Şimdi Ara

Pokemon Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir oyun buldum.Oyunumuz Cyrus tarzı web tabanlı bir oyun.Oyun Ranger grafiklerinin MD Pokemon Spriteları ile birleştiği bir oyun.Bu oyunda trainersınız ve oyun biraz değişik.Ben şuanda yüklemedim(benim bilgisayarım değil)ama bazı bilgileim var:

Oyunda Pokemonlarınız Acıkabiliyor

VİP olmak ÜCRETSİZ(Ama oyun parası ve item gerekiyor)

Vip üyelikte Ponyta vb. gibi pokemonların üstüne binip, Staryu gibi pokemonların üstünde Sörf yapabileceksiniz.

Hikaye Kantoda geçiyor

Evolve Full taşlarla oluyor

Oyun 3 boyutlu sayılır.

Pokemonlarınızın leveli yok.Onun yerine sizin kişilik puanınız geçiyor

Wild pokeler sizi Öldürebiliyor

Pokemonlarınız dışarda savaşıyor O_O

Ben bir iki hafta içinde rehberini yapacağım.Ve ayrıca sitesi Pokemon Online.Ayrıca Bu siteden Trailer'i izlemek ve SS'lere bakmak gibi aktiviteleri de yapabilirsiniz.Keyifli Oyunlar!!!

• Tutarsa indireceğim.Yalnız url'ye baktım.Brezilyalıların yapımı.İngilizce dil seçeneği falan yoksa işimiz zor.Hatta tutmaz.
  • deneyen varmı
  • böyle çok harika efsane bir oyun yapiyorlardi

pc de calisan

pokenet diye

nintendo kapattirdi
  • üye oldum ama, mail gelmedi :S
  • ilgince benziyor garlic-h önerdiğin oyun bir bakmak lazım ama.

furkan neden kapattırıki bu nintendo hayret birşey ya keşke kapanmasaymış o zaman ama nintendo işte nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

ilgince benziyor garlic-h önerdiğin oyun bir bakmak lazım ama.

furkan neden kapattırıki bu nintendo hayret birşey ya keşke kapanmasaymış o zaman ama nintendo işte nolacak

Crater'ı da Nintendo kapattırmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

o zamanlar ilgilenmedigim icin net bilgim yok

fakat kuvvetle muhtemel

ve bu pokenet 1 nisanda kapatildi

kaynak

http://www.joystiq.com/2010/04/02/nintendo-shuts-down-fan-made-pokemon-mmo/

buda kapanan oyunun video su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 16 Haziran 2010; 22:20:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

alakası yok mr hobı iş nenedi ile falan kapattığı konuşulmuştu bu forumda unuttum ama nintendo ile ilgisi yok
  • crater ı nintendo mu kapatmıştı ? ben sankı o sıtenın sahıbı bır acıklama yapmıstı gıbı gelıo bana acıklamasının hatırladıgım kadarı yanlış olabilir ama içinde nintendo geçmiyor okulu sebebiyle kapatmıştı olarak hatırlıyorum üniversiteye falan başlayacaktı galiba tam emin degilim ama site zaten acıklamıştı son 1 hafta kala ama nintendo kapattırmadı diye biliyorum
  • Nintendo kapattırdı arkadaşlar.Zaten ''www.pokemoncrater.com'' adresine girmeyi denediğinizde nintendonun sayfasına yönlendiriliyorsunuz.
  • sitenin sahibi açıklama yapmıştı nintendoyla alakası yok aslında ama sen hangi kaynaga dayalı söylüyorsun bunu
    nintendonun sayfası gelebılır ama onun kapattırdıgı burdan cıkarılamaz ama ben kendı stesı calışırken gormstum adam 1 hafta onceden acıklamıstı kapatcagını nedenını de soylemıstı ama nıntendo dıyosun sadece sayfa yonlendırmesıyle ılgınc
  • Nintendo kendi oyunları dışındaki oyunların tutmasını istemiyor. Sadece kendi pokemon oyunları oynansın istiyor. Böylece daha çok para kazanacaklar. Ama nedense PC oyunu çıkarmıyorlar kendileri...
    Crater'in kapanmasında da Nintendo'nun etkisinin olma ihtimali yüksek. Çünkü şuan Crater, Nintendo'ya yönleniyor.
  • crater ın nintendoya yönlemesinin sebebi pokemonun nintendo yapımı olmasındandır adam siteyi bırakmıştır ve alan adının süresi dolunca da otomatikman bir siteye yönelir bu siteyide belirli şartlar belirler yönlendirme de nintendonun cıkmasının sebebi şudur pokemon nintendo yapımıdır nintendo pokemoncrater ı kapattıracagını zannetmem pokemoncraterin sahibi yazmıştı nedenini bundan daha büyük güvenılır kaynak olacagını sanmam pokemoncrater oynayan var sa eskilerden yöneticinin yaptıgı acıklamyı okuyan ya da cevirisini okuyan aklında kaldıklarını yazarsa sevınırım nintendo kapattırmaz çünkü ikisinin bulundukları kulvar farklı nintendo online olarak bildigim kadarıyla yönenio meseleye şimdi diceksisniz adam pazar payını kaptıcak zaten crater bedava bir oyundu ve bunu gelir elde etmek için açmamıştı sahibi sanmıyorum nintendonun crater ı kapattıracıgını
  • quote:

