Şimdi Ara

POKEMON Online.com.br oynayan içeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zubatların mağarasından geçersen rahat bulursun, ve ilk 2 şehirde var çimen türü pokemonlar diye biliyorum. 22mert, oyundaki adın nedir? Cevap yazdığında oyundaki adını söyleyip Pewter de PC de beklersen beraber oynayabiliriz.
  • oyundaki adm mertx pewterde pc nin içinde sol köşede bekliyorum sevinirm
  • Ben sen bu yazıyı yazana kadar bekliyordum seni, haydi gel.
  • Krdsm Bende oynuyormda para kaazanıp poke topu alamıyorm fln nası olcak .s
  • balık tut onlardan pe ndant falan cıkıyo iyi para eder :D
  • beyler 2 kişi online oynuyoruz başka oynayan yokmu? parti yapalım daha kolay kasmak için
  • beyler bu oyunda nasıl poke yakalıcaz poke topunu atmaya çalısınca yere atıyo poke girmiyo
  • boş topa sag tıklayıp use with deyip ölü pokemonun üstüne tıkla.eğer yeşil yanarsa top yakaladın kırmızı yanarsa bi daha dene
  • bende oynuom o oyunu genelde cerulean şehrinde olurum adım serkangunay2000 yada sekangunay die gözükür hergün oynarım o oyunu, serverim diamond.

pokelerimi sözlemem
  • mertx benimde nick ekle oyunda buluşalım 2 kişiyiz
  • ARKadaslar bende PADVENTRES OYNUYORUM AMA fazla bılmıyorum ornegın 10 poketopum vardı ve bittiler param yok poke cent de yok poke topu alamıyorum hi>trade> i sell .... ama satamıyorum yardım edin lütfen msn cagri_caglayan_956@windowslive.com magikarp,odish,caterpie fln var .d
  • steff nickim benimde beraber parti yaparız bulalım birbirimizi
  • cagrı oyunda mart var mavi bi bina ona hi yaz sonra kac tane poke topu almak istiosan mesela buy 10 pokeballs yaz sonra yes de satın alırsın.
    poke martta ne satıldıgını ogrenmek istiosan hi dedikten sonra offer yaz ne sattıgını gosteriyor.
  • İsmim Unrulyturk yazıyorum hi diorum buy pokeballs da yazıyorum ama me often flan bısı ler dıo alamıyorm
  • s.a ark ben bu oyunda yeniyim daha önce pokemon craft felan oynadım ama hepsi kapandı bu oyunu indirdim kurdum 1 tane pokemon yakaladım pokemonum yaralandı güü kalmadı ben bu pokemonu nasıl iyileştirem yardım ederseniz sevinirim oyunda ki adım klax
  • sulhettin önce pokecenter olan bı sehıre gıtmen lazım onuda pokemon yakalyınca bı adama gotruyo senı ordan city>viridian>yes diceksın vırıdıan cıty qelıp pokecentere gırcen orda hi>heal>yes diince ıyılescek bnde vırıdıandaym
  • cağrı seni yoruom ama bi ricam daha olacak hangi haritada olduğumu nerden anlicam bide ben bi pokemon yakaladım hemşire jou yun yanına gittim pokeball ı tutup hemşire jouyun yanına çektim bi baktık pokeball arda kaldı geride çekemiom yha lütfen yardımcı ol sabahten beri oynuyom çözmeye çalıombide beni bul beraber takılak ben sabahtan gece 10 11 kadar oyunda oluyorum
  • OHHHHHHHHHHHH BE CAN BİTİNCE NASIL DOLDURACAĞIMI BULDUM
  • ya arkadaşlar bnm kaç poke centim olduğunu nerden öğrenebilirirm dimandayım nick'im semso
    bide şehir nasıl değiştiriliyor cvp larınızı bekliyorum oyunu şu anda oyna yamıyorum lütfen bi yardım edin şimdiden tşk ler 9lwl Weedle'mim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulhettin -- 11 Mart 2011; 15:12:27 >
  • yaw arkadaslar şuan oyundayım ve item satamıyorum juanitoya hi>trade diom sonra sell e tıklıyom ıtemı secıp ok dıom satamıyom yada i sell water gem yazıyorum you dont even have this item falan dio bilen warsa ltfen
    cagri_caglayan_956@win bu arada 15 lvl oddish 10 lvl pidgey 9 lvl nidorin 9 lvl rattata 8 llv zubat 7 lvl polywag war
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.