Şimdi Ara

Pokemon Oyuncuları Bölümü Kullanıcılarına.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Pokemon Oyuncuları Bölümü Kullanıcılarına.

(En Son Oy Tarihi: 2.9.2012)
Giriş
  • Evet arkadaşlar bölümünüzle ilgili dile getirdiğiniz bir takım aksaklıklardan sonra ne yapmamız gerekiyor diye düşündüm ve yine bu bölümü sizler kullandığınız için temel aksaklıkları gidermek amacıyla anket açma kararı aldım. Gördüğüm kadarıyla bölümde heryer heryerde ve şuan aynı tip oyunun bir kaç konusu mevcut. Bu anketi açmamın sebebi o konuları toparlamaktır. Hepinizin ankete katılmasını rica ediyorum.

Bu anketin altına size göre bölümde diğer olması gerekenleri de belirtebilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Her oyun için bir anakonu açılsın ve başka konu açılmasın.Örneğin : Pokemon Vortex AnaKonu.Burada trade-sohbet-yardım olabilir.Örneğin : Pokemon Cyrus Online Anakonu buradada aynı şeyler olabilir
  • Oyunları teker teker konulara ayıralım.
  • 1. seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Her oyun için bir anakonu açılsın ve başka konu açılmasın.Örneğin : Pokemon Vortex AnaKonu.Burada trade-sohbet-yardım olabilir.Örneğin : Pokemon Cyrus Online Anakonu buradada aynı şeyler olabilir

Bu durumda forumun amacı kalmaz. Her oyun için tek konu olacaksa pokemon bölümü kapatılıp diğer web bazlıda devam edebiliriz, aynı mantık Çok sayfalı konuları takip etmek de gün geçtikçe zorlaşır, özellikle foruma sonradan katılanlar önceki sayfaları hiç okumaz.

Herhangi bir konu ayrımı yapmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 14 Temmuz 2010; 20:35:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

Her oyun için bir anakonu açılsın ve başka konu açılmasın.Örneğin : Pokemon Vortex AnaKonu.Burada trade-sohbet-yardım olabilir.Örneğin : Pokemon Cyrus Online Anakonu buradada aynı şeyler olabilir

Bu durumda forumun amacı kalmaz. Her oyun için tek konu olacaksa pokemon bölümü kapatılıp diğer web bazlıda devam edebiliriz, aynı mantık Çok sayfalı konuları takip etmek de gün geçtikçe zorlaşır, özellikle foruma sonradan katılanlar önceki sayfaları hiç okumaz.

Arkadaşın demek istediği sanırım bir oyunla ilgili bir anakonu açılması ve sorulan soruların bu konu üzerinden gidilmesi. Örneğin Pokemon crater ile ilgili bir ana konu varken başka birinin yeni konu açıp bu oyunla ilgili başka soru sorması bölüm kirliliğine yol açıyor. Bunu önlemek amacıyla bu yolu seçiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

quote:

Arkadaşın demek istediği sanırım bir oyunla ilgili bir anakonu açılması ve sorulan soruların bu konu üzerinden gidilmesi. Örneğin Pokemon crater ile ilgili bir ana konu varken başka birinin yeni konu açıp bu oyunla ilgili başka soru sorması bölüm kirliliğine yol açıyor. Bunu önlemek amacıyla bu yolu seçiyoruz.

Demek istediğimiz tam olarak bu ama Pokémon Crater'ı örnek vermeniz üzüntümüzü pekiştirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen yetkili bir abiye benziyorsun
    2. seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

quote:

quote:

Demek istediğimiz tam olarak bu ama Pokémon Crater'ı örnek vermeniz üzüntümüzü pekiştirdi.

Örneklere takılmanız da benim yüzümü buruşturmadı değil.

• bence 2. secenek olsun

tek konudan takip etmek çok sıkıcı oluyor

• sub forumda olusturulabilir oyunlar için
  • Ben Birinci Seçenek Dedim Ama Pokemon Vortex AnaKonu.Değilde trade-sohbet-yardım kendi içinde tek konudan devam eder böylece tek konunu verdiği karışıklık giderilip düzen olunabilir
  • bence de tek konu zor olabilir 2. seçenek daha iyi gibi ve bölümünden Devamlı sorumlu olacak biriside durursa güzel olur :D.Derdimiz olduğunda bir yönetici ile irtibata geçmek daha iyi olur gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

bence de tek konu zor olabilir 2. seçenek daha iyi gibi ve bölümünden Devamlı sorumlu olacak biriside durursa güzel olur :D.Derdimiz olduğunda bir yönetici ile irtibata geçmek daha iyi olur gibi

Bu bölümlerle ilgilenenler herkes gibi insan olduğu için 7 / 24 bölüm başında durması kimseden beklenemez tabiki ama hissettiğiniz eksikliği gidermesi adına yönetimden böyle bir istekte bulunabilirsiniz.
  • quote:

quote:

bence de tek konu zor olabilir 2. seçenek daha iyi gibi ve bölümünden Devamlı sorumlu olacak biriside durursa güzel olur :D.Derdimiz olduğunda bir yönetici ile irtibata geçmek daha iyi olur gibi

Bu bölümlerle ilgilenenler herkes gibi insan olduğu için 7 / 24 bölüm başında durması kimseden beklenemez tabiki ama hissettiğiniz eksikliği gidermesi adına yönetimden böyle bir istekte bulunabilirsiniz.

şikayetler ile bile 24 saat sonra felan ilgileniliyor

oldukça yavaş bu konuda bu bölüm

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

quote:

şikayetler ile bile 24 saat sonra felan ilgileniliyor

oldukça yavaş bu konuda bu bölüm

Yetkili kişiler günde sadece 2 kez bölüme bakıp çıksalar bile baya verim alacağımızı düşünüyorum.

• Bölümde yeterince aktif üye ne yazık ki bulunmamakta. Bu yüzden her bölüme özel kategori açmak bölümdeki kullanıcıların birbirinden daha fazla kopması anlamına geliyor.

Benim önerim ise bölüme Client ve Web Bazlı Oyunlar olmak üzere iki alt kategori açmanız. Dileyen üye direkt olarak "Pokémon oyuncuları" bölümüne girip tüm konuları görebilir, dileyen başka bir üye ise alt kategorilerden birisini girerek görmek istediğini konuları sınırlandırabilir.
  • Bencede 2. Olucak Birinci Yaparsak Koskoca Forumda O Bölümde En Fazla 2 Kişi Olur....
  • Şahsi fikrimi söylemek gerekirse Bölümün altına Client ve Web bazlı olarak iki yan bölümcük açmak daha mantıklı olucak gibi. Çünkü daha sonraları açılacak yeni oyunlara tekrardan bir isim altında bölüm açamayabiliriz.
  • Bencede Özkana Katılıyorum Yeni Açılan Oyunları Nerden Bulcaz?
    Sürekli Yeni Oyun Açıldı Katagori Bence İkinci Mantıkla Yürürlüğe Geçsin İkinci
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.