Şimdi Ara

Pokemon RPG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bir pokemon rpg oyunu açtım güzel olduğunu düşünüyorum işte link:
    http://pokemonrpg.yetkinforum.biz/

birde güzel ve aktif olan bir captain tsubasa veya animelerle ilgili rpg'ler arıyom bilen varsa pmden yada yorum olarak link atabilir mi?

• kimse görmedimi yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin_07

kimse görmedimi yaw

168 kişi okumuş yazını... Anlıyacağın gören varda şu ana kadar ilgi çekmeyi başaramamış, umarım istediğin oyuncu grubunu yakalarsın.
  • yanlış yere açtığından olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

yanlış yere açtığından olmasın :)

Ne alakası var?Burası pokemon oyuncuları ve buda bir Pokemon oyunu.
  • Tutmaz.Bölümde neredeyse en çok Rpg açan benim heralde.Rpg'lerin dönemleri oluyor:
    -Başlangıç(Doğuş) Dönemi : İlk başta büyük bir heyecan ve zevkle rpgyi açarsınız.
    -Gelişme Dönemi: Üye çekersiniz ve oyununuzu büyük bir eser gibi görürsünüz.
    -Çöküş Dönemi: Ya siz bıkarsınız ya da oyuncular.

Bu her Rpg'nin başına gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Tutmaz.Bölümde neredeyse en çok Rpg açan benim heralde.Rpg'lerin dönemleri oluyor:
    -Başlangıç(Doğuş) Dönemi : İlk başta büyük bir heyecan ve zevkle rpgyi açarsınız.

Panpa o gün bu listeyi yaparken bir de Duraklama Dönemi deyip Osmanlı gibidir demiştik.

Duraklama Dönemi : Üye kazanma hızı en aza düşer ya da hiç gelmez.Herşey aynı monotonlukta giderken üyelerin ya da RP sahibinin canının sıkılmaya başladığı gözlemlenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum ama bence bu o kadarda sıkıcı değil çünkü uzun bi oyun 4 tane lig war bunların hepsini bitirince bile oynanabilir bence bende başka rpgler oynadım we bikaçından sıkıldım ama bundan sıkılmadım bence bi deneyin
  • Oha süper bir hort !

Edit: Ah ah nerde o eski Azurill rpleri çok zevkliydi bea...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 19 Ocak 2011; 20:06:17 >
  • gel sen kardeş :D eğer site dolarsa biraz daha o zmn süper bi rpg sitesi olcak işte :D
  • Yok azurill yapsa gelirim tadıtuzu yok ötekilerin :P
  • azurill nasıldı peki?

NOT:ben ergin_07

öbür hesapta bi sorun war bi türlü giremedim yeni hesap açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ash23 -- 20 Ocak 2011; 13:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Tutmaz.Bölümde neredeyse en çok Rpg açan benim heralde.Rpg'lerin dönemleri oluyor:

bende bir çok rpg deneyimi yaptım. en kötüsü de, ilk deneyiminde o kadar çökmek olur. ayrıca insan bunları deneye deneye öğreniyor, yaşaya yaşaya. oyuna gelirsek, tek kurallara bir göz attım. karışık. eğer ilgi duyarsa, bir dönemliğine de olsun gelebilirim.

• İnsanlar hep yeni şeyler arıyor yani hergün yenilik olması lazım ama basit yenilikler değil insanlar çoğu şeyi basit sanıyor ve çok şey istiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.