Bildirim
.:Pokemon TPPC RPG Online Konuşmaları Buradadan Olsun:.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upup -
yuqqari! -
Bunu buraya açmak yerine pokemon crater'e açsana topic olark... -
pokemoncrater de istemio kimse -
Bırakın istiyen buradan konuşsun istiyen de oradan istediğinizin bölüm olduğunu ben de biliyorum ama rexyx'in de dediğine göre pokemoncrateroyuncuları bölümünde kimse istemiyor Biraz komik olacak ama tppcrpg sohbet odası olarak burayı kullanalım istemiyen de girmesinlamasın
LÜTFEN PLS -
Dediğiniz şey bu mu? http://www.tppcrpg.net
Nasıl oynandığını unutmuşum.Anlatır mısın?Levelini falan nasıl geliştircez?
Birde bi oyun daha vardı.Daha güzeldi.Map'te diğer insanlar vardı.Hani Snorlax çok güçlü falandı.Sanırım Pokemon Playground olabilir.silverstar'ın rehberini açtığı oyun.
Edit:İmla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 8 Eylül 2007; 21:07:52 > -
Burası pokemonCRATER! bölümü !! -
Gameboy konularına ban dedin mi acaba ToTTalliTy? -
bundan önce diğer web bazlı oyunlar bölümündeydi ondan -
reyx'e katılıyorum -
tppcrpg oynıyanlar burada konuşşsun pokemoncularda bakmasın hiç bişi olmaz bütün tppcrpg soruları bilgileri buraya olsun -
up up -
quote:
Orjinalden alıntı: SnOoPy
tppcrpg oynıyanlar burada konuşşsun pokemoncularda bakmasın hiç bişi olmaz bütün tppcrpg soruları bilgileri buraya olsun
snoopy'ye katılıyorum
quote:
bundan önce diğer web bazlı oyunlar bölümündeydi ondan
ayrıca bu konuyu pokemon crater oyuncuları bölümüne kim aldı ben diğer web bazlı oyuncular bölümüne açmıştım olsun ama -
sizce en iyi dans eden poke hangisi ben delibird diye bişi buldum hayran kaldım DELİQUŞ dıorum ben ona ankaralı lan bu pokemon dedım gorur gormez nasıl :D -
quote:
Orjinalden alıntı: Jarlaxle_M
sizce en iyi dans eden poke hangisi ben delibird diye bişi buldum hayran kaldım DELİQUŞ dıorum ben ona ankaralı lan bu pokemon dedım gorur gormez/>nasıl :D
-
arklar kanto gym lerdeki blaineyi yenemiyom hangi pokelere hangi attackları ekliyim -
sanırmm pokemoncrater rehber de vardı -
bn tppc ye yni uye oldm bırınıs bna tppc yı anlatabılırmı? -
site ne dostum bu oyunun
Benzer içerikler
- hamster kombat nasıl oynanır
- haxball hile
- ticarium taktikleri
- haxball forma
- war thunder hesap satış
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X