Şimdi Ara

pokemon vortex exp bot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://axife-mouse-recorder.en.softonic.com/ bunu indirin

giriş yapıyoruz

trainera giriyouz ve verdiğim programı açıyoruz

bi tane yeşil ekran açılacak 3 tane mavi yazı olacak 1.sine tıklıyıp açıyoruz küçük bi ekran gelcek

en soldakine tıklayıp 1 kere trainerı tamamlıyacağız tamamlayınca aynı en soldaki yere tıklıyoruz ve sonra alttarafta bi yer var orda ''1'' yazıyoronu kaç kez tekrar etmesini istyorsanız o sayıyı yazın evet artık orda PLAY düğmesi var ona tıkladığımzda program bizim yaptıklarımızı kaydeti başlatınca kendisi yapıcak

alt+tab ve alt+f4 yaparak programı kapatabilirsiniz

ANLMAYAN KİŞİLE 10 OLURSA RESİM KOYARIM 30 OLURSA VİDEO

kendim yazdım alıntı yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsantore -- 16 Nisan 2012; 14:35:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efsantore

http://axife-mouse-recorder.en.softonic.com/ bunu indirin

giriş yapıyoruz

bi tane yeşil ekran açılacak 3 tane mavi yazı olacak 1.sine tıklıyıp açıyoruz küçük bi ekran gelcek

en soldakine tıklayıp 1 kere trainerı tamamlıyacağız tamamlayınca aynı en soldaki yere tıklıyoruz ve sonra alttarafta bi yer var orda ''1'' yazıyoronu kaç kez tekrar etmesini istyorsanız o sayıyı yazın evet artık orda PLAY düğmesi var ona tıkladığımzda program bizim yaptıklarımızı kaydeti başlatınca kendisi yapıcak

kendim yazdım lütfen +REP :) :) :)

Belli Kendin Yazmıssın ALINTI YAPMISSIN RESMEN .. Su Yazdıgına Bak Kendim Yazdım Lütfen +REP :) :) :) .. Bu Forumda Rep Verme Özelligi Yoktur ..

• yeniyim dikkat etmemiştim. düzelttim
  • quote:

http://axife-mouse-recorder.en.softonic.com/ bunu indirin

giriş yapıyoruz

kendim yazdım alıntı yapmayın

güzel paylaşım deneyecem shiby reshiram üzerinde

• sonunda adam gibi bi yorum
  • quote:

sonunda adam gibi bi yorum

kardeş işime yaradı söyle bi sorun var mesela sayfa yüklenirken birinde kısa sürüyo birinde hızlı yükleniyo o yüzden biraz karışıyo ama sağol shiny reshiram 101k oldu bıraktım.
  • ben bu hileyi i macross'u kullanmadan önce yapıodum imacross u kullanamayanlar için koydum aga bide sen faceni yada msni bana msj atarnısın bişi sorcam
  • quote:

ben bu hileyi i macross'u kullanmadan önce yapıodum imacross u kullanamayanlar için koydum aga bide sen faceni yada msni bana msj atarnısın bişi sorcam

pm olarak attım face imi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.