Arkadaşlar merhaba Pokemon:Let's Go, Pikachu and Eevee oyunlarının Pikachu versiyonunun çevirisine başladım eğer bitirebilirsem yayınlıcam item isimleri saldırı isimleri ve karakter isimlerini çevirmeyeceğim bir kaç çeviride bu şekilde yapıldığını gördüm oyunun orjinalliğini bozmamak için onlara dokunmayacağım sadece story metinlerini çevirmeyi düşünüyorum birde menü ve benzeri kısımları işte.Mod şeklinde kolayca yükleyip oynayabileceksiniz ama oyun türkçe karakterleri kabul etmiyor o yüzden türkçe karakter kullanmayacağım ama yinede anlaşılır olucağını düşünüyorum bakalım işten fırsat buldukça zaman ayırıyorum ama çok fazla diyalog var birde çevirisine dokunamadığım bir iki yer var yoksa bozuluyor oralar hariç hepsini çeviricem bakalım birsey olmazda bitirebilirsem linkleri konuya eklicem arkadaşlar.Çevirdiğim kısımlardan örnek bir kaç görsel ekliyorum.Söz vermiyorum elimden geleni yapıcam.
Pokemon:Let's Go, Pikachu and Eevee Türkçe Çeviri
https://forum.donanimhaber.com/pokemon-let-s-go-pikachu-and-eevee-turkce-ceviri--158899664 Konuyu başka yere taşıdım.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 872 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun