Şimdi Ara

Pokemon Mmo Oyunları Ve Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tanesine başlamayı düşünüyorum yalnız çok zor olmasın(çok fazla ayrıntılı stratejiler) Pokemon World Online , PokeMMO , Pokemon Cyrus'u bayağı araştırdım cyrus zor gibi duruyor bir oyun önerisi yapar mısınız?
    Edit:Soruyu unutmuşum
    3D Bilgisayar pokemon oyunu var mı hep merak ederim.
    Bu konuda takılmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri. -- 17 Ağustos 2013; 19:53:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Bir tanesine başlamayı düşünüyorum yalnız çok zor olmasın(çok fazla ayrıntılı stratejiler) Pokemon World Online , PokeMMO , Pokemon Cyrus'u bayağı araştırdım cyrus zor gibi duruyor bir oyun önerisi yapar mısınız?
    Edit:Soruyu unutmuşum
    3D Bilgisayar pokemon oyunu var mı hep merak ederim.
    Bu konuda takılmayı planlıyorum.

Ben pokemon world online oynuyorum şuanda bende başka 6 tane türk daha var konusuyoruz. Gelmek istersen adım yalova1 beklerim
  • Peki düşünüyorum.
  • Up Başka önerisi olan ?
    Bu arada ilk rütbem onbaşı olmuşum
  • quote:

Up Başka önerisi olan ?

Rütben hayırlı olsun umarım daha da yükselirsin. Oyuna gelmek istersen ekle yalova1. Sorun varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

Up Başka önerisi olan ?

Rütben hayırlı olsun umarım daha da yükselirsin. Oyuna gelmek istersen ekle yalova1. Sorun varsa cevaplayabilirim.

ben de başlayabilirim pokemon vortex ve deluge oyuncusuyum pwoyu bu oyunlarla kıyaslayabilir misin gerek zorluk gerek oynanabilirlik açısından ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RadyoaktifKatır

quote:

quote:

Up Başka önerisi olan ?

ben de başlayabilirim pokemon vortex ve deluge oyuncusuyum pwoyu bu oyunlarla kıyaslayabilir misin gerek zorluk gerek oynanabilirlik açısından ?

Pwo bana göre diğer oyunlara göre en güzel yanı 3d boyutlu olarak gezebilmek. Diğer internetten oynanan oyunlarda sağ gitmek için 1 oka sola gitmek için 1 oka gibi değil. Oyun içinde aktif olarak konuşabilme özelliği güzel. Denemeni kesinlikle tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Up Başka önerisi olan ?

Pwo bana göre diğer oyunlara göre en güzel yanı 3d boyutlu olarak gezebilmek. Diğer internetten oynanan oyunlarda sağ gitmek için 1 oka sola gitmek için 1 oka gibi değil. Oyun içinde aktif olarak konuşabilme özelliği güzel. Denemeni kesinlikle tavsiye ederim.

pokemonlara level atlatmak nasıl ? bi de oyuncu grubu nasıl çok mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Up Başka önerisi olan ?

pokemonlara level atlatmak nasıl ? bi de oyuncu grubu nasıl çok mu ?

Level atlatmak atıyorum vortex gibi değil habire gym girip savaşamıyorsun. 1 gym sadece 1 kez yapılıyor. Tabi gym içindeki yardımcılarla dövüşürsen daha katkısı olur. Kasmak herkeze değişir aslında benim takımımda şuanda en düşük 56 lvl en yüksek 82 lvl var. Oyunda oynayan sayısı fazla hep bir yerlerde pokemon arayan adam görebilirsin istersen duelloda atabilirsin.

• Bu PWO'ya kayıt neymiş be,kaç gündür mail bekliyorum,gmaillere cevap gelmiyor mu gelmiyorsa ne hesabı kullanmalıyım? Bir de şu PokeMMO'yu indirdim fire red falanda attım siyah br ekranda kalıyor?
    Bi de sorum olacak:
    Pwo başlamayı düşünüyorum oyunda takası açık bir şekilde oyuncu ekranında gösteriyor mu? Başlangıç pokemonu olarak hangi pokemon avantajlıdır?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Yok mu yardımcı olacak
  • quote:

Bu PWO'ya kayıt neymiş be,kaç gündür mail bekliyorum,gmaillere cevap gelmiyor mu gelmiyorsa ne hesabı kullanmalıyım? Bir de şu PokeMMO'yu indirdim fire red falanda attım siyah br ekranda kalıyor?
    Bi de sorum olacak:
    Pwo başlamayı düşünüyorum oyunda takası açık bir şekilde oyuncu ekranında gösteriyor mu? Başlangıç pokemonu olarak hangi pokemon avantajlıdır?
    Şimdiden teşekkürler.

