosyası var fakat bölgesel otomatik dili aktifleştirdiği ve switchde tr bölgesi olmadığında oyun türkçe açılmıyor

edit halledildi:

Şahane, ne zaman yayınlarsınız hocam?

• discord kanalımda paylaştım.. switch türkçe yamalar kanalında

Pokemon:Let's Go, Pikachu and Eevee Türkçe Çeviridiscord
    Soner Çakır - Oyun, Grafik ve Kariyer Merkezi Discord Sunucusu'na katıl!
    https://discord.com/invite/kFryB8rE7S

Discord'a girdim ama switch türkçe yama kanalını bulamadım listede.

• tekrardan oynamayı düşünüyorrdum bende. teşekkürler. sword shield ve scarlet içinde yama gelir umarım

• sa

• Dostum bitince koysaydın daha iyi olurdu. Ne gerek var insanları heveslendirmeye.

• harika olacak beklemedeyiz hocam

• ne zaman bitcek biladeer kalan dosyaları ver ben çeviriyim bari

• Çeviri ilerleme durumunu paylaşırmısınız?

• Hocam çeviri bitti mi ?

• Timur Bey T kullanıcısına yanıt
    Yukarıda discordda paylaşımı yapıldı diye yazıyor. Denediniz mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Link bozulmuş hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.