Şimdi Ara

Pokemon Vortex devam edenler bu konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum çok az kişiyiz,birbirimizi arkadaş ekleyelim oyunda,yardımlaşma falan için,şimdiden iyi oyunlar nickinizi konuya yorum olarak atarsanız sevinirim

Nick: Flow-Motion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowMotion -- 19 Ağustos 2013; 17:20:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlympoSSSSS1

Arkadaşlar malum çok az kişiyiz,birbirimizi arkadaş ekleyelim oyunda,yardımlaşma falan için,şimdiden iyi oyunlar nickinizi konuya yorum olarak atarsanız sevinirim

Oynuyordum bir ara ama hesap adını unuttum . :/ şimdi pokecyrus başlamayı düşünüyorum. Şöyle tüm sevenler 1 oyunda toplansak çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limonline nickim
  • heWolf de benim.
  • SauRoys nickim bu arada Shiny Arceus birşey edermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Arkadaşlar malum çok az kişiyiz,birbirimizi arkadaş ekleyelim oyunda,yardımlaşma falan için,şimdiden iyi oyunlar nickinizi konuya yorum olarak atarsanız sevinirim

Oynuyordum bir ara ama hesap adını unuttum . :/ şimdi pokecyrus başlamayı düşünüyorum. Şöyle tüm sevenler 1 oyunda toplansak çok güzel olur.

Haklısın ya 1 oyunda buluşsak güzel olur vortex bir süre sonra sıkıyor pokelerin çogunu kısa sürede topladım daha güzel bir oyun varsa onu oynayabiliriz aşırı ingilizce gerektirmicek yada türkçe seçeneği olan

• quote:

Orijinalden alıntı: SauRoys

quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Haklısın ya 1 oyunda buluşsak güzel olur vortex bir süre sonra sıkıyor pokelerin çogunu kısa sürede topladım daha güzel bir oyun varsa onu oynayabiliriz aşırı ingilizce gerektirmicek yada türkçe seçeneği olan

4 5 kişi olsak toplu başlasak yine oynanır fakat oynayacak adam bulmak zor biraz. Hadi sen bir ben 2 . 2 - 3 kişi daha gelse grup açarız. Oradan oynarız . Sonra gören gelir 10 15 kişi olrz yine yeter. Ama uzun süreli kaliteli oyun bulmak da mesele işte..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynuyorum diyemem ama arada bakarım
    nickim valiant
    trade de bir kaç efsane pokemonum var ve takımımda yani genelde de baya bir efsane pokemonum var sizlerden ricam pokemonlarımı inceleyip yorum yapmanız uzun zaman önce toplamıştım biraz efsane pokemon.
    ve eğer tradedeki pokemonlarım arasında ilginizi çekenler varsa uygun tekliflere açığım ve son sorum
    pokemon lsiteme bakarak ilk 6 pokemon yani takımımı hangi pokemonlardan oluşturmalıyım listeme bakarak ve pokemon isimlerini söyleyerek..
    bu oyunu oynayanları görmek gerçekten çok güzel
  • felaket27
    ne iyi düşünmüşsün valla
  • nickname Limonline hadi bakam

300 e yaklaşan Ancient | Shiny | Dark | Mystic Trade listemle bekliyorum oynayanları
  • Sena-pkmn benim kullanıcı adım da
  • nickim einstein992 ekleyin mesaj atın bana mewtwo lazım :)
  • MarilynMonroe
  • Nickim since1922 Bakabilirsiniz
  • Yeni çar turkattack
  • 10 milyon expli mewtwom oldu sonunda beyler
  • main char nickim !! .. SoRandom harici 4 tanede training hesabım var iletişime geçebilirsiniz
  • Dh nickim
  • Vortex oynamıyorum ama pokemon world online oynuyorum oynayan olursa oynarız. Şuanda 13.rozetimi johtodan alıcam
  • ygtozkan12
    ---------------
    Gymler bitti.

Ama efsanem hiç yok :(

Yollarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.