1-Gmaillere gelip gelmediğini bilmiyorum.Ben Hotmail kullanmıştım.
    2-?
    3-PWO da takas için yanlış hatırlamıyorsam bir yerden bir şey alıyorduk sonra saffron city deydi sanırım oranın Pokemon Center'inin üst katında trade yapacağın kişiye tıklayıp trade dersen ufak bir pencere açılıyor orda işlemi yapıyorsunuz. (DOĞRU HATIRLIYORSAM BÖYLEYDİ)

Umarım Cevaplayabilmişimdir.

• MMO'lar Boş İş Ya Abi Oyunun En Güzel Yerlerini Kaldırmışlar Sen Sadece Rozet Peşinde Koşuyorsun En İyisi Normal Pokemon Oyunu İndirip Emulatorde Oynamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

MMO'lar Boş İş Ya Abi Oyunun En Güzel Yerlerini Kaldırmışlar Sen Sadece Rozet Peşinde Koşuyorsun En İyisi Normal Pokemon Oyunu İndirip Emulatorde Oynamak.

Onları oynayıp bitirdik x-y yi bekliyor herkes bende bi 3d oyunu çıksın diye bekliyorum 3ds yok sonuçta elde platinum ve white oynamak istiyorum şuanda vortexdeyim ama hala eziğim battle frontier ve gymleri yenip efsane tutcaktım battle frontier yarısı falan bitti kalanları beni eziyor gymler bitti elite fourlar ve championları daha yapmadım onlar basit diye böyle adam gibi pokemon oyunu olsa keşke nintendo pc ile hiç uğraşmıyor kendi konsolları için bende 3ds alsam mı die düşünmeye başladım.
  • quote:

quote:

MMO'lar Boş İş Ya Abi Oyunun En Güzel Yerlerini Kaldırmışlar Sen Sadece Rozet Peşinde Koşuyorsun En İyisi Normal Pokemon Oyunu İndirip Emulatorde Oynamak.

Onları oynayıp bitirdik x-y yi bekliyor herkes bende bi 3d oyunu çıksın diye bekliyorum 3ds yok sonuçta elde platinum ve white oynamak istiyorum şuanda vortexdeyim ama hala eziğim battle frontier ve gymleri yenip efsane tutcaktım battle frontier yarısı falan bitti kalanları beni eziyor gymler bitti elite fourlar ve championları daha yapmadım onlar basit diye böyle adam gibi pokemon oyunu olsa keşke nintendo pc ile hiç uğraşmıyor kendi konsolları için bende 3ds alsam mı die düşünmeye başladım.

FAKE Oyunlar Var Bazıları Eğlenceli Mesela Ashgray Version Var Animeye Göre Yapılmış FAKE Oyun Onu Oynayabilirsin

• quote:

quote:

quote:

FAKE Oyunlar Var Bazıları Eğlenceli Mesela Ashgray Version Var Animeye Göre Yapılmış FAKE Oyun Onu Oynayabilirsin

Animeden sapınca çökmesi çok kötü ama AshGray in

• quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

quote:

Up Başka önerisi olan ?

HoHort
    Yükseldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PokeMMO güzel pokemon fire red in aynısı sadece online oluyor :)
    ben oynuyorum
  • pokemon mmo oynadım hiç beğenmedim çok kötü bir oyun bence eskı pokemoncrater oynayanlardanım şimdide pokemonvortex oynuyorum zaten fakat 3 boyutlu arıyorum oyun şuan sadece mmo ve wpo mu var acaba ?
  • pokemmo nasıl oyun pwo gibi mi mesela hangi jenerasyon pokemonlar var hangileri yakalanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.