Şimdi Ara

Pokemon sezonlarının hepsi burda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bnm arkadaşım facebookda bir sayfa açtı yavaş yavaş bütün sezonları koyuyor şimdilik daha 5.6.1.sezonlar var yarın 2.ve 3. sezonları da koyacaktır sonra 4.sezon böle devam edecektir
    link:http://www.facebook.com/pages/Pokemon-Sezonlar%C4%B1/104083079688696

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus595 -- 23 Ağustos 2011; 0:23:00 >

• sadece 1. sezon var ayrıca ilk 4 sezonu internetten googleye yazarak rahat rahat izleyebilirsiniz animearsiv webteizle çizgifilm8 bunları oneririm 5. sezon ve sonrası ne yazıkki ingilizce turkce alt yazı
  • sadece 1.sezon yok en altlara in görürsün 5ve 6sezonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKs..

sadece 1. sezon var ayrıca ilk 4 sezonu internetten googleye yazarak rahat rahat izleyebilirsiniz animearsiv webteizle çizgifilm8 bunları oneririm 5. sezon ve sonrası ne yazıkki ingilizce turkce alt yazı

hiç bi yerdemi yok türkçe dublajlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

sadece 1. sezon var ayrıca ilk 4 sezonu internetten googleye yazarak rahat rahat izleyebilirsiniz animearsiv webteizle çizgifilm8 bunları oneririm 5. sezon ve sonrası ne yazıkki ingilizce turkce alt yazı

hiç bi yerdemi yok türkçe dublajlar

Malesef
  • böccük sen neden bana sorulan sorulara benim avatarımla cevap veriyosun bu iki oldu
  • quote:

böccük sen neden bana sorulan sorulara benim avatarımla cevap veriyosun bu iki oldu

Başka avatar mı yok aynı şeyi seçtiniz yav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

böccük sen neden bana sorulan sorulara benim avatarımla cevap veriyosun bu iki oldu

Başka avatar mı yok aynı şeyi seçtiniz yav

3.5 yıldan beri bu avatar benim

• quote:

Harikasınız beyler

• quote:

Adam haklı beyler.Hemen avatar değiştiriyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.