Şimdi Ara

Pokemon İndigo turnuvası Maçları Ve Tarihleri Açıklandı (Katılanlar bu sayfaya mutlak girsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Pokemon İndigo turnuvası Maçları Ve Tarihleri Açıklandı (Katılanlar bu sayfaya mutlak girsin)

Maç Tarihleri

Pokemon İndigo Turnuvası Raund 1

10 Temmuz 12.00 - Ahmet vs Ash Katchum Ev Sahibi: Ahmet (Yani Battleye Rakibini Ahmet Davet Edecek)

12 Temmuz 12.00 - tuugberk vs ewee1212 Ev Sahibi: tuugberk (Yani Battleye Rakibini tuugberk Davet Edecek)

14 Temmuz 12.00 - Tansiyon31 vs catres Ev Sahibi: Tansiyon31 (Yani Battleye Rakibini Tansiyon31 Davet Edecek)

16 temmuz 12.00 - kazuya99 vs Digimon01 Ev Sahibi: kazuya99 (Yani Battleye Rakibini kazuya99 Davet Edecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poke_@hmet_26 -- 6 Temmuz 2008; 13:07:06 >

• bilgiler icin teşekkürler :D ama tarihleri kısaltsak
  • bizim maçımız 11 temmuzda olabilir mi?
    16 temmuzda gideceğizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 6 Temmuz 2008; 11:50:53 >
  • tmm dır işin ewee ama 12 temmuza alabildim olur?
  • ahmet benim battleyi değiştin için tşk ama daha cok var
  • YA EWEE ADLI KULLANICI TATİLE GİTCEKMİŞ MECBUREN SORUN OLMAZ DİMİ
  • yo o sorun deilde boyle olsa tarihler

8 Temmuz 12.00 - Ahmet vs Ash Katchum Ev Sahibi: Ahmet (Yani Battleye Rakibini Ahmet Davet Edecek)

9 Temmuz 12.00 - tuugberk vs ewee1212 Ev Sahibi: tuugberk (Yani Battleye Rakibini tuugberk Davet Edecek)

10 Temmuz 12.00 - Tansiyon31 vs catres Ev Sahibi: Tansiyon31 (Yani Battleye Rakibini Tansiyon31 Davet Edecek)

11 temmuz 12.00 - kazuya99 vs Digimon01 Ev Sahibi: kazuya99 (Yani Battleye Rakibini kazuya99 Davet Edecek)
  • tmm
    öle olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokemonmaster

yo o sorun deilde boyle olsa tarihler

8 Temmuz 12.00 - Ahmet vs Ash Katchum Ev Sahibi: Ahmet (Yani Battleye Rakibini Ahmet Davet Edecek)

9 Temmuz 12.00 - tuugberk vs ewee1212 Ev Sahibi: tuugberk (Yani Battleye Rakibini tuugberk Davet Edecek)

10 Temmuz 12.00 - Tansiyon31 vs catres Ev Sahibi: Tansiyon31 (Yani Battleye Rakibini Tansiyon31 Davet Edecek)

11 temmuz 12.00 - kazuya99 vs Digimon01 Ev Sahibi: kazuya99 (Yani Battleye Rakibini kazuya99 Davet Edecek)

Tarihler bumu
  • evt
  • arkadaşlar bu tarihler bana uymuyor çünkü ben 11 temmuzda oks açıklamalrına ve tercih yapmaya gidecem ben ancak 8,9veya 12 temmuz da yapabilirim ltfnn ...veya eski tarihte olur yani 16 temmuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterOfDigimons -- 7 Temmuz 2008; 16:19:09 >
  • Bu gün bizim maçımız var
  • Ahmet oyunda degil nasıl savaş yapcaz ya
  • Benim Maçım Bu Perşembe Holey...
  • Oley ahmet oyuna girmedi yendim :DD
  • Çok güzel çizmişsin turnuva tablosunu
  • başka turnuva varmı katılabileceğimiz.
  • ya arkadaşlar yeni üye alıyoruz turnuva ertelendi niyedie sprarsanız battle bozukmuş yani gold üyeler hariç kimse şu an için battle den yararlanamıyacaklarmış bu yaklaşık 5 - 10 gün içinde halledilirmiş bizde bu arada yeni üye alımına başlıyoruz

eğer battle düzelmessse yeni bir yol düşünücem
  • bu arada tüm maçlar iptal yeni katılanlar olcazk bu nedenle turnuva kızışçak ve battle bozuk indigda badminiyle ingilizce konuştum diyoki şu a için sadece gold üyeler faydalanabilir ancak 5 10 gün içinde herkeze açıcaz diyo
  • katılmak isteyenler adını ve oyundaki adını yazsın ve bize göndersin örnek

Adı:Ahmet
    Oyundaki Adı:Poke_@hmet_26
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.