Şimdi Ara

Pokemon Oyuncuları Bölümü Kullanıcılarına. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Pokemon Oyuncuları Bölümü Kullanıcılarına.

(En Son Oy Tarihi: 2.9.2012)
Giriş
  • Bence admine hangisi kolay gelirse onu yapsın.
  • Bence bölüm gayet iyi. Bir düzenleme yaparsanız ve bu ikinci seçenek olursa bu bölümün ölümünü gerçekleştirmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Bence bölüm gayet iyi. Bir düzenleme yaparsanız ve bu ikinci seçenek olursa bu bölümün ölümünü gerçekleştirmiş olursunuz.

@catres

En kısa sürede kullanmak istediğiniz şekilde bir bölüme kavuşacağınızı umuyorum.

@OMéR

Sanırım bu senin şahsi fikrin çünkü bölüm kullanıcıları bir konu açarak şikayetlerini dile getirdiler ve bizde böyle bir revizyonu uygun gördük.
  • Clientli ve Web bazlı olarak iki ayrılırsa daha iyi olur.
  • Cyrus oyuncuları , vortex oyuncuları... gibi ayrılsın birde ortak bölüm olsun.(Oyun hakkında değilde çizgifilm yeni nesil pokemonlar gibi şeylerin konuşulduğu.)
  • Evet arkadaşlar oylamamızın üstünden geçmesi gerektiğini düşündüğüm süre geçti bu konuyu baz alarak gerekli taleplerinizi üst yönetime ileticem. En kısa sürede dahada güzel bir bölüme kavuşmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Evet arkadaşlar oylamamızın üstünden geçmesi gerektiğini düşündüğüm süre geçti bu konuyu baz alarak gerekli taleplerinizi üst yönetime ileticem. En kısa sürede dahada güzel bir bölüme kavuşmanız dileğiyle.

bekliyoruz gelismeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Evet arkadaşlar oylamamızın üstünden geçmesi gerektiğini düşündüğüm süre geçti bu konuyu baz alarak gerekli taleplerinizi üst yönetime ileticem. En kısa sürede dahada güzel bir bölüme kavuşmanız dileğiyle.

İlgi ve alakanıza gerçekten çok teşekkür ediyorum.
  • Gelişme Yok ?
  • yalan oldu herşey
  • arkdaşlar hiç dokunulmasın bence.ki öyle oldu galiba...kimse ilgilenmiyor bizimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 13 Ekim 2010; 11:16:18 >
  • Bu konuyu yüksekte tutalım ve Özkan'ı pmlere boğalım belki gelişme olur ve böylece foruma bakmayan tecrübeli arkadaşlarda foruma döner...
  • Gerçekten gelişme olacaktı hani?
  • Arkadaşlar hiç birşeyin yalan olduğu yok haklısınız aradan çok zaman geçmiş olabilir ama ben böyle bir revizyonu yapacak yetkiye sahip değilim bunu biliyorsunuz . Burda çıkan kararı konu açarak yönetime bildirmiştim ve müsait bir zamanda Gürkan hoca ( powerstorm ) olacağını bildirmişti. Bir arkadaş pmye boğalım demişte beni değilde gürkan hocayı boğarsanız daha çabuk sonuç alabilirsiniz. Ben tekrardan kendisine ileticem.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

bence 2. secenek olsun

tek konudan takip etmek çok sıkıcı oluyor

Senin oynun var tabii.Bol bol konu aç.
  • Öyleki türkcan bak vortex ciler mesala herbirsi ayrı başlık açmak ister vede tek başlık bencede sıkıcı olur vede zaten şuan pokemoncraft hemen hemen tek başlıktan gidiyor gibi zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.