Şimdi Ara

Pokemon İnfinity | Detaylı Rehber , Trade , Pokemon Tanıtımı ,PvP Battle ] Herşey Burada !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
1
Favori
8.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun şimdilik tamirde yarın alırsın pegasus
  • 1.7 geldi artık hotmaille kayıt olunabiliyor Fakat gereksize geliyo.
    Ama hala bu hatayı alıyorum
    Oops! Your request is invalid, see error details below.
    We are currently testing things we just implemented. You'll able to access the game once we are done with running our tests. Go to login page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 17 Ağustos 2011; 10:41:52 >
  • birşey sorucam görev alıyorum, diyelim pichuyu benim için yakalarmısın diyo yakalıyorum ona nasıl vericem pokéyi
  • Üye olabilsem birde.
  • http://www.pokemoninfinity.com/pages/default/register.php?ref=MTM5NzI3 blackburn buradan üye ol
    ,burak pichuyu yakaladaıktan sonra depoya atarsan ve adamla birdaha konnuşursan görev tamam oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat9999

1.7 geldi artık hotmaille kayıt olunabiliyor Fakat gereksize geliyo.
    Ama hala bu hatayı alıyorum
    Oops! Your request is invalid, see error details below.
    We are currently testing things we just implemented. You'll able to access the game once we are done with running our tests. Go to login page

Gelen Kutusuna geldi benim.

Bir de bu CHAOS Version nedir ?

Savaştan sonra öylece kalmıyor pokemonu yakalamak mı istiyorsun yoksa ilerlemek mi istiyorsun diye soruyor.

Biraz karışık oyun.

Neyse oyun oynancak gibi gelmedi bana oynayanlara başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 17 Ağustos 2011; 15:06:57 >
  • arkadaşlar start ısland c2 de soldaki evde adamın yanına gidip konuştum arena falan diyodu evt dedim.şimdi map açılmıyor.yükleniyomuş gibi oluyo ama bişey açılmıyo siyah ekran kaldı öyle
  • oyuna kayıt oldum birazdan başlayacağım yardım pls oyundaki adım alperen07
  • bu oyun zaman kaybı
  • rehberi oku anlarsın
  • kardeş sende beldum scyther riolu larvitar duskull elekid pokeler var mı zeo

varsa trade koyar mısın teklif yapıyım şu an oralara ulaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisovic -- 17 Ağustos 2011; 18:27:37 >
  • Baya çözdüm oyunu 2 lvl oldumGörev alamadım daha.Birde oyun da hile yok değil mi ?

3 lvl Pidgey yakaladım poke topu aldım.Bu nurse olayı uğraştırıyor ama güzel
  • Ben de bakıyorum.
  • arkadaşlar oyun da biraz uğraştırıyo ama zevkli her level atladığında yeni görevler yeni maceralar var
  • Byler Pokemon İnfinity Oynayanlar Okusun !!http://forum.donanimhaber.com/m_51795871/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51795871

bide idris bende sadece sycther var ama onu tradeye koymam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ze0 -- 17 Ağustos 2011; 20:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

kardeş sende beldum scyther riolu larvitar duskull elekid pokeler var mı zeo

varsa trade koyar mısın teklif yapıyım şu an oralara ulaşamıyorum

bu pokelerden yok mu sende zeo
  • bir şey sorucam nasıl happiness artar
    yanlış yazmış olabilirim k.b
  • 2-3 lwl pokeleri yenersen 10 happines artıyor yani çok kolay
  • Güzelmi?
    Bende başlayabilirim.
  • 1. aslında öyle deil Bakın Happines Pokemonun LeveL Atladığında Gelişiyo :D Mesela maç kaybetti düşüyö

Her 1 levelde 5 Happines Atlıyo !
    Her Maç Kaybettiğinde (o pokemonla Tabi) 1 Happines Düşüyo
    Pokemonu Tradeye Koyduğunda Başkasına Giderse Pokemonun Happines i Sıfırlanıyo !

2.soru
    İdris Aga Bende şuan sadece Scther war ama onu takas edemem :D o dediğin pokeler ileri maplarda çıkıyo hani sana big map dedim yaa işte o mapta ! :D o mapa gelebilmen için 15 seviye olman lazım

3. Lugi@
    Arkadaş Güzel Oyun Şuan Clan kurma öelliği var onun için öneririmevt güzel oyundur !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.