Şimdi Ara

Pokemon Rp Açıldı Gel İçeri / Oyun görevlisi alınacaktır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunda rol yaparak ilerliyorsun. Mesela sen bir Charmander'sın. Ve role başlıyorsun.

''Gözlerimi açtığımda her şey çok yeni geliyordu. Buraya nasıl geldiğimi anlamaya çalıştım ama anlayamıyordum , hatırlamıyordum. Karnım guruldamaya başladı. Kalkıp bir şeyler aramaya başladım. Karşımdaki çalıdan gelen hışırtı ile birden irkildim.'' Siz burda kesiyorsunuz , oyun yetkilisi ise burada sizin kaderinizle oynuyor. İsterse bir efsanevi pokemon olur isterse rüzgar yüzünden hışırdar bu çalı. Karşınıza pokémon çıkarsa bunlarla savaşıp yenerseniz exp alıyorsunuz bir süre sonra lvl atlıyorsunuz. Daha exp sistemini oturtamadım ama uğraşıyoruz. Battle sistemi , stat sistemi ve move sistemi hazır. Kafan sallayarak değil de hesaplayarak alıyorsunuz damage'yi.
  • güzelmiş her şey tam olsun bende gelirim
  • Tabi bir kaç oyun görevlisi alınıp bir kontrolden sonra oyunu oynayabilirsiniz.
    Polis , rocket olayını yapamadım.
    İtem kısmı hazır aldığınız itemler profilinizde gözüküyor kullanınca ordan kaldırıacaz satın alınca oraya ekliyeceğim.
    Altın kısmı hazır.
    hp kısmı var.
    Level kısmı mesajla alakalı değil oda var.
    Skilleri kullandıkça ppleri azaltacağız.
    Tasarımda hazır ,

Şimdi sizlere soruyorum oyuna başlamadan önce eklenmesini istediğiniz yerler varmı?
    Oyuna henüz başlamıyoruz bazı bölümlere konu açılması gerekiyor(kuralları felan anlatmak lazım gymlerde henüz tamam değil)

Son gelişme , profil kısmına rozet yeride ekledim aldığı rozetleri koymak için
    Bir gelişme daha bu pazartesi başlar büyük ihtimalle , oyunu yönetecek görevli arıyorum.
    Haftanın pokemonuna kayıt olun :http://pokemoncenneti.yetkinforum.net/t16-her-hafta-bir-oyuncumuz-shiny-olucak-cekilisli
    Poketopu şeklinde favicon yaptım.

Exp ile uğraşmayıp , her savaş sonunda seviye atlıyacaksınız. Böylece farklı farklı pokemonları yüksek levellere ulaştırabilirsiniz.

Elimden geldiğince uğraşıyorum bu siteyi biz çok önceden açmıştık aslında , belki 2sene felan olmuştur doğrusu pek kayıt olan olmayınca sıkılıp bırakmıştık :D
    Şimdi tekrar düzenliyorum tek başıma olmuyor , berkede pek online olmuyor.
    Forumdaki konuları ve üyeleri savaştıracak Görevli alımı vardır ilgilenenler mesaj atsın.

Şimdi yapılacaklar listesi haritalar ve gymler düzenlenicek.
    İtem eklenicek , Çoğu konu eski(o zamanlar amatördüm yazım hataları felan var onları düzeltmek lazım)
    Bir , iki tane oyun görevlisi alacağım.
    Ben elimden geldiğince emek harcıyorum fakat tüm vaktimi bu siteye vermiyorum bu sene oynayan olmazsa seneye çok daha farklı güzel yeniliklerle hazır olarak başlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 29 Haziran 2012; 18:14:56 >

• Çok isterim katılmayı. İnternet kafeden yazıyorum az vaktim var.3-4haftaya evdeyim. Herkez ilerde olacak ama olsun. İnşallah kapanmaz. Başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Çok isterim katılmayı. İnternet kafeden yazıyorum az vaktim var.3-4haftaya evdeyim. Herkez ilerde olacak ama olsun. İnşallah kapanmaz. Başarılarının devamını dilerim.

Beğenmene sevindim :)
  • Oyunla ilgilenicek görevli alınacaktır.
    (Yetkinforumdan anlayan biri olsun )
    Siteye giremeyenler için dns ayarları(gogle dns ayarıdır) : 8.8.8.8 / 8.8.4.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 2 Temmuz 2012; 19:56:21 >
  • oyuna nerden girliyor
  • ne oldu söndü oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKaToTaKaR

ne oldu söndü oyun

oyunu yönetecek adam lazm oda yok malesef seneye kalır yine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.