Şimdi Ara

Pokemon Kanto Prisoner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveeeet.Benim şuanda Yapmış olduğum oyun.PoKemon Kanto prisoner....

Ek olaylar:

4. Seri pokemonlar
    4.seri ağaç tahta vb. şekilleri.
    Yeni Kahraman
    Yeni Hikaye
    Team Rocket,Police Academy,Team Magma,Team Aqua,Team Galactic Rakipleriniz.
    Rakibiniz sadece bir kişi değil.
    Her zaman Karşınıza çıkacak Polisler.
    Hapishane
    Yeni hamle.,Hail for Jail.Bu hamle sizin canınızı dolduracak ama sizi hapihanelere yollayacak
    Gym Yerine Karakollar.
    Gym işaretleri yerine Polis Yıdızları.
    Elite Four:1 Polis ,1 TR elemanı,1 Magma elemanı,1 Aqua elemanı
    Yeni Starterlar:Houndour,vulpix,Growlithe(2. oyununda (devamında gelecek oyun) Geodude,Abra,Machop)

.............

Hikaye:
    Siz Önceden başarılı bir TR elemanıydınız.Ama TR size ihanet etti ve Sizi karakolun önüne bıraktı.5 yıl bir hapishanede kaldınız.Ama Kaçma vakti gelmişti!Arkadaşınızla beraber kaçacaktınız.Size yardım etti.Yemekhanede olay gerçekleşti.Size arkadaşınız köpeklerden birini verdi.İsyan çıkardınız.Ve kaçtınız...Artık TR'den intikam alma vakti.Yolunuzda size yardım edeek kimse yok.Bol şans

Videolar resimler:
    yolda

Yükleme:Yolda

Takım:
    Garlic-h(Sprites,Mapper(%05)Story,OW Spriter,Elite map kullanıcısı,)
    CrasHh(gönderirsem belki katılır diye yazdım.)
    (Ah bi bilsem)

Aranan:
    1 mapper,1 coder

Başvuru formu:
    Meslek:(Coder,Mapper,Spriter,OW spriter...)
    Kanıt:(Resim,video...)
    Do you want cookie:(Pokecom'daki klasik soru)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 11 Ağustos 2010; 22:53:00 >

• Emre gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Emre gelmez

Niye öyle diyorsun :(
  • Gelmezde ondan !
  • Bahsettiğin oyunsa güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkcan.

Bahsettiğin oyunsa güzel olabilir.

Anlattığım oyundu.Tam 5 bölüm olacak.1.sinde yakalanıp Sonsuza kadar Kanto'dan çıkıyorsunuz ve rocket'in Johto bölümüne üye oluyorsunuz .2. Bölümde Johto'nun Rocket çetesinden kovulup gizlice James jessie Meowth bölüğüne üye oluyorsunuz ve onlarla beraber Tekrar Ash'in pikachu'sunu yakalamaya çalışıyorsunuz.Tabi ki Bir.Sonra Takımdan ayrılıp uçakla Hoenn'e gidiyorsunuz.3.Bölüm Aqua ve Magma'ya Merhaba!Burada Aqua'ya girip yalnışlıkla orbların karışmasına sebep oluyorsunuz.işler iyice karışıyor.İyice KAos'a sebep olduktan sonra hemen Sinnoh'a Gidiyoruz.Artık bir Trainer kılığına girip Gerçek bir oyuncu oluyorsunuz.Derkenn 2. Şehirde patlak veren olay oyunu bozuyor.Artık Hapis vakti derken arkadaşlarımız (????? İpucu arkadaşlarımız 3 kişi)Bizi kurtarıyor.Ama Ordayken gelen TeamGalactic sorunu sizi üzecek gibi...5.Ve son bölüm.Yolculuk uzun sürecek.Isshu'ya yakın olan tek yer hoenn olduğu için ilk önce Hoenn Sonra Isshu Yapmanız gerek.Gerçek Starterlarla başlayacaksınız.Ama son...son...Giovanni ile karşılaşmak.45 katlı bir binanaın son katındaki giovanni...

Bunlar kesin olanlar.Yani 1. Seri olan.Aklımda 2. seri de var.TR lideri oluyorsunuz.Ve işlerinizi ilerletiyorsunuz.

• Emre lazım dediler geldik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Pokemon Moon
    8 yıl önce açıldı
    Anime coin
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

• konu güzelde başlangıçlar dandik
  • Pokémonları güzel seçersen daha da değişik olabilir oyun.Başarılar.
  • Bence gayet uyumlu pokemonlar seçtim.
    3 ateş köpeği
    3 1. seri ve tradeyle gelişen pokeler.(Ama geodude yerine gastly olabilir.)
    quote:

Emreden alıntı:

Emre lazım dediler geldik

Ben şuanda öz annemin yanındayım.Balıkesir'e(babamın yanına) gidince oyunu falan atarım sana bir göz atarsın(di mi?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

Bence gayet uyumlu pokemonlar seçtim.
    3 ateş köpeği
    quote:

Emreden alıntı:

Ben şuanda öz annemin yanındayım.Balıkesir'e(babamın yanına) gidince oyunu falan atarım sana bir göz atarsın(di mi?)

