2 sinide Cok Severim Hata Digimonun Son Bölümünde Ağlamıştım =)
Ama Pokemon =)
Digimon ilk serisinden sonrakilerini hiç beyenmedim. Fakat pokemon daha zevkli daha heyecanlı daha komik geliyordu.
POKEMON derim başka bişi demem
Pokemonun TV de ilk kez olarak yayınlanan ilk bölümünü izlediğimi hatırlıyorum. Az Sonra: Pokemon yazmıştı bu ne demiştik halamın oğluda vardı Pokemonun yeri ayrı fakat ilk Dijimonda ağladığımı bilirim. Ama sonraki 2-3-4 artık kaç farklı çeşidi çıktıysa diğerleri iğrençti. Her zaman ilki gibisi yok.
Pokemon izlemek için daha eğlencelidir ayrıca evrenide genelde mantıklıdır çok klasik ve sinir bozucu bu diziden beklemezdim denilen olaylar az yaşanır.Ancak herşey biraz fazla sorunsuzdur belirli bir süre sonra yetişkin izleyiciyi aşırı derecede sıkmaya başlar. Ayrıca TR seslendirmeleri başarılıdır. Digimon da ise her zaman bir gizem vardır izleyicide merak uyandırır herşey çok güzel değildir üzücü olaylarda yaşanır karakter sayısının fazla olması hikayede çeşitliliği sağlar.Bazı bölümlerinde ise hikaye biraz çocuk dizisi olduğunu ele verir ve en kötü durumlardan bile bir şekilde başarıyla çıkarsın. Türkçe seslendirmeleri ne yazık ki içler acısıdır.
Sonuç:Berabere
hentai...
bugsy
pokemon arayı açıyor
Tabiki POKEMON ancak digide güzeldir
quote:
Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
hentai...
pokemonu hep izlerdim keşke tekrar verseler..
quote:
Orjinalden alıntı: djefecan
pokemon arayı açıyor
avatar ve imzaya bakılırsa anlaşılan baya kaptırmışsın sen bu işe kendini
Pokemon tabiki.. digimon pokemondan taklit bişey zaten Zamanında az izlemedim be pokemon' u Aslında çok güzel bi hikaye yani çocukları özellikle baya etkiliyor millet kendini camdan "ben pikaçuyum" diyip atayanlar bile var
Bence Pokeimam
quote:
Orjinalden alıntı: Jedi_Knight
Pokemon tabiki.. digimon pokemondan taklit bişey zaten Zamanında az izlemedim be pokemon' u Aslında çok güzel bi hikaye yani çocukları özellikle baya etkiliyor millet kendini camdan "ben pikaçuyum" diyip atayanlar bile var
Evet bende izlemiştim o haberleri .. ama işin garibi pikachu uçan bi pokemon değil.
8 yaşındakiler için pokemon 9 yaşındakiler için digimon