quote:Orijinalden alıntı: berq219A new hope Ozellikle charizard isimli kardi aramaktayim, durumuna gore 30-60 tl arasi verebilirim :)
quote:Orijinalden alıntı: berq219Ozellikle charizard isimli kardi aramaktayim, durumuna gore 30-60 tl arasi verebilirim :)Alıntıları Göster deneme deneme
quote:Orijinalden alıntı: Mericuls Hocam internetten alın kutusuyla beraber çok daha ucuza gelir.. Bakindim ama bulamadim hocam
quote:Orijinalden alıntı: MericulsMüsait olunca geri dönerim ben size atarım linki1 Tane var elimde pikaçuydu galiba
Bende son setlerden var ancient origins gibi.Ancak şuan evde değilim gidince resim atarım isterseniz.
quote:Orijinalden alıntı: DefuseHostageBende son setlerden var ancient origins gibi.Ancak şuan evde değilim gidince resim atarım isterseniz.forumdan bir arkadaş set satıyordu 100 lü şu anda ismini hatırlayamıyorum ama forum ara kısmını zorlayın
quote:Orijinalden alıntı: megaorsan Bende son setlerden var ancient origins gibi.Ancak şuan evde değilim gidince resim atarım isterseniz. Base Set - Neo arasi bakiniyorum hocam :)