Tum Rozetleri Aldım 2 Gundur Durmadan Haritada geziniyorum ama efsane cıkmıyor. Ek olarak bi sey yapmamız mı gerekiyor ?
quote:Orijinalden alıntı: PokeMoonEk olarak bir şey yapmıyorsun şans işibi haritada en az 10 dk gezmelisin 2-3 dkde bir harita değiştirmiceksin
quote:Orijinalden alıntı: SertHızlıSessiz bi haritada en az 10 dk gezmelisin 2-3 dkde bir harita değiştirmiceksin Tamam yaw konu halloldu A. Jirachi cıktı ilk legend 1.5 saat aynı harıtada dolandım
quote:Orijinalden alıntı: [Bu]RocKquote:Orijinalden alıntı: SertHızlıSessiz bi haritada en az 10 dk gezmelisin 2-3 dkde bir harita değiştirmiceksin Tamam yaw konu halloldu A. Jirachi cıktı ilk legend 1.5 saat aynı harıtada dolandımAlıntıları Göster sevindim hayırlı olsun (:
quote:Orijinalden alıntı: SertHızlıSessizsevindim hayırlı olsun (:Alıntıları Göster Tesekkur Ettim De Daha Cıkmadı Sabahtan Beri
quote:Orijinalden alıntı: [Bu]RocKTesekkur Ettim De Daha Cıkmadı Sabahtan BeriAlıntıları Göster ara ara (:
quote:Orijinalden alıntı: DaRKs..demin manapy kacırdım yaaa Alıntıları Göster Pokemon Vortex NASI BİSE DELUGE GİBİMİ ?
quote:Orijinalden alıntı: SpiezPokemon Vortex NASI BİSE DELUGE GİBİMİ ?Alıntıları Göster delugeden daha zor poke çıkıyor ve bence daha eğlenceli
quote:Orijinalden alıntı: SertHızlıSessizdelugeden daha zor poke çıkıyor ve bence daha eğlenceliAlıntıları Göster cakma crater gibi guzel yani
quote:Orijinalden alıntı: DaRKs..cakma crater gibi guzel yani Alıntıları Göster BNA 15dk once ancient deoxys cikti ilk efsanem:D:D
quote:Orijinalden alıntı: Burak0041BNA 15dk once ancient deoxys cikti ilk efsanem:D:DAlıntıları Göster ya bende entei ve suicune çıkardım bi raikou kaldı oda çıksın tamamlancak sonra kuşları toplıcam :D
quote:Orijinalden alıntı: qeceKusuya bende entei ve suicune çıkardım bi raikou kaldı oda çıksın tamamlancak sonra kuşları toplıcam :DAlıntıları Göster Vortex'de efsane zor çıkar. Çıktı mı o haritadan ayrımayın derim ben. Ard arda gelir çünkü.
quote:Orijinalden alıntı: Jungle BoogieVortex'de efsane zor çıkar. Çıktı mı o haritadan ayrımayın derim ben. Ard arda gelir çünkü. Alıntıları Göster abi cok zor :D gez habire
quote:Orijinalden alıntı: eDixDabi cok zor :D gez habireAlıntıları Göster Tüm rozetleri aldıktan sonra gez biraz dolaş sonra çıkar emin ol.
quote:Orijinalden alıntı: semblanceTüm rozetleri aldıktan sonra gez biraz dolaş sonra çıkar emin ol.Alıntıları Göster beyler eventsları almak gerkmi roket takımını falan yenmek gerekmi yaa
quote:Orijinalden alıntı: wildkanki beyler eventsları almak gerkmi roket takımını falan yenmek gerekmi yaa Gerek yok
quote:Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂quote:Orijinalden alıntı: wildkanki beyler eventsları almak gerkmi roket takımını falan yenmek gerekmi yaa Gerek yokAlıntıları Göster teşekkürler :) peki bu sidequest olayı ne?
quote:Orijinalden alıntı: wildkanki teşekkürler :) peki bu sidequest olayı ne? Eskiden bitirmeye çalıştım ama bitmek bilmedi.Ne kadar kaldığını gösteren bir şeyde yoktu.Dolayısıyla bitirince ne oluyor bende tam bilmiyorum