lan bu linki ben werdim sana promil buldum deme lütfen
yoo sen vermedin. ben kendim araştırıp buldum. ama sen önceden dir açıp sölediysen bilemem
quote:
Orjinalden alıntı: promil
yoo sen vermedin. ben kendim araştırıp buldum. ama sen önceden dir açıp sölediysen bilemem
önce biz bulduk hasanla biz demiyim hasan buldu beyblade var berbat bişi indirmeyin gameboyda tsubasa ne kadar güzel olur bilmem ama berbat bir oyun olduğunu söleyebilirim ayrıca niye o linki veriyorsun bulamayanlar olur kendin yazsana zibidi zor geldiyse konuyu açmasaydın sen buldun diye herkes içindeki oyunları bulacak diye bir şey yok
Zibidi
ben burda her açılan dir i takip etmek zorunda değilim. daha önce bahsi geçmişse böyle bi linkin haberim yok. ben sadece nette dolaşırken rastladım ve paylaşmak istedim. laflarına dikkat et zibidi babandır
ben burda her açılan dir i takip etmek zorunda değilim. daha önce bahsi geçmişse böyle bi linkin haberim yok. ben sadece nette dolaşırken rastladım ve paylaşmak istedim. laflarına dikkat et zibidi babandır
Bu Zibidi lafınada çok takıyorsunuz.
--Yarası Olan Gocunur-- Lafını hatırlatmak İsterim.Hasangunayada diyorum.bi şey demiyo Çünkü O Zibidi olmadığını biliyor.
Ayrıca Kualları Oku bakalım o ''Arama'' butonu ne işe yarıyormuş.
Zibidi babandır demişsin:burda Üstüne Alındınki Böle birşey dedin.İnsan Üstüne neden Alınır Çünkü ÖYLEDİR.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme