Şimdi Ara

pokemon indigo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar efsane pokemonların nerelerden çıktığını biliyorum bana en az 25lwllik rapidash,leafeon,kingler verene bu yerleri sölerim üstelik bir pokemon veririm bu pokeleri istememin önemi bunlar crater deki 3lüm dü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhulk -- 22 Ocak 2009; 12:45:31 >

• Üstelik vereceğim pokemon 33lwl raikou
  • Sen en iyisi efsanelerin ciktiği yeri söyle o 3lünün ciktiği yeri bilen varsa söyler
  • :) evet efsanelerin çıktığı yeri sölerim çok basit maplarda kanto bölümü varya ordan bir yere girin bulursunuz bare bu bilgi için 1poke takas yapalım :D 40lwl fln
  • Ya uf sen bunu yeni mi öğrendin.Yaşama sen yaa.Ben bütün Kanto Gym'lerini bitirdim o oyunda.Orada çıkan efsanelerde Raikou,Azelf,Uxie,Mesprit.Ben diğer efsaneleri buldun zannettim.
  • düzgün konuşman senin için iyi olacak birde bunu bilmeyen arkadaşlar var onlar için yararlı olabilir
  • Karşılık istemek farklı tabi.Karşılık istemeden söylesen neyse derdim ama böyle kolay bilgi için karşılık istemek insanı akıllı yapıyor.Ne de olsa bilmeyenler var.Ayrıca sen de benle adam gibi konuş.Hem konuşmazsam ne yaparsın.İstersen gel Indigo'da alıyım boyunun ölçüsünü ver Nick'ini.
  • [vöh] napacanla :)))))haftaya oke şuan eziq pokelerim
  • Tamamdır.Haftaya bi Battle yapalım senle.
  • Kafanıza balgam atarim gelin benle yapin

Kuzen
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeDi3

Kafanıza balgam atarim gelin benle yapin

Kuzen

• ben celebi çıkardım maptan o nası oluo
  • Elite 4 Map'lerinden biridir o Kanto değil.
  • evet bu arada nickini verir misin?benimki kralhulk daha eziq ama yükseltiorm
  • benim bir sorum olacak gymleri bitirmek için elit4 ü yenmem mi gerek bu bölümüdemi bitir mem gerek??
  • lakersogul81 nickim.

Ayrıca Sertaç Lucario'na güvenip havalanma kuzen muzen dinlemem alırım paçanı aşşağa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

lakersogul81 nickim.

Ayrıca Sertaç Lucario'na güvenip havalanma kuzen muzen dinlemem alırım paçanı aşşağa.

Ya sen 81'li misin?28 yaşında falan?
  • Değilim.Kobe Bryant'ı bilirsin.21 Ocak 2007 tarihinde Toronto'ya 81 sayı attı.Maçıda kaçırmadan soluksuz izledim.Mike James ile manyak çekişme vardı.Ben çok sevmiştim o maçı.Ondan dolayı çoğu yerde bu nicki kullanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

Değilim.Kobe Bryant'ı bilirsin.21 Ocak 2007 tarihinde Toronto'ya 81 sayı attı.Maçıda kaçırmadan soluksuz izledim.Mike James ile manyak çekişme vardı.Ben çok sevmiştim o maçı.Ondan dolayı çoğu yerde bu nicki kullanırım.

Hmmm...Ya lütfen gel şu gym3 ün oraya yenmem lazım bak rocket olcam diyorum!..
  • Feyyaz'a söyle FM09 oynayacağım arkadaşla Hadi ben kaçtım Türker
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.