Şimdi Ara

Pokemon Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Linki bulamadım kusura bakmayın yazabilirmisiniz ?

Kör oldum galiba ^^ []
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Ben Linki bulamadım kusura bakmayın yazabilirmisiniz ?

Kör oldum galiba ^^ []

http://www.pokemononline.com.br
  • arkadaşlar benim nintendo ds m kart okuyucusu bozuldu istanbulda tamir eden yer söylermisiniz ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• nintendo dsm kart okuyucusu bozuldu istanbulda yer söylermisiniz kör oldumda
  • Arkadaşlar Oyuna Kayıt oldum. Ve Şuan indiriyorum 17mb boyutu az kaldı inmesine calışacak gibi duruyor

Oyunu indirince link fln Anlatım yapacağım benden haber alında indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakkum55 -- 18 Haziran 2010; 15:37:24 >
  • Yeri bu konu değil yeni bir konu aç

Not: Kör olduysan doktora git.
  • Bence de Crater'in kapatılmasının sebebi Nintendo. Yüksek gelir getiren site kpatılmaz kolay kolay.
  • bana bunlar lazım değil istanbulda tamirci lazım nintendo için alahınızı severseniz 1tel.nosunu alayım ya
  • Ben oyunu indirdim beyler yanlız pokemon cikaramiyom bir tek
  • ben başladım 2gündür oynurom baya bişi çözdüm ama daha anlamadığım yapmadğım şeyler var iyi bilen varsa lütfen yardım :D ilk sorum evolve ile ilgili olcak nasıl evrim yaptırcam pokemon öldürom ex gelmio neden
  • Bu oyunu oynayan kimse var mi arkadaslar?

Oyun gercekten iyi.Url sinin sonu .br olması sebebiyle dilinin derdini düsünmeyin.Oyun ingilizce.Ayrıca ingilizce yazdıklarına cevap veren iyi insanlarin olduğu yine ingilizce bir forumu var. :)
    Oyunda sevmediğim tek şey gelişimin(evolve) sadece taşlarla olması.Henüz hiç bir poke mi geliştiremedim ama oyun iyi gitmekte.Diğer oyunların yanı sıra bu oyunda poke değil sen lvl atliyorsun bu da sizlerinde düşüneceği gibi hem avantaj hem dez avantaj.

Ben 18 lvl im.Pigey,Caterpie,Weedle,Poliwag,Bellsprout,Rattata,Krabby,Oddish ve Nidoran(fm) sahibiyim.Oyuna sabahları girmek cok kolay fakat yogun saatlerinde girebilmek işkence.Oyun size sıra veriyor ve cikişlarin yapılmasını beklemeniz gerekiyor.Saat 18:00 den sonra girmek imkansız gibi bir olay. Oyuna girince çıkmamak gerekiyor yani. :) Serverlar 300 er kişilik.Bu aslında bir nevi iyi birşey oyunda fazla oyuncu var. :) Eğer başlamayı düşünen varsa sapphire serverini öneririm.Ben dahil toplam 5 kişiyiz şimdilik(tr).Yardımcı olmaya çalışırım.Başlangıç şehrini viridian yapmayı es geçmeyin lütfen en rahat başlangıç bu şehirlerde oluyor.Ayrıca son ekleyebileceğim oyunda vs ler gerçekten çok eğlenceli aynı zamanda çeşitli turnuvaları da bulunmakta.Oyunu öğrenmek için çeşitli yolları da bulunmakta.Mesela tv bölümü var burada kendi ekranını paylaşmış olan oyuncuların nasıl oynadığını görebiliyoruz.Oyunun çok fazla zor olduğunu da unutmamak lazim.Bir kaç atakla kolay öldürdüğümüz bir pokemon ortalama 20-50 arası exp veriyor.Ben şuan 60k ya yakın exp kasıp 18 lvl e ulaştım.Son lvl sanırım 80.Oyunda bir çok görevde bulunmakta fakat ben sanırım beceriksizliğimden :) sadece bir görevi yapabildim oda exp. point verdi.Başlamak isteyenler bana buradan pm ile ulaşabilirler.Oynayan arkadaşlar varsa başka serverlarda bile olsa bana ulaşırlarsa sevinirim.Bir kaç sorum olacak ingilizcem yetmediği için forumda soramadım. :)

Oyunun adresi =www.pokemononline.com.br Oyunu kayıt olduktan sonra client i indirin.Fakat oyuna giriş yapabilmek için siteye giriş yaptıktan sonra sol menüden Account oradan da Create Account ı seçip bir karakter oluşturmalısınız.Burada karakterinizin serverini sapphire başlangıç şehrinide viridian seçmeniz önerilir. :)

Herkeze iyi forumlar..

• görevi nasıl aldın ve nick ne oyunda
  • Oyun biraz fazla karışık gibime geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Oyun biraz fazla karışık gibime geldi..

Ben de o yüzden bırakmıştım.
  • Görevi başlangıç şehriniz viridian ise Police Jenny den mia dan ve daisy den alabiliyorsun.Benim bildiklerim bunlar.Hangi şehirdeysen zaten o şehirin tüm haritasını açman gerekiyor.Gerekiyor derken zorunlu değil belki ama bence önemli.Nereye gittiğini görmek istiyorsan tabi.Haritayi açarken bu ücünü kesin göreceksiniz.Zaten police Jenny ve Mia ile çok sık karşılacaksınız.Görevi nasıl aldığıma gelince.

