normaldir bende de aynı durum site artık tamamen gitti galiba nie her önüne geleni alırlarkii
quote:
Orijinalden alıntı: Sekobro
ewet sayfa görüntülenemiyo diyo
bende şifremi yanlış yazıyorum sandımk meğğğersem herkesde öleymiş
quote:
BENDE BAĞLANMA GİRİŞİMİ BAŞARISIZ YAZIYOO
quote:
ya varya kık yılda bir poke oynayacaz .... yapıp bırkatılar zevkin içine bu arada özür diliyorum çok sinirlendim
quote:
Orijinalden alıntı: koraxxx
normaldir bende de aynı durum site artık tamamen gitti galiba nie her önüne geleni alırlarkii
sanırım bizim internetten çünkü şimdi forumdada bi kere sayfa görüntülenemiyo diyo
quote:
Orijinalden alıntı: safak10
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: safak10
aynen öle yaa
quote:
Orijinalden alıntı: legends team
ya varya kık yılda bir poke oynayacaz .... yapıp bırkatılar zevkin içine bu arada özür diliyorum çok sinirlendim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: legends team
valla ya bugün ne güzel cumaydı ödevde yok kasardık hay ben böle sitenin .....................................
quote:
sanırım bizim internetten çünkü şimdi forumdada bi kere sayfa görüntülenemiyo diyo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: *Wolverine*
Sanmıyorum bende sadece craterde öle dioo
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: safak10
aynen öle yaa
Alıntıları Göster
ulan o kadar para ödiyoz kazık yiyoz kesin bizim türkiye'deki netlerde bişeyler vardır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: legends team
valla ya bugün ne güzel cumaydı ödevde yok kasardık hay ben böle sitenin .....................................
Alıntıları Göster
lan walla billa bu kadar olmss ki. 2 tane sayfa açılmıo sitede lan yenileyeceklerini bilseydim ona göre ayarlar kendimi yenileyecekleri zaman bırakırdım olmass ki kardeşim böylee
quote:
ulan o kadar para ödiyoz kazık yiyoz kesin bizim türkiye'deki netlerde bişeyler vardır
Alıntıları Göster
OHH BE DÜZELDİ GALİBA ama hala yavaaş
quote:
OHH BE DÜZELDİ GALİBA ama hala yavaaş
Alıntıları Göster
oleyyyyyyyy düzeeldiiii
quote:
oleyyyyyyyy düzeeldiiii
Alıntıları Göster
yine gitttttttttt
quote:
yine gitttttttttt
Alıntıları Göster
YOO BENDE GİTMEDİ HALA DURUYOOO
quote:
YOO BENDE GİTMEDİ HALA DURUYOOO
Alıntıları Göster
herzamanki hali pokemoncraterin ne bicim site yapıyolarsa
quote:
Orijinalden alıntı: scrow._gfb_
herzamanki hali pokemoncraterin ne bicim site yapıyolarsa
Alıntıları Göster
harrbii ya bu böle dvm etmez inşallah yarına jkadar düzelsin hafta sonu bi doğru düzgün oynayalım
quote:
harrbii ya bu böle dvm etmez inşallah yarına jkadar düzelsin hafta sonu bi doğru düzgün oynayalım
Alıntıları Göster
siteyi yeniledikleri için arada bi gidiyo bazende bağlanıyo mesela ben sürekli yenile diyorum bi ara giriyo bi bakıyorum btn haritalarda tplm 2000 kşi anca var demekki her ülkede gidiyo inşallah önümüzdeki haftalarda hatta günlerde düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: charismaed
siteyi yeniledikleri için arada bi gidiyo bazende bağlanıyo mesela ben sürekli yenile diyorum bi ara giriyo bi bakıyorum btn haritalarda tplm 2000 kşi anca var demekki her ülkede gidiyo inşallah önümüzdeki haftalarda hatta günlerde düzelir
Alıntıları Göster
genellikle sabah rahat oynıya bilirsiniz sonrası gümbürtü