Bildirim
.:Pokemon TPPC RPG Online Konuşmaları Buradadan Olsun:.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upup -
yuqqari!quote:
Orijinalden alıntı: Jvats
upup -
Bunu buraya açmak yerine pokemon crater'e açsana topic olark...quote:
Orijinalden alıntı: FreeDi3
yuqqari!
Alıntıları Göster -
pokemoncrater de istemio kimsequote:
Orijinalden alıntı: EmRar
Bunu buraya açmak yerine pokemon crater'e açsana topic olark...
Alıntıları Göster -
Bırakın istiyen buradan konuşsun istiyen de oradan istediğinizin bölüm olduğunu ben de biliyorum ama rexyx'in de dediğine göre pokemoncrateroyuncuları bölümünde kimse istemiyor Biraz komik olacak ama tppcrpg sohbet odası olarak burayı kullanalım istemiyen de girmesinlamasınquote:
Orijinalden alıntı: !ScR3aM!
pokemoncrater de istemio kimse
Alıntıları Göster
LÜTFEN PLS
-
Dediğiniz şey bu mu? http://www.tppcrpg.netquote:
Orijinalden alıntı: alpdoga
Bırakın istiyen buradan konuşsun istiyen de oradan istediğinizin bölüm olduğunu ben de biliyorum ama rexyx'in de dediğine göre pokemoncrateroyuncuları bölümünde kimse istemiyor Biraz komik olacak ama tppcrpg sohbet odası olarak burayı kullanalım istemiyen de girmesinlamasın
LÜTFEN PLS
Alıntıları Göster
Nasıl oynandığını unutmuşum.Anlatır mısın?Levelini falan nasıl geliştircez?
Birde bi oyun daha vardı.Daha güzeldi.Map'te diğer insanlar vardı.Hani Snorlax çok güçlü falandı.Sanırım Pokemon Playground olabilir.silverstar'ın rehberini açtığı oyun.
Edit:İmla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 8 Eylül 2007; 21:07:52 >
-
Burası pokemonCRATER! bölümü !!quote:
Orijinalden alıntı: Droogie
Dediğiniz şey bu mu? http://www.tppcrpg.net
Nasıl oynandığını unutmuşum.Anlatır mısın?Levelini falan nasıl geliştircez?
Birde bi oyun daha vardı.Daha güzeldi.Map'te diğer insanlar vardı.Hani Snorlax çok güçlü falandı.Sanırım Pokemon Playground olabilir.silverstar'ın rehberini açtığı oyun.
Edit:İmla...
Alıntıları Göster
-
Gameboy konularına ban dedin mi acaba ToTTalliTy?quote:
Orijinalden alıntı: panzer_
Burası pokemonCRATER! bölümü !!
Alıntıları Göster -
bundan önce diğer web bazlı oyunlar bölümündeydi ondanquote:
Orijinalden alıntı: Droogie
Gameboy konularına ban dedin mi acaba ToTTalliTy?
Alıntıları Göster -
reyx'e katılıyorumquote:
Orijinalden alıntı: !ScR3aM!
bundan önce diğer web bazlı oyunlar bölümündeydi ondan
Alıntıları Göster
-
tppcrpg oynıyanlar burada konuşşsun pokemoncularda bakmasın hiç bişi olmaz bütün tppcrpg soruları bilgileri buraya olsunquote:
Orijinalden alıntı: PERENAL.
reyx'e katılıyorum
Alıntıları Göster -
up upquote:
Orijinalden alıntı: SnOoPy
tppcrpg oynıyanlar burada konuşşsun pokemoncularda bakmasın hiç bişi olmaz bütün tppcrpg soruları bilgileri buraya olsun
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: SnOoPy
tppcrpg oynıyanlar burada konuşşsun pokemoncularda bakmasın hiç bişi olmaz bütün tppcrpg soruları bilgileri buraya olsun
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SnOoPy
snoopy'ye katılıyorum
quote:
ayrıca bu konuyu pokemon crater oyuncuları bölümüne kim aldı ben diğer web bazlı oyuncular bölümüne açmıştım olsun ama
-
sizce en iyi dans eden poke hangisi ben delibird diye bişi buldum hayran kaldım DELİQUŞ dıorum ben ona ankaralı lan bu pokemon dedım gorur gormez nasıl :Dquote:
Orijinalden alıntı: alpdogaquote:
Orjinalden alıntı: SnOoPy
snoopy'ye katılıyorum
quote:
ayrıca bu konuyu pokemon crater oyuncuları bölümüne kim aldı ben diğer web bazlı oyuncular bölümüne açmıştım olsun ama
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jarlaxle_M
sizce en iyi dans eden poke hangisi ben delibird diye bişi buldum hayran kaldım DELİQUŞ dıorum ben ona ankaralı lan bu pokemon dedım gorur gormez nasıl :D
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Jarlaxle_M
sizce en iyi dans eden poke hangisi ben delibird diye bişi buldum hayran kaldım DELİQUŞ dıorum ben ona ankaralı lan bu pokemon dedım gorur gormez/>nasıl :D
-
arklar kanto gym lerdeki blaineyi yenemiyom hangi pokelere hangi attackları ekliyimquote:
Orijinalden alıntı: alpdogaquote:
Orjinalden alıntı: Jarlaxle_M
sizce en iyi dans eden poke hangisi ben delibird diye bişi buldum hayran kaldım DELİQUŞ dıorum ben ona ankaralı lan bu pokemon dedım gorur gormez/>nasıl :D
Alıntıları Göster
-
sanırmm pokemoncrater rehber de vardıquote:
Orijinalden alıntı: pokemon-yugioh
arklar kanto gym lerdeki blaineyi yenemiyom hangi pokelere hangi attackları ekliyim
Alıntıları Göster -
bn tppc ye yni uye oldm bırınıs bna tppc yı anlatabılırmı? -
site ne dostum bu oyunun
Benzer içerikler
- haxball forma
- darkorbit bot
- telegram para kazanma
- catizen nasıl oynanır
- tap swap nedir
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X