"Hi" / "Help" / "Yes"

"Hi" yazdığımızda karşılık verecek birşeyler söyleyecekler."Help" yazdığımızda herhangi bir yardıma ihtiyacları olup olmadığını sormus olacağız.Buna karşılık No Thanks ya da görevimiz gelecek. Bu Help komutunu istediğimiz herkeze sorabiliriz böylece görevleri bulabiliriz.Görevi almak için de yazmamız gereken komut "Yes". Görevleri hatırlamak ya da alıp almadığımıza bakmak için ise Sağda menüde quest bölümü bulunmakta.

Hazır bahsetmişken Mart tan item satın almak için

"Hi" / "İtem ismi" / "Sayısı"

Öncelikle "Hi" Komutu ile başlıyoruz tabiki.Bize Selam vererek karşılık verecek ve herhangi bir yardımı olup olmayacağını soracak.Bu kısımda item satın alabilir yada satabiliriz. Şimdi satın alabileceğimiz nesnelerden örnek vereyim. "Poke ball" "Small Potion" "Great Ball" "Super Ball" yazabiliriz. Bu komutlara karşılık Marttan cevap olarak kaç tane satın almak istediğimiz sorusu gelecek.Paramızını yettiği kadar istediğimiz itemden alabilmekteyiz. Örnek "5" dediğimiz de be daha önce "Poke Ball" demiş olalım karşılık olarak Buyrun poke ball larınız olacak.Ya da Üzgünüm paranız yeterli değil.

Satış işlemi için yine aynı şekilde "Hi" / "İtem ismi" / "Sayısı"

Şimdi bilmemiz gereken pokemon öldürüp exp point kazanırken pokemonlarin bodylerinde kutular oluşuyor.Bunların içi dolu olabilir.Bunları kontrol ederek çeşitli itemler kazanabiliriz.Bunları satarak da para kazanıp istediğimiz itemlerden sahip olabilmekteyiz.Örnek olarak Pigey in ölüsünden "straw" ya da "feather" itemlerinin çıkma olasılıkları yüksek.Bu itemleri satmak için. "Hi" / "Straw" / "10" şeklinde yazdığımız komutlar sonucunda 10 adet straw satmış olacağız.

Oyun karışık diyen arkadaşlar için evet karışık belki ama gayet güzel.İlk başladığımda pokemon center da pokemonlarımı bile iyileştiremiyordum ya da Mart tan item satıp alamıyordum.Daha sonra yavaş yavaş çözdüm.Belki bir Bellsprout yakalamak için 50 poke ball harcaman gerekebilir.Tamamen şans ve zaman işi olması birazcık sıkıcı fakat grafikler bir çok pokemon oyunundan çok daha güzel ayrıca bu oyunda vs yapmak da çok eğlenceli.Biraz uğraşın derim.Sonunca bir çok pokemon fanı olan bizler fire red ilk elimize geçtiğinde bölümleri geçmek için çok uğraşmamışmıydık.Bazılarımız belkide japonca bile oynamış olabilir( benim gibi ).Hangimiz bir oyuna başladığında oyunu bir kaç saniye de çözüyor?

Oyundaki nickimi söylemeyi unutmuşum. "Aknwicht" Tamamen yanlışlıkla alındı pokeball lara ilk gelen pokemonlar çok iyi olduğu için devam edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkc -- 14 Temmuz 2010; 0:37:50 >

• Siz crateri merak ettirmeyin o gitti ama yanında nintedo da gidecek kapattırıcam o sponsoru
  • Bu oyunda güzelmiş onuda sölim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 14 Temmuz 2010; 15:17:11 >
  • Ben denedim güzel ama çözemedim rehber lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: OzaN

quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Triple crater değildi o. Ozanın paylaştığı deluxmu deluxemi neydi tam hatırlamıyorum.Sanırım o okul yüzünden kapattırmıştı

Furkan 1 milyar değil günde 500-400-300-200 tl alsam okul için yine kapatmazdım

Şu hiç açılmayan siteyi mi diyorsun ? Crater 1.'sinin açacağı hani ?

Evet onu kastediyor. Yani Pokedox'u.
    Adam boşu boşuna bizi bekletti. Fos çıktı. Sayfalarca mesajı boşuna yazdık

Crater sahibi Aaron'un kolej sebebiyle diye yaptığı açıklamayı hatırlıyorum ben zaten. Ama diyorumki bunun aslı öyle değildir. Nintendo'dan uyarı gelmiştir (belkide ceza) O nedenle okulu falan bahane etmiştir kapatmak için.
    Çünkü adam dünya kadar para zaten kazanıyor. Okul için o kadar paradan vazgeçilmez.

Hiç sorma ya.Bir de oyundaki muhtemel maplar,spritelar falan ekleniyordu.İyice hevesleniyorduk.

O zaman bide sprite manyakLığı vardı pokedoxun forumunda biLe sprite yapıyorduk

• Arkadaşlar tam bir rehber hazırlayacak vaktim yok deneyimimde yok fakat bir video çekebilirim oynarken.Zaten başlığı açan arkadaş hazırlayacakmış.Bana ekran görüntüsünü video olarak çeken free ve kolay arayüzlü bir program önerirseniz sevinirim.Bende video hazırlarım. :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.