Şimdi Ara

Acun'un akıl almaz sansürürü!! SS yok VİDEO var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bilmiyorum bu konu forumda tartışıldı mı fakat tartışıldıysada pek tuttuğunu sanmıyorum o yüzden tekrar konu açma gereği duydum. Aref denilen bir İranlının bile bu denli tarihimize saygılı olması düşünceli olmasına karşılık acunun yaptığı nedir!! Ben bi anlam veremedim..
    Konu dışı ahalisinden yorumları bekliyorum..

işte video linki:http://www.facebook.com/video/video.php?v=163135260399036&oid=120437807772&comments

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNDeR -- 11 Ocak 2011; 15:28:00 >

• Hiç kimse mi önemsemez Kurtuluş savaşı tarihimizi illaki konu tutsun diye ayağımı mı yakayım!!
  • Acunun yaptığı ayıptanda öte adam 12-13 dk. durmuş sahnede yani amaç çok durduğu için kesmek fılan değil bir 30sn.den birşey olmaz.Ayrıca Aref İranlı 35 milyon Türk'ten biri.
  • aklıma bile gelmezdi. reklamı da görmedim programı da izlemedim. ama vidyoyu izlemiştim hiç aklıma gelmezdi böyle bişey. amaç ne ben de çözemedim
  • önemsiyoruz ama bu konuda değil aynı konu forumda mevcut
  • izledim , acun gercekten programin sonraki kismini yayinlamadiysa ayip etmis, zaten su aralar kendisine kil olmaya basladim, eskiden daha cok genclere hitap ederdi, cizgisnde cikti, standart unlu kervanina katildi, baksaniza esinden ayrilmis baskasiyla gezmeye baslamis bile
  • Reserve (iyice olayın ne olduğunu öğrenmeden iftira atmayalım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence o kısmı gereksiz gördüler ama yanıldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ch4ylak

Reserve (iyice olayın ne olduğunu öğrenmeden iftira atmayalım)

iftira atma söz konusu değil fakat olaya bi anlam veremiyorum. Yani sıradan bişi değil ki İranlı birisinin bile önemsediği şeyi resmen SANSÜRLEMİŞ
  • He arkadaş devlet elden gidiyor.

Acun aslında casusmuş. Bilmiyorsunuz siz Ermenilere çalışıyormuş.Sevmezmiş bu ülkeyi.

Tabi ondan kestiler başka ne amacı olacak?

Mesela çocuğun numarasının belli olmaması için? Çünkü sen numarayı biliyorsun tamam da alttaki yazı ne iş? Burada ayarlamalı birşey mi var diye düşünen yok? Niye çünkü düşünen toplum yok. Takılmışsınız bir milliyet kervanına, sürü halinde, kulaktan kulağa oynaya oynaya gidiyorsunuz.

Siz böyle gitmeye devam edin, elbet birileri çıkacak şu ülkede bazı şeyleri farkına varabilen...
  • gereksiz falan değil,

1-fragmanda ilgi çeksin diye bu numarayı kendileri ayarladılar,sonrada yayın günü o yazıyı göstermediler,ya da

2-kendileri ayarlamadı ama gösteriye vatan millet duygularının karıştırmasını istismar gibi düşündüler ve etik bulmayıp yazı bölümünü kestiler,

bir nevi temkin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

He arkadaş devlet elden gidiyor.

Acun aslında casusmuş. Bilmiyorsunuz siz Ermenilere çalışıyormuş.Sevmezmiş bu ülkeyi.

Mesela çocuğun numarasının belli olmaması için? Çünkü sen numarayı biliyorsun tamam da alttaki yazı ne iş? Burada ayarlamalı birşey mi var diye düşünen yok? Niye çünkü düşünen toplum yok. Takılmışsınız bir milliyet kervanına, sürü halinde, kulaktan kulağa oynaya oynaya gidiyorsunuz.

Siz böyle gitmeye devam edin, elbet birileri çıkacak şu ülkede bazı şeyleri farkına varabilen...

