Şimdi Ara

pokemon programı buldum ama anlamadım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir program buldum diğer saveyi açıosun orda istediğin pokeleri ayarlıyon yakalıyon şimdi sorun benim saveyi o program görmüo galiba savenin orjinal olma durumu varmış onu ayarlıyabilecek var mı yani saveyi orjinal yapabilcek biri var mı aslında bir program buldum ama onunla ilgili mi bilmiyorum
    yapamıcak varsa biri ballry adlı kişiye bana özel mesaj atmasını söyleyebilir mi ben özel mesaj atamıyomda onun bir tanıdığı vardı o yapıodu da onları ama o çocuğu daha göremedim

• hangi oyun bu
  • ya pokemon diamond ama oyunun çeşidi önemli değil sadece program benim saveyi görmüo o saveyi görmesini sağlıyabilirsem tamam olur ondan sonrası basit
  • Programın adını,Oyununun adını,Save nasıl kaydettiğini açıklarsan yardımcı olabilirim.Daha düzgün bir şekilde yaz
  • oyunun adı pokemon diamond
    şimdi programın adını bilmiyorum ama sana nasıl bulabileceğini sölim çünkü bir çok program var işlevleri farklı mesela biri pokemon ligindeki antrenörlerin pokemonlarını değiştiriyor biri mesela başlıangıç pokelerini değiştiriyor şimdi neyse googleye pokemon diamond hile yaz ilk çıkana tıkla orda upload edilmiş bir dosya var 500 kb gibi bir şey boyutu az neyse onu indirdim sonra bir tanesini rardan çıkartıp denedim ama saveyi görmedi
    nasıl save yaptığımı sorarsan nogba da oyun mesünü(pokedex,bag,pokemon...)orda save var biliyosundur ordan save yapıyorum lütfen yardımını bekliyorum
    başka bir program buldum oda aynı işlevi görüyor pokemon filan yakalıosun o programla o da saveyi görüyor ama çalıştırmıyor lütfen bir yardım et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 16 Kasım 2010; 14:37:15 >
  • ya şimdi bir yolunu buldum benim istediğimin adı save dosyası hackleme imiş söylenenleri yapıyorum yanlız ir program indir diyor 1 mb bile olmayan bir dosya converter for No$Gba to VBA diye bir program onu çalıştır diyor çalıştırıyorum configure ye tıkla diyor tıklıyorum ancak hata veriyor bana yardım edebilcek bir kişiye bu benim save dosyasını atsam da bana o söyleneni yapsa olur mu çok kısa sürüyor 1 dksini bile almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 17 Kasım 2010; 12:59:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.