Şimdi Ara

POKEMON Online.com.br oynayan içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama size oyunda başarılar.
  • teşekkürler bekleriz
  • oyuna ilgi olursa rehber hazırlayabilirim arkadaşlar. bu arada pokemonlarım : weepinbell 20 lvl shellder 22 lvl krabby 15 lvl goldeen 15 lvl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoking -- 19 Şubat 2011; 15:18:26 >
  • ben diamond serverinde fuschia citydeyim
  • Metoking, oyunda buluşabiliriz istersen.
  • pc (pokemomn centr) de buluşalım nick metin-tr
  • Site kapalı sanırsam?
    http://www.pokemononline.com.br/
  • kardeşim üstteki mesajları bi okusaydın :S bu arada bardaktaki mısır celurean city deyim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoking

kardeşim üstteki mesajları bi okusaydın :S bu arada bardaktaki mısır celurean city deyim ben

padventures oynuyorsunuz sanırım. Bende geliyorum bakalım bu nasılmış.
  • gel diamond celurean city :)
  • Şu anda geldim ve sıra bekliyorum, girerim birazdan. İnşallah bulurum Cerulean'ı :)
  • yarın buluşuruz arkadaşım benim işim var bugün hatta 3-4 türk buluşsak çok iyi olur
  • arkadaşlar oyunun sitesi neden kapalı? ayrıca şu padventuresin resimlerine baktım aynısı yapmışlar sanırım oynuyanlar biraz daha açbilirmi zormu yine oyun?
  • con.br oynadıysan oyunun tıpatıp aynısı yerler değişik ve pokemonların da leveli var ayrıca
  • evet aynısı yapmışlar ama biraz daha kolay gibi geldi bana pokemon levelleri olması ve taşsız gelişmesi (Normaldaki gibi) oyunun artı yönleri, eğlenceli vakit öldürür
  • evet doğrusunda bazı pokemonlar yine taşla gelişiyor
  • bi kaç saat oynadım 13levele kadar geldim caterpie metapad oldu peki bundan sonra taşmı gerekli ??? hangileri için taş gerekli bilgin varmı
  • 22mert, eğer Pokedexin ile Pokemona bakarsan ne zaman nasıl gelişeceği yazıyor ayrıntılı bir şekilde.
  • Normal pokedexteki gibi hangi poke taşla gelişiyosa bundada öyle
    Örn:Growlithe;Fire stone ile gelişiyor
  • teşekkürler pewter şehrindeyim zubat ratata ve su türü dışında başka bi tür yok...
    nereden gitmemi tavsiye edersiniz? pidgey yada diğer çimen tarzlarını bulabilmem için? ayrıca Br de paraslardan çııkan sedlerden çok iyi para geliyordu paras nerede bulabilirim?
    geodude falan ne kadara bulabilirim yada satan varmı? şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22mert -- 21 Şubat 2011; 22:20:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.