Şimdi Ara

Acun'un akıl almaz sansürürü!! SS yok VİDEO var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu neyi tartışıyorsunuz adam dedi zaten bu kağıdı evden getirdim diye, kağıdı orada yaratmadı ki.
    Adam kağıdın içine bi sayı getirip paket yapıp evden getirdim dedi zaten. Orada 19 mayıs 1919 yazsa ne olacak, neyin şeyi kaçacaktı. El çabukluğu yaptığı belli kaldı ki adamın işi bu adam gözükmesini istemiş size mi kaldı onu oradan kesmek.
    Bir de gerçekçiliği gider diyorlar hala, lan adam zaten evden getirdi 19 mayıs 1919 yazması gayet doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Yahu neyi tartışıyorsunuz adam dedi zaten bu kağıdı evden getirdim diye, kağıdı orada yaratmadı ki.
    Adam kağıdın içine bi sayı getirip paket yapıp evden getirdim dedi zaten. Orada 19 mayıs 1919 yazsa ne olacak, neyin şeyi kaçacaktı. El çabukluğu yaptığı belli kaldı ki adamın işi bu adam gözükmesini istemiş size mi kaldı onu oradan kesmek.
    Bir de gerçekçiliği gider diyorlar hala, lan adam zaten evden getirdi 19 mayıs 1919 yazması gayet doğal.

Senin anlamadığın şeyler var, biraz daha çalış gel. Sabahtan beri aynı lafı tekrar ediyorsun.

• ee nolmuş
  • ben olsam bende keserdim o kısmı çünkü sömürü olurdu işin içinde
    programı izlemiyorum formatınıda reklamdan gördüğüm kadar biliyorum cep telefonu sms oylaması varmı yokmu onuda bilmiyorum. Fakat kesilen o kısım yayınlırsa o çocuk bizim milliyetçilik duygularımızı sömürerek gönlümüzde taht kurardı...
    Aynı bilal göregen isimli gencin duygu sömürüsü yaptığı gibi. ses desen yok beste desen beş para etmez radyo taklidi bile yapıyor desen bence yetenek değil ama gel görki tüm türkiye acıdı çocuğa videolarını paylaştılar.

Bizim milletimiz kadar sömürüye açık bir millet daha yok . siyasetimizde sömürü üzerinden yürüyor böyle eğlence maksatlı show larımızda sömürü üzerinden yürüyor...
    Hepimiz milliyetçiyiz ülkemizi vatanımızı seviyoruz canımızı seve sever veririz, ama bir durup düşünmek lazım bu lafları her söyleyen adam ne maksatla söylüyor.
    Ben olsam keserdim hatta o gösterinin birkaç saniyesini dğeil tamamını yayından kaldırırdım o şerefsiz ilüzyonistide diskalifiye ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

He arkadaş devlet elden gidiyor.

Acun aslında casusmuş. Bilmiyorsunuz siz Ermenilere çalışıyormuş.Sevmezmiş bu ülkeyi.

Tabi ondan kestiler başka ne amacı olacak?

Mesela çocuğun numarasının belli olmaması için? Çünkü sen numarayı biliyorsun tamam da alttaki yazı ne iş? Burada ayarlamalı birşey mi var diye düşünen yok? Niye çünkü düşünen toplum yok. Takılmışsınız bir milliyet kervanına, sürü halinde, kulaktan kulağa oynaya oynaya gidiyorsunuz.

Siz böyle gitmeye devam edin, elbet birileri çıkacak şu ülkede bazı şeyleri farkına varabilen...

Yav ilizyondan bahsediyoruz ayarlanmamış bir şey olabilir mi? Hepsi numara... Eee bazıları Türk bayrağı falan çıkarıyor milletinin de gayet hoşuna gidiyor. Kimse de ulen bu ayarlanmamış kıçından çıkarmış demiyor sonuçta milletin bilinçaltında zaten ayarlanmış olduğu hazır kıta bekliyor kimse bu seçilmiş adam demiyor. önemli olan ilizyonistin yeteneği kabiliyeti. Final olarakta güzel bir şey hazırlamış, bence yayınlanmalıydı... Sen olaya full gerçekci yaklaşıyorsun sonuçta orası platform, show dünyası arada sürreallik olacaktır doğasında vardır.

Bu arada sen koyun olmuyor musun adam kesiyo videonun final kısmını ve sana dayatma yapıyor bu numarayı ye şaşır diye, sana sorgulama hakkı tanımıyor bu esnada...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.