Tamamda bay çok bilmiş çocuk zaten ilizyonist yani zaten numara yapıyor fakat ustalıkla yapıyor! işide bu saklancak bişi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

Tamamda bay çok bilmiş çocuk zaten ilizyonist yani zaten numara yapıyor fakat ustalıkla yapıyor! işide bu saklancak bişi yok

Birkere bay çok bilmişden neyi ima ettiğime bir bak aslında değil mi?

Kendini çok akıllı sanan self defense arkadaşım, olay tamamen çocuğun illüzyon olayının bozulmaması içindi. İllüzyon zaten numara olduğunu bilmemizden dolayı değil, nasıl yapıldığını akıl edemediğimizden dolayı bizi etkiler. Sen orada tutar orayı öyle açarsan, kusura bakmasın dünadaki en büyük amatörlüğü yapmış olursun. Çünkü, illüzyonun büyüsü bozulur, mahvolur, paçavraya döner. İnsanlar olayın irdelemesini yaparlar. Hatanı bulurlar. Zati, el değişikliğini görmeyen kalmadı artık bu fragman hatasından dolayı.

• Bence de gereksiz kesmişler...10 sn devam edip kesebilirlermiş.

Arkadaşlar itiraz etmiş ortamın büyüsü bozulur diye ama zaten yayında 19519 sadece bir sayıdır
    demi diyor 2.02 de ee sadece burada keserlerse daha kötü olmuş oluyor zaten insanların aklına
    gelir birde 19 519 sadece sayıdır deniliyor yani kötü yönde kesilmiş oluyor.Sadece sayıdır lafı
    bundan sonra gelecekleri de getirmeliydi, sadece sayıdır lafının bir anlamı kalmıyor yayında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

Birkere bay çok bilmişden neyi ima ettiğime bir bak aslında değil mi?

Kendini çok akıllı sanan self defense arkadaşım, olay tamamen çocuğun illüzyon olayının bozulmaması içindi. İllüzyon zaten numara olduğunu bilmemizden dolayı değil, nasıl yapıldığını akıl edemediğimizden dolayı bizi etkiler. Sen orada tutar orayı öyle açarsan, kusura bakmasın dünadaki en büyük amatörlüğü yapmış olursun. Çünkü, illüzyonun büyüsü bozulur, mahvolur, paçavraya döner. İnsanlar olayın irdelemesini yaparlar. Hatanı bulurlar. Zati, el değişikliğini görmeyen kalmadı artık bu fragman hatasından dolayı.

Yav ne kağıt değişikliğini diyorsun sen, hadi kızın yazdığı kağıdı cebinden çıkarıp onu gösterse, yazı tipi elle yazılmış gibi değil ve çok büyük. O kağıdı adam evden getirdiği belli bunda ne el değişikliği olacak adam sahnedeyken mi yazdı o kadar şeyi diyorsun ?

edit: Ayrıca o kağıtın altındaki yazıların gösterilmesini ilizyonist kendi istiyor zaten ? Televizyoncuya mı kaldı orayı kesip gösteriyi daha güzel hale getirmek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 11 Ocak 2011; 16:04:22 >

• Adam bir gösteri hazırlamış sonunda kagıdı tam göstermek istemiş ilüzyon bozulur diyorsunuz bırakın bozulup bozulmayacagını adam düşünsün acuna ne oluyor ama bence bunun altında başka birşey var acunuda dinlemek lazım
  • Orada yapılan, saygısızlık değil. Eğer, 19 Mayıs 1919 tarihini gösterteselerdi, adımın bu sayıyı önceden seçtiği ortaya çıkacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkefur

Orada yapılan, saygısızlık değil. Eğer, 19 Mayıs 1919 tarihini gösterteselerdi, adımın bu sayıyı önceden seçtiği ortaya çıkacaktı.

Bıraktra onu adam düşünsün ya sonuçta onun yaptığı el çabukluğu medyumluk değil.
    Bizim halkımız tabi çok meraklıdır medyumluğa ine cine...
    ne var yani el çabukluğu yetenek değilmi...
  • Korktu mu acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.