Şimdi Ara

Pokemon Taso ve Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahip olanlar,satmak isteyenler özel mesaj ile ulaşsın bana ciddi alıcıyım.GBA,GBC de olur.

• bende supreme victors kartlarından yaklasık 80 adet var bazı özel kartlarda dahil basic bosterdi sanırım ilk nesil kartlar Türkiyede satılan kartların birçoğu var elimde almanca olarak bütün kartlar var yalnızca Ex Gibi özel kartlar ve bazı efsane pokemon kartları yok bunları yalnızca almanca olanları kendim almıştım geri kalanları gittigidiyor ve bazı pokemoncu arkadaşlardan almıştım bazı kartlarda yıpranma var özellikle ilk nesil kartlarda ve bolca enerji kartı gönderirler ama suprame victors kartları filan direk paket olarak gönderiliyor istersen resimlerini koyarım veya pm ile yardımcı olurum?Taso içinde birkaç kişi tanıyorum tanesini 1tlden mi ne satıyorlar en son bir arkadaşım 1-150ye kadar olan tasoları 130 lirayamı ne sattı bildiğim bir forum var ellerinde hala varmı bilmiyorum ama orada satan birkaç kişi vardır istersen pm atabilirim adresi?
  • İngilizce kartları alabilirım almancada olur fıyat olarak pmden gonderırmısın ve mumkunse lıste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.
    İngilizce kartları alabilirım almancada olur fıyat olarak pmden gonderırmısın ve mumkunse lıste

Ben kartlarımı satmıyorum eve gidince pm gönderirim
  • Bende 50 kartlık bi kart destesi vardı 1. sezonun elektrik ve psişik kartlarından oluşan içinde mewtwo'da vardı 10 TL ye almıştım.
  • Nereden almıştın ?
  • Istanbul'da ki büyük oyuncak mağazalarından birinde sanırsam. Reklamda yapmayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reklam ile alakası yok sonuçta forum burası kurallara aykırı değil yazmak istemiyorsan ÖM lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Reklam ile alakası yok sonuçta forum burası kurallara aykırı değil yazmak istemiyorsan ÖM lütfen.

Unuttumda zaten İstanbul'a gezmeye gelmiştik İstanbul'da oturmuyorum öyle gezerken bi baktım pokemon kartları. Ateş-çimen, elektrik-psişik, su-dövüş grupları vardı. Bende resimde mewtwo'yu filan görünce bunu aldım.
  • Hiç mi aklında değil.Ve ne kadar oldu alalı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.