Bildirim
Pokemon nasıl açılır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ios'da nasıl bilmiyorum ama ben android'de drastic adlı emülatörle tüm pokemon oyunlarını+ nintendo ds oyunlarını oynayabiliyorum. ios için de vardır drastic. -
quote:
Orijinalden alıntı: kvothe6
ios'da nasıl bilmiyorum ama ben android'de drastic adlı emülatörle tüm pokemon oyunlarını+ nintendo ds oyunlarını oynayabiliyorum. ios için de vardır drastic.
ds oyunlarını da mı -
quote:
Orijinalden alıntı: berk171
quote:
ios'da nasıl bilmiyorum ama ben android'de drastic adlı emülatörle tüm pokemon oyunlarını+ nintendo ds oyunlarını oynayabiliyorum. ios için de vardır drastic.
ds oyunlarını da mı
evet rom dosyasını indirip telefona atınca oynanıyor. şahsen zelda serisini gta chinatown, super marioları falan denedim hepsini açtı. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: berk171
quote:
ds oyunlarını da mı
evet rom dosyasını indirip telefona atınca oynanıyor. şahsen zelda serisini gta chinatown, super marioları falan denedim hepsini açtı.
çok iyiymiş hocam. O zaman dsye daha para verilmez + bide ekran kalitesi olunca
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X