Şimdi Ara

Pokemon RolePlay || Site 70 Üye | Hergün Ayrı Yenilik !!! xD || (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabe tes1907 bu arada kayıt oldum adım pichu(burak1000000)
  • quote:

Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \

quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

Site güzel olmuş da, milletin zamanı yok ki. Yazın falan açsaydınız keşke ben de gelirdim =(

Yazın Zelen'i açtık. Tutmadı =). Ona çok uğraşmıştık. Bizim için bir hayal kırıklığı olmuştu. O yüzden şansımı herkezin bildiği bir dalda denemeye karar verdim. Pokemon =)

Zelen çok güzeldi, konusu ve kalitesi bakımından diğer Rp'lerden çok farklıydı. Marvel, Lotr, Ortaçağ vs. sıktı herkesi artık çok bilindik gelmeye başladı hepsi. Neyse ne kadar zamanım olmasa da üye oluyorum hadi bakalım tutamadım kendimi x) Anorith olarak geliyorumm..

• quote:

Orjinalden alıntı: CrasHh

Senmi açtın bu siteyi çek git diyosun.İstediğim konuya girerim.Millet artist olmuş.

Haydi canım yol al. Hadi
  • Hadi arkadaşlar.. Katılım bekliyoruz..

Cemre bu arada 7 kişi kaldı
  • Ne 7 kişisi.Neler oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

Ne 7 kişisi.Neler oluyor.

40 kişi gelirse seni genel mod yaparım dedim de
  • Bugün içinde mi ? Zor en son üye olan Zafer ta sabahın köründe
  • İYİ GİDİYOR BEN PİPLUP
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CrasHh

Hayırlı olsun

Şuna mesaj kasıyorum de de, tepki alma bari.

Asıl sen böyle cevap vererek post kasmış oldun.Adamın içinden gelmiş hayırlı olsun demiş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

Ne 7 kişisi.Neler oluyor.

40 kişi gelirse seni genel mod yaparım dedim de

Genel Mod değil.. Admin oLum admin

@CrasHh : Ordan öyle artistlik yapmakla olmaz. Cemre yakın arkadaşımdır sürekli WebCam açar bana öyle konuşuruz. Sapına kadar erkektir, delikanlıdır. Bizzat şahidim :)

@umutum9 : Kardeşim çok kısa RP yapıyorsun. Biraz uzatırsan daha güzel olur

• beyler bende geldim pidgey benim
  • theking ben artrislik yapmıyorum arkadaş admin gibi post kasıyosun diyo onun yaptığı artislik değil mi.Erkek ve delikanlıysa bakırköye gelsin.Kim sapına kadar delikanlı
  • Bak Cemre oradan laf atıyor.Emre gel buraya görüşelim diyor.Ve yaşadığı yeri söylüyor bir yerde.Ayrıca içinden güzeşce hayırlı olsun demiş.Şimdi söyle kim haklı.WebCam'de konuştuğun insan dimi.Çünkü onu gördün.Bende Emre'yi gördüm.O da sapına kadar erkektir.Hadi bakalım ne olacak şimdi.Senin benim sözüme göremi hareket edeceğiz.Adam gibi konuşup kendi aralarında çözmeleri lazım bu sorunu.Cemre sende biraz sakin agresif olma lütfen.
  • İkisinden biri haksız olabilir. Ya da bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Çok büyütmeyin bence :)
  • @The_ProféssionaL cemre herzaman böyledir agresiftir ona küsmemin nedeni budur
    @CrasHh istediğini der ... cemre erkektir ... agresifliği normaldir herzamanki hali ... ve ne yapacaksın ??? ( yapabileceksin )
    @burak100000 hoşbulduk ne zmndır dolaşmıyorum buralarda başka projelerim fln var ... msn ni pm at ...
    @/ Azurill \ mustafayı görürsen söle ( sana selamı vr cemre bu aralar giriomu fln demişti bi ara ) ve son olarak BENİMLE BARIŞ

cemreyle ne kdr küste olsan ii çocukktur ve istediğini demeye hakkı var alınmasaydın ...
  • Crash şikayet edildin. Tehtid içerikli mesajdan dolayı.

@ silver Konuyu ben açtım. Herkes her konuya hayırlı olsun derse kaos olur. O yüzden benimle tartışma

@ Professional Beni, Yada onu korumana gerek yok. Hangi insan konuşmayı kesip klayve delikanlılığına vurur ? LAf yiyen insanlar. Laf yediğini kaldıramaz, ve bir kedi gibi kürkünü kabartarak seni yenerim havası vermeye çalışır. Crashın çocukluğuna verip bu konuya birdaha girmemesini talep ediyorum.
  • AzuRiLL CrasHh bunu görünce heralde Banlanana kadar bu konuya küfür içerikli mesaj yazacak.
  • quote:

quote:

quote:

Site güzel olmuş da, milletin zamanı yok ki. Yazın falan açsaydınız keşke ben de gelirdim =(

Yazın Zelen'i açtık. Tutmadı =). Ona çok uğraşmıştık. Bizim için bir hayal kırıklığı olmuştu. O yüzden şansımı herkezin bildiği bir dalda denemeye karar verdim. Pokemon =)

Zelen çok güzeldi, konusu ve kalitesi bakımından diğer Rp'lerden çok farklıydı. Marvel, Lotr, Ortaçağ vs. sıktı herkesi artık çok bilindik gelmeye başladı hepsi. Neyse ne kadar zamanım olmasa da üye oluyorum hadi bakalım tutamadım kendimi x) Anorith olarak geliyorumm..

Ah ah o konuyu ben bulduydum Cemre'yle birlikte konuyu iyicene derinleştirdik diğer RP'lerden daha farklıydı çok emek harcadık geliştirmek için ama tutmadı tutsaydı gerçekten süper olacaktı.Bu arada Timuçin sen yeni MSN'mi aldın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 2 Ocak 2009; 18:18:47 >

• evet diğer msn şifresini bilmiyodum bilg. kayıtlıydı format atıldı yeni msn açtım pm atsana snin msn yi
  • Bazı Seviyesizler yüzünden konu aşağılara gitti. UP

Sitemiz 1000 mesaj ve 40 üyeye ulaşmıştır. Herkesi Beklerizz !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.