Şimdi Ara

---> SIFIR ORJİNAL GAMEBOY ADVANCE OYUNLARI 20 ÇEŞİT<---VE ÇILGIN VİDEO OYUN ARŞİVİ!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
7.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo DS
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaştan 4 adet oyun satın aldım kargoyu bekliyorum. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet3535

Arkadaştan 4 adet oyun satın aldım kargoyu bekliyorum. Teşekkürler..

Hayırlı olsun. Ürünleri gönderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 28 Nisan 2012; 18:24:06 >
  • 4 adet oyunumda geldi 1 tanede içine hediye oyun koymuş kendisine teşekkür ederim.
  • Hocam selam sızde sey yokmu ya hanı 50 oyun bı kasette eskı aterı oyunları felan vsvs. Benden eskıden vartı nerdeyse 6 7 yıl once ama bulamıyorum kaybolmus sanırsam , cok severek oynardım egeer satıyorsanız alabılırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Hocam selam sızde sey yokmu ya hanı 50 oyun bı kasette eskı aterı oyunları felan vsvs. Benden eskıden vartı nerdeyse 6 7 yıl once ama bulamıyorum kaybolmus sanırsam , cok severek oynardım egeer satıyorsanız alabılırım?

Cevapladım PM
  • Yerde ararken gökte buldum Fire Emblem'i :) Ama fiyat bana tuzlu geldi. Yani kendi bütçem açısından. Takibe alalım ucuzlarsa diye
  • Fire Emblem ve Fantasy IV satılmıştır.
  • Hocam minish cap çok pahalı değilmi ya ben 75'e aldım orjinal kutusunda jelatininde sıfır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cırık

Hocam minish cap çok pahalı değilmi ya ben 75'e aldım orjinal kutusunda jelatininde sıfır...

Git bi işine arkadaşım ya ben ebay fiyatlarına yakın satıyorum isteyen istediği yerden alır. Ama sen şeritlili zarar görmemiş ambalajında mı aldın ambalajı hasarlı mı aldın aldığın yerde başka kaldı mı bunları bırakıyorsun hemen balta vurayım diyorsun
  • Evet sıfır jelatininde aldım Cumartesi foto eklerim görürsünüz kimsenin ilanını baltaladığım burası açık bi forum sadece fikrimi söyledim bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu ayrıca.
  • Arkadaştan 2. kez oyun aldım referans olsun diye yazıyorum. Aklında soru işareti olanlar varsa rahatlıkla alış-veriş yapabilrsiniz.
  • zelda ya da pokemon oyunları olsaydı taliptim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

zelda ya da pokemon oyunları olsaydı taliptim.

POKEMON PINBALL var Zelda 1, Zelda II NES Classics var Zelda Minish Cap var
  • quote:

Orijinalden alıntı: atylantos

quote:

zelda ya da pokemon oyunları olsaydı taliptim.

POKEMON PINBALL var Zelda 1, Zelda II NES Classics var Zelda Minish Cap var

zelda minish cap'i yeni aldım teşekkürler yine de.
  • mario & luigi superstar saga, fire emblem, advance wars, super mario bros 3 var mı?
  • quote:

mario & luigi superstar saga, fire emblem, advance wars, super mario bros 3 var mı?

Var
  • Resimler kırık , oyunları listeleyebilirsen sevinriim
  • Kutulu Pokemonlar evet, sıfır olmak ile über bir değer kazanıyor.

Ancak verdiğin fiyat anlamsız derecede saçma, revize edersen ikisini de almayı düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcburakq

Kutulu Pokemonlar evet, sıfır olmak ile über bir değer kazanıyor.

Ancak verdiğin fiyat anlamsız derecede saçma, revize edersen ikisini de almayı düşünebilirim.

Senin bu sözlerin anlamsız ötesi ve zırsaçma aç bi ebayı da bak kaç para???? Herkes saf bir sen uyanıksın yani
  • Resim linkleri ölü elinizde başka oyunlar varsa fiyatlarıyla söylermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.