Şimdi Ara

.:Pokemon TPPC RPG Online Konuşmaları Buradadan Olsun:. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
0
Favori
5.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar beni bilirsiniz bu tranerleri falan ben buldum vew asla ve asla hırsızlık yapmam onun için ben ortak arıyorum varmı benle ortak olacak
  • arkadaslar bir pcde 3lü kasmayı biliyorum buldum kendim benle ortak olacak varmı ne olur buyounda alpdoga yada catres yada handsome bi bakınnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefer_101

arkadaslar bir pcde 3lü kasmayı biliyorum buldum kendim benle ortak olacak varmı ne olur buyounda alpdoga yada catres yada handsome bi bakınnnnnnn

dh nin tppclerinden handsome ve kazoomyleri ortak olmak ister CaTReS in zaten istemediği ve beni de sen istemezsin(nedenini sorarsanki biliyorsun) handsome iki de bir ortak arıyor bi de 999koray999 kendisi bir hackerdır.
  • sen 3lü kasmayı biliosan ben ve handsome 10 lu kasmayı biliyoruz bi bak handkazoom adına da gör pokelerimizi
  • ya su taktigi bizede sölermisniz ?
  • benim zararım dokunmazki size bende biriyle ortak olsam olmazmı hatta ize faydam olur hiç bir charı hacklemem ölmüş annemin üstüne yemin ederim
  • handsomelerin yeni nick:handkazoom bi bakın süper kasiolar yakında ilklerdeler bence 1300 lvl pokeleri fln var 500m paraları var galiba hile ile
  • bu arada 1400 lvl oldu ve 1.000.000.000 paramız var
  • 1450 lvl olmuş
  • YUKARİ ve handkazoom daki pokeye baktımda 1800+
  • yukari
  • ya hava atcaginiza su taktigi söleyinde sevaba girin ve sölemiceksiniz hava atmayın simdi diceksinizki sen 400lwl poke yapinca hava atiodun ama hande kağana fln msnde ekle olanlara hangi trainerde kastigimi fln sölüodum (onlarda sölodular Cok yardimlari dokundu)ama 1 sey buldunuz sölemiosunuz aciklamiosunuz
  • dostlar dh deki bazı kişilere bakıyorum 2 snde 1000 level yapıyorlar bazıları kasma trainerimi kullanıyorlar yoksa yeni bir hilemi çıktıda benimmi haberim yok?
  • hortttttneyse hadi ttpcrpg ciler
  • nie upladın konuyu
  • Arkadaşlar siteye giremiyorum :S
  • Qwilfish
    Ariados
    Scyther
    Steelix
    Mewtwo
    Grimer

Bunlara atk söyleyin pm ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanexodus -- 10 Kasım 2007; 16:22:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.