Şimdi Ara

---> SIFIR ORJİNAL GAMEBOY ADVANCE OYUNLARI 20 ÇEŞİT<---VE ÇILGIN VİDEO OYUN ARŞİVİ!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shad0w Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
7.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo DS
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın resimleriyle fiyatlarıyla güncelliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atylantos

Yarın resimleriyle fiyatlarıyla güncelliyorum.

Bekliyorum
  • Maşallah ne ararsan var
  • 2 Adet bugün satıldı kargolandı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elektroman91

pokemon fire red yokmudur bulamazmıyız?

Aradığın oyunun orjinal ve sıfırı ortalama 400 TL değerinde arkadaşım.

İlanı baltalamak gibi olmasın ama; biraz abartmıyor musun?

Birkaç kez Çin'e (Guangzhou ve Shenzen) yolum düştü. Çok güzel gameshoplar, nintendoshoplar var. Fiyatlar o kadar abartı değil. Dediğin fiyatın 4'te 1'ine satılıyor orjinal kapalı kutu Pokemon oyunları.

İyi satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 18 Mayıs 2015; 14:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

quote:

Birkaç kez Çin'e (Guangzhou ve Shenzen) yolum düştü. Çok güzel gameshoplar, nintendoshoplar var. Fiyatlar o kadar abartı değil. Dediğin fiyatın 4'te 1'ine satılıyor orjinal kapalı kutu Pokemon oyunları.

İyi satışlar dilerim.

30 dk dır aklıma geldikçe gülüyorum. Çine yolun düştüyse kendine alırsın. Çine yolu düşmeyen ya ebay den ya da buradan alır. Fiyatı abarttığım yok ta sen bu yorumla olayı bayağı abartmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

quote:

İyi satışlar dilerim.

Çinle kıyaslamak tabi garip olmuş da.Fiyat konusunda dediğinde biraz haklılık payı var.Trde de o fiyatların baya aşağısına oyun aldığımız oluyor.Ticari kaygı olmazsa işin içinde tabi..

• Keyifli satışlar.
    Fiyatlar cidden bayağı abartı geldi. Sıfırını bulmak zordur diye böyle olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum.
    Eğer bu rakamlara satılıyorsa bir konuda ben açayım. Garibim GBA yıllardır oyunlarıyla bir köşede yatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Keyifli satışlar.
    Fiyatlar cidden bayağı abartı geldi. Sıfırını bulmak zordur diye böyle olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum.
    Eğer bu rakamlara satılıyorsa bir konuda ben açayım. Garibim GBA yıllardır oyunlarıyla bir köşede yatıyor.

Varsa elinde böyle sıfır kutulu jelatinli ve orjinal aç ve sat. Bu paraalrı ödüyor alıyor herkes. Ebay de daha pahalı. Burdan ucuza verecek kadar enayi değiliz elbet. Yoksa alır adam ebay de satar. Bunu bende yapıyorum zaten niye malımı beleş vereyim?
  • Sağolasın sahibinden ilanı ile set olarak tek seferde sattım. Cidden iyi piyasa varmış. GBA ve 15 oyunuda aldılar.

• Pokemon'lar saçma derecede pahalı. Hani bu GBA piyasasını bilen biriyim ve e-bay fiyatlarınıda çok iyi biliyorum. Büyük ihtimalle Nortec batınca bulmuş bir yerlerden arkadaş, şimdi de kazıklıyor milleti. Yani burada durum böyleyse benim elimde de Pokemon Emerald var sıfır olarak, koyayım buraya 750 TL'ye alsın millet. 100 TL'ye almıştım halbuki, işe bak. HAH!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyems

Pokemon'lar saçma derecede pahalı. Hani bu GBA piyasasını bilen biriyim ve e-bay fiyatlarınıda çok iyi biliyorum. Büyük ihtimalle Nortec batınca bulmuş bir yerlerden arkadaş, şimdi de kazıklıyor milleti. Yani burada durum böyleyse benim elimde de Pokemon Emerald var sıfır olarak, koyayım buraya 750 TL'ye alsın millet. 100 TL'ye almıştım halbuki, işe bak. HAH!