Yok ben onu starter olarak değil oyunun geneli anlamında söylemiştim.Mesela Kricketot Spawn yapacağına Skorupi Spawn yap.Bir de Rare Pokémon kavramı getirirsen süper olur.

• quote:

3 ateş köpeği
    quote:

Emreden alıntı:

Tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

3 ateş köpeği
    quote:

Emreden alıntı:

Yok ben onu starter olarak değil oyunun geneli anlamında söylemiştim.Mesela Kricketot Spawn yapacağına Skorupi Spawn yap.Bir de Rare Pokémon kavramı getirirsen süper olur.

Evet kricketot'u kim ister ki?Dünyanın en güçsüz 2. pokemonu.
    Yapacağım zaten.Mesela efsane statları %0.1'dir doğaya konsa bile.Onların yerine efsane gibi koyacağım riolu çıktığında %0.01 olacak misal.(Ben buldum taklitlerden sakının)Ve oyunun yanında savaş modu için gereken programlar var.Onları koyacağım.Aynı zamanda iki kişi duel yapabilecek.

• 1.bölümde kaçıp Rocket'e katılıyorsak bence başlangıç olarak:Rattata-Zubat-Grimer gibi Rocket'lerin belli başlı pokeleri olması lazım
    2.bölümde Jessie ve James'in bize sunduğu başlangı pokeleri Ekans-Koffing ve Yanma olmalı.İleride de Meowth yumurtası kazanmalıyız.
    3.bölümde Magma'ya katılacaksak Slugma-Houndour-Magby arasından - Aqua'ya katılacaksak Poliwag-Wooper-Carvanha arasından bir başlangıç pokesi seçmeliyiz
    Ben olsaydım başlangıçları böyle ayarlardım.
    4. bölümü sürpriz yaptığın için birşey diyemem.
    5. bölüm için de yeni çıkan pokeleri bekliceksin sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

1.bölümde kaçıp Rocket'e katılıyorsak bence başlangıç olarak:Rattata-Zubat-Grimer gibi Rocket'lerin belli başlı pokeleri olması lazım
    2.bölümde Jessie ve James'in bize sunduğu başlangı pokeleri Ekans-Koffing ve Yanma olmalı.İleride de Meowth yumurtası kazanmalıyız.
    3.bölümde Magma'ya katılacaksak Slugma-Houndour-Magby arasından - Aqua'ya katılacaksak Poliwag-Wooper-Carvanha arasından bir başlangıç pokesi seçmeliyiz

Senin dediğin de mantıklı.Bu arada aklıma birşey geldi.Kötü birisi olacağız oyunda ve bence Growlithe saçma bir tercih olur.Çünkü Polis Köpeği olarak biliniyor.Ama Houndour güzel bir tercih olabilir.Bence ilk starterları değiştir Emre'nin dediği gibi.

• Oyunun tabanı ne olacak?
    GBA oyunu falan mı.
    Eğer oyun online olursa Tr'ye dönünce grafiker olabilirim.
  • Rp :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Rp :D

.beştaş uzantısı
    Gba olacak.(4. Bölüm Nintendo ds için olacak.)(Sanırım)(Hatta alternatif olarak hem gba hem ds yapabilirim)(Birde birşey vardı böyle bilgisayarda açıp oynuyordun.onun uzantısını bilmiyorum)(Niye bu kadar parantez kullandım ben)(Hadi hayırlısı)
    Testçi aranıyor(Çok basit bir işi var sadece jüri gibi topluma hazır hale gelmeden ''aa şu kötü'',''Berbat olm bu'',''ya harikasın'' diyecek)
    quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

1.bölümde kaçıp Rocket'e katılıyorsak bence başlangıç olarak:Rattata-Zubat-Grimer gibi Rocket'lerin belli başlı pokeleri olması lazım

Biraz yanış anlattım ben:
    1.bölümde rocket'lerden intikam almak istiyoruz.Arkadaşımız bize(Yazık garibim para pul yok zaten)Saçma sapan 2 pokemon ve harika 1 pokemon seçeneğini sunuyor(Growlithe-vulpix /ezikler\)(CcC Houndour CcC).Ama yapamayacağız(Kahretsin).Sonra bunu yapmaya çalışırken bir bakmışız Johto geçidini bulmuşuz.Sonra bilgisayarla kendimizi üye yapıyoruz.Gelirken kimliğimiz ortaya çıkıyor.Kovuluyoruz.
    2.bölümde jessie james falan olayları geliyor.Ama starterlar garip.Koffing ekans'ı anladım.Yanma da neyin nesiBence meowth versin.
    3. Bölüm için:Emerald oynadın mı?Ben oynadım da unuttum.Orbları kim karıştırıyor ilk önce?O olsun ilk katılacağımız takım.
    4.Bölüm sürpriz değil.İnsan(Trainer)Taklidi yapacağız.Herhalde bakarız birşeyler.
    5.Bölümde şu eşkiya tipli ateş pokemonu hihidaruma,Maguroku mudur nedir şu çöl timsahı falan olabilir.Neyse en kısa zamanda msn'e gelmeye çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 11 Ağustos 2010; 22:32:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.