Şimdi Ara

pokemon izliyorum ama bir karışıklık var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pokemonu baştan izlemeye başladım ama bölümlerde karışıklıklar var bana doğru düzgün izleyebileceğim bir link verir misiniz?

• Dizimag'den izle.
  • dizimagda sezonlar karışık diye duymuştum en iyisi yaygara tvden izle
  • arkadaşlar yaygarada linkler kırık ve dizimagde bölümleri atlamış roket takımının licktung yakalaadıı bölümü blamadım ayrıca 51. bölümle 50 arasında sanırsam kayıp bölüm var
  • pokemon tr de yasaklandığı için bölümleri bulmak zor.türkiyede sadece disney xd de yayınlanıyor maalesef oda şifreli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 8 Eylül 2013; 15:29:29 >
  • arkadaşlar ilk sezon 83 bölüm değil mi bana yardım edin şu ilk sezonu bitirim dublajlı dublajsız alt yazılı Japonca fark etmez
  • arkadaşlar ne olur yardım edin 50 bölüme kadar izledim ama kesinlikle yanlışlık var eşin mağarada charmanderla kaldığı bölümü görmeden charmaleon 2 bölümde charizard oldu bir link verin lütfen
  • pokemon türkiye'den indir izle zaten onun dışında paylaşılan ilk 8 sezon, Pokémon Türkiye'den çalma.
  • Dizimagde Sezon Karışıklığı Yok Kolaylık Olması İçin En Azından Açıklama Öyle Pokemonun İlk Sezonunu 3 Sezona Bölüp Eklemişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolamanlee52

arkadaşlar ne olur yardım edin 50 bölüme kadar izledim ama kesinlikle yanlışlık var eşin mağarada charmanderla kaldığı bölümü görmeden charmaleon 2 bölümde charizard oldu bir link verin lütfen

Sitede bir sorun yok bendeki İngilizce bölümlerde de 63. bölümde oluyor. Genel bir hata yada flashback bölümü olabilir. Hatta bölümün adı 'Snow Way Out'. Eğer sitedeki tek sorunun oysa boşuna başka siteler arama.
  • Ben yaygaratv den izlemiştim bence sende ordan izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

Dizimagde Sezon Karışıklığı Yok Kolaylık Olması İçin En Azından Açıklama Öyle Pokemonun İlk Sezonunu 3 Sezona Bölüp Eklemişlerdir

Karışıklık orada zaten. 1 sezonu parçalara ayırıp birden fazla sezona bölmüşler. Normal bir şekilde niye ayırmadılarsa ...
  • arkadşlar pokemonu dizimagten izledim bitirdim şimdi 8. sezon 20 bölümde olmam lazım ama internette 2 3 dediğiniz siteden aradım açtım ama video açılmadı yani izleyemedim nerden izleyebilirm bi yardımcı olabilecek varmı
  • En mantıklısı PokémonTürkiye. İlk 4 sezon Türkçe dublaj, 5-6-7-8. sezonlar Türkçe altyazılıdır. Piyasada bulabileceğin en kaliteli arşiv. 9. sezondan sonrasını bulabilen olursa, bana da ö.m. ile yollasın. Hayra geçer vallahi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.