Sen kazıkçı değilsin ya 100 TL ye koy alsın millet. Ebay de ortalama 500 dolar bahsettiğin oyunlar.
  • Boylesine baktinmi ağızlardan niegara şelalesi gibi salya akitacak bir arşivim olsa dünya yıkılsa(Allah korusun :D ) yinede satmam...
    Valla kıyıpta satabilmeniz şaşırtıcı Alan kişiler kıymetini bilir inşallah hayırlı satışlar.

• Pokemon'lar hariç diğerlerinin fiyatları normal sayılır. Pokemon'ların da değeri TR piyasasında max. 300 TL eder. Her ürünü ebayle kıyaslamak yanlış, adam sırf reklam olsun diye bile uçuk fiyatlardan ilan açıyor.

Çin'de ki pokemon oyunlarıda Japonca ya da başka bir dildeyse, 4'te bir fiyat normal. İngilizce pokemonla, japonca pokemon oyunları bir tutulamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

Pokemon'lar hariç diğerlerinin fiyatları normal sayılır. Pokemon'ların da değeri TR piyasasında max. 300 TL eder. Her ürünü ebayle kıyaslamak yanlış, adam sırf reklam olsun diye bile uçuk fiyatlardan ilan açıyor.

Çin'de ki pokemon oyunlarıda Japonca ya da başka bir dildeyse, 4'te bir fiyat normal. İngilizce pokemonla, japonca pokemon oyunları bir tutulamaz.

Ebay le kıyaslamak neden yanlış? Amaç değerine satmak değil mi? Neyle kıyaslayacam? Saçmalamışsın baya bi. Ayrıca bu pokemonlar 2 si 900 TL den satıldı evvel ki hafta. Şu an yok artık. Üstelik Türkiye den aldı adam. Lütfen bir şey yazarken destekli yazın.

• quote:

quote:

Pokemon'lar hariç diğerlerinin fiyatları normal sayılır. Pokemon'ların da değeri TR piyasasında max. 300 TL eder. Her ürünü ebayle kıyaslamak yanlış, adam sırf reklam olsun diye bile uçuk fiyatlardan ilan açıyor.

Ebay le kıyaslamak neden yanlış? Amaç değerine satmak değil mi? Neyle kıyaslayacam? Saçmalamışsın baya bi. Ayrıca bu pokemonlar 2 si 900 TL den satıldı evvel ki hafta. Şu an yok artık. Üstelik Türkiye den aldı adam. Lütfen bir şey yazarken destekli yazın.

Çok haklısınız Dünya'da bir tek Ebay'in olduğunu unutmuşum.

P.S: Daha 2 ay önce 55$'a FIRERED aldım (mint condition, eksiksiz- ebay'den değil tabiki de)

• quote:

quote:

quote:

Çok haklısınız Dünya'da bir tek Ebay'in olduğunu unutmuşum.

P.S: Daha 2 ay önce 55$'a FIRERED aldım (mint condition, eksiksiz- ebay'den değil tabiki de)

2.El değil ben sıfır satıyorum. Ayrıca tesadüfi uygun rakamlara bulunabilir takip etmek lazım. Sıfır Piyasası minimum 200 dolardır bu oyunların tanesi. Hele ki Avrupa versiyonu. Tamamen zevk ve imkan meselesi. Sen 2.el alırsın başkası mutlaka sıfır alır.

• Hyems H kullanıcısına yanıt
    eger kazikci degilseniz 100 liraya verinde alayim hemen.buarada kitapciklari var degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +++++++
  • Hocam elindeki 3ds ve ds oyunlarını ve fiyatlarını listelesende bizde birşeyler kopartsak :) :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.