Şimdi Ara

Pokemon indigo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben pokemon indigo oyununa yeni üye oldumda bana hızlı gelişme yollarını oyunun inceliklerini anlatabilcek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kewin21

Selam arkadaşlar ben pokemon indigo oyununa yeni üye oldumda bana hızlı gelişme yollarını oyunun inceliklerini anlatabilcek var mı?

kardeş hızlı geliştirme yolu yok galiba ama sana şu taktiği verebilirim pokemonlarından birine hypnosis atağı ekle bu atağı yap sonra kasmak istediğin pokemonunla savaştır uyanırsa tekrar hypnosis yap öyle yüksek levelli pokemonları yenersin birde roomlar var hiç uğraşmadan bazı efsaneleri yakalayabilirsin max 50 level
  • hpyonis atağını nerden ekliycem daha doğrusu pokemonlarıma kendim istediğim atağı ekleyebiliyormuyum?bide para kasma yöntemleri var mı?
  • quote:

hpyonis atağını nerden ekliycem daha doğrusu pokemonlarıma kendim istediğim atağı ekleyebiliyormuyum?bide para kasma yöntemleri var mı?

şimdi para kasmayı ancak gymlerle battle yaparak kasabilirsin
    1-pokemarttan atak al
    2-my zone ye tıkla senin takımını göstercek biraz aşağıda işte onun altında setup my battle team yazıyor tıkla ona
    3-orda pokemonların var atak eklemek istediğin pokemona tıkla
    4-show my available TMs ye tıkla
    5-hypnosis atağı var ama bu atağı öğrenebilen bir pokemon olması lazım neyse sonra orda learne bas
    6-bir atağın yerine işaretle tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinedragon

quote:

hpyonis atağını nerden ekliycem daha doğrusu pokemonlarıma kendim istediğim atağı ekleyebiliyormuyum?bide para kasma yöntemleri var mı?

şimdi para kasmayı ancak gymlerle battle yaparak kasabilirsin
    1-pokemarttan atak al
    2-my zone ye tıkla senin takımını göstercek biraz aşağıda işte onun altında setup my battle team yazıyor tıkla ona
    3-orda pokemonların var atak eklemek istediğin pokemona tıkla
    4-show my available TMs ye tıkla
    5-hypnosis atağı var ama bu atağı öğrenebilen bir pokemon olması lazım neyse sonra orda learne bas
    6-bir atağın yerine işaretle tamamdır

hypnosis TMsini bulamıyorum numarası kaç acaba?bide hypnosis eklemek için pisişik pokemonum mu olması gerek?

• Hypnosis zaten psişik bir saldırı olması gerekiyor.
  • bide bişey sorcam toplam en fazla 6 pokemonumuz mu oluyor yoksa başka yerlerde daha fazla saklayabiliyormuyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH gizemli rozeti
    9 ay önce açıldı
    Dh Gizemli rozeti
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bide bişey sorcam toplam en fazla 6 pokemonumuz mu oluyor yoksa başka yerlerde daha fazla saklayabiliyormuyuz?

kardeş hypnosis atağını dark pokemonuda ghost pokemonuda öğrenebilir o sorun değil ya pokemarttan ara biraz kardeşim zor mu nasıl bulamıyorsun tm şıkkını işaretle karşına sırf ataklar çıkacak ordan bulursun diğer soruna gelicek olursak savaş takımında en fazla 6 tane olabiliyor yedeğinde isterse 1000 tane pokemon olsun farketmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.