Orijinalden alıntı: triplehdxhbk

crater ın nintendoya yönlemesinin sebebi pokemonun nintendo yapımı olmasındandır adam siteyi bırakmıştır ve alan adının süresi dolunca da otomatikman bir siteye yönelir bu siteyide belirli şartlar belirler yönlendirme de nintendonun cıkmasının sebebi şudur pokemon nintendo yapımıdır nintendo pokemoncrater ı kapattıracagını zannetmem pokemoncraterin sahibi yazmıştı nedenini bundan daha büyük güvenılır kaynak olacagını sanmam pokemoncrater oynayan var sa eskilerden yöneticinin yaptıgı acıklamyı okuyan ya da cevirisini okuyan aklında kaldıklarını yazarsa sevınırım nintendo kapattırmaz çünkü ikisinin bulundukları kulvar farklı nintendo online olarak bildigim kadarıyla yönenio meseleye şimdi diceksisniz adam pazar payını kaptıcak zaten crater bedava bir oyundu ve bunu gelir elde etmek için açmamıştı sahibi sanmıyorum nintendonun crater ı kapattıracıgını

Aaron açıklamasında iş hayatına atılacağını falan söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
    Ancak bence Nintendo uyarı gönderdi Crater'e. Belki devam etmesi için belli şartlar istedi. Aaron'da işi falan bahane edip kapattı siteyi.
    Crater gelir için açılmadı belki ama reklam gelirlerinden paraya para demiyordu yani.

• reklamını alcak artık adam kaç binleri peşinden sürekledi pokemon cılgınlıgıyla ama iş nedeninden ziyade okul sebebini daha mantıklı buluyorum cünkü internette araştırdım ve açıklama yapanların üniversite nedeniyle ( kolej diyor bazısı) kapattıgını söyluyor kısa bir araştırma yap sende aynı sonuca cıkarsın
  • Beyler serverlar var - gold-silver-sapphire-emerald vb ben emeraldde başlıcaktım durmadan Invalid name! hatası veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 16 Haziran 2010; 22:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triplehdxhbk

crater ı nintendo mu kapatmıştı ? ben sankı o sıtenın sahıbı bır acıklama yapmıstı gıbı gelıo bana acıklamasının hatırladıgım kadarı yanlış olabilir ama içinde nintendo geçmiyor okulu sebebiyle kapatmıştı olarak hatırlıyorum üniversiteye falan başlayacaktı galiba tam emin degilim ama site zaten acıklamıştı son 1 hafta kala ama nintendo kapattırmadı diye biliyorum

okul sebebi ile oyle bir site kapatilmaz

gunde 50k kullanici vardi diyorlar

bu nedir biliyormusunuz

gunde 1000$ civari gelir demektir

• ben demıyorum bunu adam acıkladı git araştır internetten araştırmadan yapılan yorumlarda bulunmayalım önyargıyla yaklaşma lutfen o senın dusuncen adamın demekkı okulu daha once gelıomus ben araştırdım ve emınım hangı sebepten kapattıgını biraz araştır internette
  • Triple crater değildi o. Ozanın paylaştığı deluxmu deluxemi neydi tam hatırlamıyorum.Sanırım o okul yüzünden kapattırmıştı

Furkan 1 milyar değil günde 500-400-300-200 tl alsam okul için yine kapatmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 16 Haziran 2010; 23:18:10 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.