Şimdi Ara

---> SIFIR ORJİNAL GAMEBOY ADVANCE OYUNLARI 20 ÇEŞİT<---VE ÇILGIN VİDEO OYUN ARŞİVİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
7.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo DS
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ORJİNAL NINTENDO GAMEBOY ADVANCE OYUNLARI

TAM 20 ÇEŞİT

Hepsi jelatinlerinde (Bazılarının kutularda ezilme ve bir miktar yıpranmalar mevcut)

VE ÇILGIN VİDEO OYUN KONSOL VE OYUNLARI ARŞİVİM. 2 RESİM EKLEDİM AŞAĞIDA SADECE KÜÇÜK BİR PARÇASI. HEPSİNİ RESİMLEMEK İSTEMİYORUM ŞİMDİ SANSASYON OLUR

ELİMDE ÇOK ÇEŞİTLİ VİDEO OYUN ARŞİVİ VAR. SIFIR OYUNLAR, KONSOLLAR VB BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. DÜKKAN İŞLETMİYORUM GELİP GÖRELİM DİYENLER İÇİN SÖYLEYEYİM ŞAHSİ ARŞİVİMDİR. RESİMLERLE YARDIMCI OLABİLİRİM.

Mario Golf : 120 TL (Kalmadı)
    Mario & Donkey Kong : 250 TL
    Castlevania NES Classics : 225 TL
    Xevious : 90 TL --> Kalmadı
    Metroid NES Classics : 275 TL -->Kalmadı
    Donkey Kong NES Classics: 175 TL
    Rayman Ravids : 220TL
    Drx Mario NES Classics : 175 TL
    Fire Emblem : 400 TL --> Kalmadı
    Final Fantasy IV : 200 TL --> Kalmadı
    Final Fantasy I&II : 250 TL
    Zelda NES Classics : 250 TL
    Zelda II NES Classics : 250 TL
    Ice Climber NES Classics : 150 TL ---> Kalmadı
    Dynasty Warriors : 90 TL--> Kalmadı
    Yoshi's Gravitation : 220 TL ---> Kalmadı
    Pokemon Sapphire : 500 TL --> Kalmadı
    Pokemon Ruby : 500 TL --> Kalmadı
    Pokemon Firered : 650 TL ---> Kalmadı

---> SIFIR ORJİNAL GAMEBOY ADVANCE OYUNLARI 20 ÇEŞİT<---VE ÇILGIN VİDEO OYUN ARŞİVİ!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 15 Mayıs 2017; 11:50:28 >

• gameboydan pokemon oynadığım günler geldi aklıma
    koleksiyonun çok iyiymişte pokemonsuz gameboy olmaz ki yav
  • Teşekkürler. Bu oyunlardan 4-5 çeşit daha var onları da ekleyeceğim. Bence bu zamanda bu değerli ürünleri nintendo sevenler uygun fiyatlarla kaçırmayın.
  • NES Classics:The Legend of Zelda ve NES Classics:The Legend of Zelda II oyunları tarafımca bedeli ödenip satın alınmıştır.Sadece kargolanmasını beklemekteyim.Kendisi oldukça lgili bir satıcı.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanKal-el

NES Classics:The Legend of Zelda ve NES Classics:The Legend of Zelda II oyunları tarafımca bedeli ödenip satın alınmıştır.Sadece kargolanmasını beklemekteyim.Kendisi oldukça lgili bir satıcı.Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Hayırlı olsun.
  • diğer oyunları da yazarsanız sevinirim. Beğenirsem.alacağım. Oyundan anlayan birileri zelda ları kapmış bile, bu ne hız!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehan5464

diğer oyunları da yazarsanız sevinirim. Beğenirsem.alacağım. Oyundan anlayan birileri zelda ları kapmış bile, bu ne hız!

"OzanKal-el" Ürünleri bugün teslim edilmiştir.

bilgehan5464 kardeşim ilanımda ki ürünlerden 3-5-10-20 şer adet civarlarında mevcuttur. Zelda lardan sizde almak isterseniz size de satabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim ama ben gba için metroid, castlevania, pokemon serilerini arıyorum. (nes klasiği değil ama gba serileri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atylantos

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehan5464

diğer oyunları da yazarsanız sevinirim. Beğenirsem.alacağım. Oyundan anlayan birileri zelda ları kapmış bile, bu ne hız!

"OzanKal-el" Ürünleri bugün teslim edilmiştir.

bilgehan5464 kardeşim ilanımda ki ürünlerden 3-5-10-20 şer adet civarlarında mevcuttur. Zelda lardan sizde almak isterseniz size de satabilirim.

teşekkürler ama metroid ve castlevania nın gba serilerini bulursam daha mutlu olucam. nes versiyonu oyunu almak istemiyorum.

• Maalesef o oyunlar yok. Sadece 24 çeşit yukarda resimlerde ki oyunlar var.
  • Ben de Gameboy'umu satıyordum dostum :) Hayırlı satışlar bu arada sana. En sevdiğim el konsolunun oyunları bunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystfall

Ben de Gameboy'umu satıyordum dostum :) Hayırlı satışlar bu arada sana. En sevdiğim el konsolunun oyunları bunlar :)

Teşekkürler. Sana da hayırlı satışlar. Nintendo sevgisi bir başkadır elbet unutulmaz.
  • İlan günceldir
  • Ürünler satılmaya devam ediyor bazı çeşitler azaldı. Almayı düşünenlerin biraz acele etmesini öneririm.
  • Arkadaştan metroid ve xevious nes classic aldım, kargoyu bekliyorum:) çok ilgili birisi gerçekten de. teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 25 Mart 2012; 20:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykhut

Arkadaştan metroid ve xevious nes classic aldım, kargoyu bekliyorum:) çok ilgili birisi gerçekten de. teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Hızla satılmakta azalıyor ilgisi olan bir daha zor bulur böyle ürünleri bu kadar çeşitle ve sıfır olarak.
  • pokemon fire red yokmudur bulamazmıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektroman91

pokemon fire red yokmudur bulamazmıyız?

Aradığın oyunun orjinal ve sıfırı ortalama 400 TL değerinde arkadaşım.
  • bir adet de ice climber aldım
  • İlan günceldir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.