Şimdi Ara

Bu videoları ciddi ciddi izleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • derece yapıp kanal açanlar ve yutup hocaları paragraf fulleme taktiği, matematikte 5 dkda 10 net gibi uyduruk videolar çekiyor hep, benim merak ettiğim ciddi ciddi bunları izleyip uygulamaya çalışanlar var mı? akıl var mantık var paragrafı düzgünce okuyup çözeceksin ne taktiği allah aşkına? matematik için de konuları bitirip bol soru ve denemeyle götüreceksin, kıytırık yutup videosundan öğrendiklerinle nasıl matematik çözeceksin? inşallah ciddi ciddi izleyen yoktur bunları

• Hocam o videoları izleyen çok büyük bir kitle var cidden. Bütün olay oturup ders çalışmak ama millet böyle fulleme taktikleridir rakiplerinize fark artmak için bunları yapındır hasta bunlara. Sihirli bir şey bekliyorlar.

Paragraf taktiği ne olabilir aq, 31 çekerek çözün daha hızlı olduğunuzu göreceksiniz falan mı yani ne? Enteresan
  • Hocam o videoları izleyen çok büyük bir kitle var cidden. Bütün olay oturup ders çalışmak ama millet böyle fulleme taktikleridir rakiplerinize fark artmak için bunları yapındır hasta bunlara. Sihirli bir şey bekliyorlar.

Paragraf taktiği ne olabilir aq, 31 çekerek çözün daha hızlı olduğunuzu göreceksiniz falan mı yani ne? Enteresan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Bak o dediğini eğer bir daha hazırlanırsam denerim

• Jules payot irade terbiyesi okuyup seneye başladım o videolara bin basar.

• Başarının kısa yolu olduğuna inanan insan sayısı çok.Ondan dolayı çok fazla izleniyor.Ama girin bir sıradan soru çözüm videosuna vs. O tür videoların yanına bile yaklaşamaz izlenme sayısı

• KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt
    bu kitap çok iyi cidden belki tam olarak uygulayamadım ama yine de etkisi olmuştur

• Bizim ülkemizde çok büyük bir kitle var bu şekilde olan tosuncuk,jet fadıl da hep bu tipleri dolandırdı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • derece yapanların dediklerini yaparsan zaten derece yaparsın adamlar günde 15 16 saat ders çalışıyordur zaten

• 25 DAKİKADA TYT MATEMATİĞİ PARÇALA

• TROHNET kullanıcısına yanıt
    Ben denemiştim 0 şaka daha yavaş çözüyon

• Ben de önermiyorum hocam anlam soruları cidden zorluyor öyle yapınca

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Ayt matematikte olmuyor ama tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.