Şimdi Ara

Pokemon Neden Yayından kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz senelerde bir çocuk kendini Charizard sanarak 7. kattan aşşağı atlamış ancak yumuşak zemine düştüğü için sadece ayağı kırılmış. Eğer siz çocuğunuza eğitim veremiyorsanız bunların gerçek olmadığını öğretemiyorsanız bu ya sizin yadan çocuğunuzun afdersiniz ama aptallığı bu durum yüzünden neden pokemon kaldırılıyor ki yayından anlamıyorum Buda gazete haberi

İşte gerçek Pokemon!

Kendini ‘Pokemon’ zanneden 4 yaşındaki Ferhat, 7 kattan ‘havalandı.’ 21 metre uçan ‘Pokemon Ferhat’ yumuşak yere düştü de, sadece kırık ayakla kurtardı..

ALİ ŞEN Mersin DHA

Dünyada esen Pokemon rüzgarı Mersin’de az kalsın can alıyordu. Mezitli Beldesi’nde Ağırbaş ailesinin oğlu Ferhat Ağırbaş (4), kendisini çizgi film kahramanı Pokemon sanarak, oturdukları apartmanın 7. katından uçmaya kalkıştı.
    Annesi markete gidince Pokemon tutkunu Ferhat, çizgi film kahramanına özenerek kendini 7. kattan boşluğa bıraktı. 21 metre yükseklikten çim ve toprak zemine ayakları üzerine düşen Ferhat, olayı gören annesi tarafından derhal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
    Şans eseri yumuşak zemine ‘çakılan’ Ferhat’ın sol bacağının kırıldığı belirlenirken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Halen çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren Ferhat, “Neden düştün" diye soran doktoru Selahattin Toktaş’a olayı şöyle özetledi: “Ben Pokemon’um ve Pokemon gibi uçtum."

Hâlâ Pokemon’la yatıyor
    Çocukları mucize eseri kurtulan Cemal ve Füsun Ağırbaş, Ferhat’ın Pokemon tutkusu karşısında çaresiz kalmış. İki çocuk annesi 38 yaşındaki Füsun Ağırbaş, çaresizliğini şöyle anlatıyor:
    “Bu durum nereye varacak? Her anı Pokemon’la geçiyor. Televizyonda izledikten sonra ortalıkta satılan oyuncakları, broşürleri alıyor. Şu an hasta yatağında bile, Pokemon Taso denilen oyuncağı elinden düşürmüyor. Yetkililerin buna bir çözüm getirmesi gerekir."

Yasak çözüm değil
    Mersin Devlet Hastanesi Psikiyatri doktorlarından Bünyamin Gümüş, Japonya’dan tüm dünyaya yayılan Pokemon çılgınlığı tehlikesine şöyle dikkat çekiyor:
    “Pokemon çılgınlığı maalesef ülkemizde de ön plana çıktı. Filmlerin şiddet içermesi çocukları olumsuz yönde etkiliyor. Pokemon hareketini çocuk kendisine model olarak seçebilir. Aynı hareketleri yapabilir. Ailenin yasağı da pek işe yaramaz. Çünkü okula giden, sokağa çıkan çocuk arkadaşının elinden Pokemon oyunlarını buluyor ve oynuyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aomine Daiki -- 15 Kasım 2012; 14:30:37 >

• Çocuk aklımla bu yüzden kaldırıldığına inanıyordum da şimdi düşününce çok mantıksız geliyor. Ben kendimi padişah zannedip milleti kılıçtan geçirsem Muhteşem Yüzyıl dizisi yayından kaldırılmaz ancak ben hapse girerim hem de müebbet yerim. Zaten daha sonra Kanal 7 olsun şimdiki Bloomberg(eski adını unuttum o zamanlarda yayın vardı) olsun keza şuan için Digiturk platformunda Disney XD kanalı olsun Pokémon'u yayınladı ve yayınlıyor. O sebeple kaldırılmış olsa bir daha hiç yayına girmemesi lazım.
  • http://www.facebook.com/kajmeran31 bu atlayan çocuk kendini pikachu zannetmiş malesef kaldırıldı... Pokemon severler iyi bir sövmüştür kendisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Death'

http://www.facebook.com/kajmeran31 bu atlayan çocuk kendini pikachu zannetmiş malesef kaldırıldı... Pokemon severler iyi bir sövmüştür kendisine

Keşke ölseydi.. resmen israf onun yüzünden çocukluğumun en değerli şeylerinden birini kaybettim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

http://www.facebook.com/kajmeran31 bu atlayan çocuk kendini pikachu zannetmiş malesef kaldırıldı... Pokemon severler iyi bir sövmüştür kendisine

Keşke ölseydi.. resmen israf onun yüzünden çocukluğumun en değerli şeylerinden birini kaybettim..

Bende öyle

• bu çocuğu cümleten bütün forumca kınıyoruz ve allaha havale ediyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Bende öyle

Yuh ya saçmalamayın. Eyvallah biz de izliyorduk da hiç tanımadığım bi çocuğun canı çok daha değerli Pokémon'dan ondan bundan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Televizyonlardaki bütün ahlaksızlıktan ve şiddetten arındırıldıda çok sevdiğim pokemon ve tasolar kaldı değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkoali9

Televizyonlardaki bütün ahlaksızlıktan ve şiddetten arındırıldıda çok sevdiğim pokemon ve tasolar kaldı değil mi

Aynen öyle, bizim RTÜK gerçekten çok ilginç. Baldızına hallenenler, yengesine hallenenlerle dolu diziler her gün izleniyor, çocuklarda ailelerinin yanında bunlara bakıyor ama çocukların çok sevdiği çizgi filmleri kaldırıyorlar.
  • halen daha pokemon olsun, one piece olsun devam eden çizgi filmlerdir ancak abest sebeblerle kaldırılmıştır. pokemonu biliyoruz peki one piece niye kaldırıldı ?
    sanji karakterinin sigara içiyor olması :)

şuan kardeşlerimizin çocuklarımızın izlediği ne olduğu belirsiz saçma iğrenç cartoon network çizgi filmlerine selam ederim.
  • Bilocan Göklerde kullanıcısına yanıt
    C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkoali9 -- 20 Nisan 2015; 9:48:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.