Şimdi Ara

Pokemon Vortex devam edenler bu konuya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vortexe yeni başladım ara sıra giriyorum fazla kalmıyorum. ID: ...TeRON...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtozkan

ygtozkan12
    ---------------
    Gymler bitti.

Ama efsanem hiç yok :(

Yollarsanız sevinirim.

Battle Fronteir'İ Bitir Yakalarsan İstersen xReiS Diye Arat Ezik 3 - 5 Pokemon Ver Benim Efsanelere Hiç Kasmadım Direk Trade Koyrdum
  • Flow-Motion nickim beyler oynayanlar eklesin mobilim

İlk mesaja eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowMotion -- 19 Ağustos 2013; 17:19:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Mew satilir dark,shiny,mystic,ancient arceus u olan varsa Mew + bnm kadrodan Ozellikli Mewler ve Dark Mewtwo haric 2 tane daha efsane verebilirim.
    Nick=Ugur7171
  • Karşılıklı, online şeklinde vs. sistemi mevcut mu oyunda? Bilgisayar yönetmeden karşı tarafı savaşabileceğim sistem yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaisliN

Karşılıklı, online şeklinde vs. sistemi mevcut mu oyunda? Bilgisayar yönetmeden karşı tarafı savaşabileceğim sistem yani?

hayır yok malesef. pokemon world online da ver. ben oraya başladım bence sizde oraya başlayın derim. vortex çok sıkıcı geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuovocinemaparadiso

quote:

Karşılıklı, online şeklinde vs. sistemi mevcut mu oyunda? Bilgisayar yönetmeden karşı tarafı savaşabileceğim sistem yani?

hayır yok malesef. pokemon world online da ver. ben oraya başladım bence sizde oraya başlayın derim. vortex çok sıkıcı geliyor bana.

Vortex'i oynamanın bir amacı yok o zaman. Sağol. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuovocinemaparadiso

quote:

Vortex'i oynamanın bir amacı yok o zaman. Sağol. :)

Vortex'te birincilik dışında ve sevdiğin pokemonları her an yakalamn dışında bir amaç yok. PWO bende oynuyorum ama ben çok yavaş geliyor o oyun 1 saldırı yapmak falan hemen çıkıyorum adam akıllı bir oyun bulamadım :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.