Şimdi Ara

Pokemon Hikayesi [Resimli] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Black Burn, oyunun veya çizgifilmin senaryosuyla aynı olmaması için uğraşıyordum. May'in evine sonlarda dönecek, hani derler ya gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak diye. Onun gibi

Ve bir su pokesine ihtiyacım olduğunu annesi sezmiş olacak ki, Prof. Oak'tan rica etmiş ve Xenoid'e bir poliwag kazandırmış

Eğer bu şekilde iyi olmadığını düşünüyorsanız tavsiyelere eleştirilere her zaman açığım arkadaşlar.
    Bugün birkaç bölüm daha ekleyeceğim o zaman

• Kırmızı fontların rengini değiştir.
  • Birazdan ekleyeceğim bölümler, caps'lerini önceden alıp, konu ilgi görmediği için koymadığım bölümler. Bunlarda da kırmızı olmuş olabilir. 11. Bölümden sonra kırmızıyı kaldırırım. Teşekkür ederim

Edit: 8. 9. 10. ve 11. Bölümler eklenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lisedeykenyazilmistir -- 27 Temmuz 2011; 12:33:11 >
  • iyi de çok hızlı geçiyorsun bölümleri
  • Çok güzel paylaşım olmış. Peki bu oyunun adı ne? yani pokemon - yellow filan değil.

Birde sitesem bu oyunu bana gönderir misin?
  • Hmm Güzell :D
  • @MAD_TRAMP: Teşekkür ederim, ama ilgisizlikten bıraktım artık konuyu. Bir de dershanelerin açılması var tabii. Pokemon FireRed bu oyun

@Ze0: Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidoo

@MAD_TRAMP: Teşekkür ederim, ama ilgisizlikten bıraktım artık konuyu. Bir de dershanelerin açılması var tabii. Pokemon FireRed bu oyun

Bende de pokemon fire-red var ama böyle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD_TRAMP

quote:

@MAD_TRAMP: Teşekkür ederim, ama ilgisizlikten bıraktım artık konuyu. Bir de dershanelerin açılması var tabii. Pokemon FireRed bu oyun

Dostum, ben pikachu resimlerini kendim koydum oraya, pikachu'yu hile ile aldım vs.
    Normalde getirip poliwag vermiyorlar, koşu ayakkabısı veriyorlar, ama ben senaryoyu böyle değiştirdim.

• 6. bölümden sonrasının resimlerini göremiyorum.Yenilemen gerekiyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu578

6. bölümden sonrasının resimlerini göremiyorum.Yenilemen gerekiyor galiba.

Dostum bende 11. bölüme kadar görünüyor ve dediğim gibi hikaye bitmiştir. Yenilememe gerek yok, bu güne kadar gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MAD_TRAMP

quote:

Dostum, ben pikachu resimlerini kendim koydum oraya, pikachu'yu hile ile aldım vs.
    Normalde getirip poliwag vermiyorlar, koşu ayakkabısı veriyorlar, ama ben senaryoyu böyle değiştirdim.

Anlaşıldı tamam :)

• Bende katılabilirmiyimhttp://forum.donanimhaber.com/m_51524614/mpage_1/key_/tm.htm bu link referans olsun yatkınlığım var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batu578

6. bölümden sonrasının resimlerini göremiyorum.Yenilemen gerekiyor galiba.

Dostum bende 11. bölüme kadar görünüyor ve dediğim gibi hikaye bitmiştir. Yenilememe gerek yok, bu güne kadar gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim

quote:

Dostum, artık ilgilenmiyorum konuyla. Hikaye bitti.

• çok güzeldi emeğine sağlık
    RT yi recep tayyip erdoğan diye açtım ya roket takımıymış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.