Şimdi Ara

Pokemon RolePlay || Site 70 Üye | Hergün Ayrı Yenilik !!! xD || (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr herkesi bekliyoruz sınavlardan doalyı pek ilgilenmedik 15 tatilde hepinizi bekliyoruz...
  • Site Çok Hoşuma Gitti Ayrıca İlk Beş Kişiyi Ben Getirecem
  • Evet arkadaşlar bende başladım hayatımdaki ilk RP oyun eskiden pek sevmezdim RP ama simdi çok hoşuma gitti

Nick(Poke): Cubone
  • @ DevilDevil : İlk rp oyunun ise çok sevinirim. Birisi benim rp'mde ilk rpsini yapacak. Benim için gerçekten güzel bir durum

@ fx_emre : Hoşgeldin sitemize. Magby olarak. Hatta turnuvaya da müracaat etmişsin. Bu da demektir ki siteyi sevdin ^^
  • harbimi

cemre bu turnuva ne zmn olcak
  • Azurill gerkcekden cok basarili bi rp yapmisin cok hosuma gitti umarim uzun ömürlü olur
  • @ Timu : Başladığı zaman söyleyeceğim.

@ DevilDev : Teşekkürler. RP'lerinde başarılar.
  • Cemre Turnuvadaki Amaç En Fazla Rp Yapma Heralde Ben Öyle Anladım Ne Olduğunu Yazarsan Sevinirim (Ayrıca Hoşbulduk Evet Site Çok Güzel)
  • Sömestre geldi, ve en çok zamanınızı burada geçirirsiniz ümidiyle sözüme başlıyorum:

1- Artık sitede her zaman bir admin bulunacak. RP'leri her zaman okuyup iyi rpcilere ödüller verecekler

2- ARTIK event uygulamasını başlatmış bulunuyoruz, Çeşitli eventler için Tıklayınız

3- Üyelerimizin isteği üzerine, GYM uygulamasını yürürlüğe koymaya karar verdik. Çeşitli güçlerde GYM'ler olacak, bunları yenenler çeşitli ödüllere layık görülecekler.

4- Sömestrede üye olup, bol bol ve uzun rp yapmanız dileğimle,
    Azurill
    Cemre
    Riolu...

• wayyy bende geldim cemre iyi yapmışsın siteyi ama biraz fazla donanımlı değil mi güvenlik açısındanbir banka bile bu kadar korunmuyoama siten çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim
    Nickim:larvitar yeni kaydoldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhulk -- 23 Ocak 2009; 19:57:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralhulk

wayyy bende geldim cemre iyi yapmışsın siteyi ama biraz fazla donanımlı değil mi güvenlik açısındanbir banka bile bu kadar korunmuyoama siten çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim
    Nickim:larvitar yeni kaydoldum

Siteyi güzel bulduğuna sevindim. Ayrıca ismim ile anılmak hoşuma gider. Bu yüzden de teşekkür ederim.

RP'mizde başarılar dilerim. İletişim için: iqupasui00@hotmail.com

• Cemre bir kaç tahmin de bulundum.
  • Site 15oo Mesaja ulaştı. Hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bütün site üyelerine başarılar dilerim...
  • Azurill, konuyu görünce aklıma Zafer'le 2 günde kurduğum Pokémon RP'i geldi. Site fikri bendendi de, Zafer benden 2 kat daha fazla uğraştı. Aslında harika bir başlangıç yaptık, ben sıkıldım ve 2.günden sonra inaktif oldu.Bak belki güzel bir fikir vardır, hiç hatırlamıyorum, işe yarar bir şey varsa kullan.

http://pokemon.forumexpress.org/
  • nasıl resim koyucaz?bu arada yeni üye oldum Meowthbide biraz daha bilgi verirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metehan kaya

nasıl resim koyucaz?bu arada yeni üye oldum Meowthbide biraz daha bilgi verirmisin?

Profilinin Avatar bölümünde resim koyman için bir yer olacak. Oradan avatarını ekleyebilirsin.
  • Güzel bir site. Crater kapandıktan sonraki Pokemon sevdam tekrar yerine geldi. Umarım kalıcı bir site olur.
  • artık site çökmeye başladı cubone geldi ve hiçkimse girmemye başladı son 1 haftadır yaln deil sadece ben ve pichu siteye giriyor ben rp yi ilk kez bu sitede öğrendim ve iyiki öğrenmişim amam ne yazıkki eğer sorunlar çözülmesse site heran kapanabilir ve ben çok geç değerini öğrendiğim bu şeyin açıkcası çökmesini istemiyorum ve sorun anlaşılır ve çözülmek istenirse bende sorunu çözmede yardımcı olabilrim
    inşallah site kısa zaman içerisnde toparlanır
  • Arkadaşlar oyun 2 hafta içinde yenilencek ve düzelcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: metehan kaya

artık site çökmeye başladı cubone geldi ve hiçkimse girmemye başladı son 1 haftadır

Site de isyan çıkarttım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.