Şimdi Ara

Pokemon Vortex GYM leri yaptım Efsane cıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pokemon Vortex GYM leri yaptım Efsane cıkmıyor Yardım edebilecek warsa bu konu altından cevaplasın lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: tunay34

Pokemon Vortex GYM leri yaptım Efsane cıkmıyor Yardım edebilecek warsa bu konu altından cevaplasın lütfen..

öyle kolay kolay çıkmaz
  • Vortexte kolay kolay çıkmaz.
  • Efsane pokemonları çıkarmak sabır işidir.Baya bir haritalarda dolaşman gerekiyor ne yazıkki efsane pokemon çıkma olasığı düşük.
  • Bnde Shiny Çıkmıyordu GYM leri yaptım çıkmaya başladı
    Oyundaki Nick Tunay34 Pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunay34 -- 18 Eylül 2010; 19:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay34

Bnde Şhiny Cıkmıyordu GYM leri yaptım cıkmaya basladı
    Oyundaki Nick Tunay34 Pm atabilirsiniz

Shinynin onla alakası yok.
    Üstelik Türkçe yazarsanız sevinirim
  • Çıkma ihtimali Crater'e göre oranla daha düşük bu yüzden 5 dakikada da çıkabilir 1 gün boyuncada çıkmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 2 için trainer linki.?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bu oyunu daha şimdi gördüm ve hemen üyeliğimi açtım oyun aynen i
    lk oynadığım battlearena gibi fakat çok kasıo takılıo hatalar çıkıyor sitenin yeni olduğu içindir diyorum ve inş yanılmıyorumdur ve sizin açmış olduğunuz konuyla ilgili bir kaç sey sorucam efsaneler her haritada çıkarmı mewtwo isimli pokemonu hangi haritada bulabilirm türü psişik ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedevils4

beyler bu oyunu daha şimdi gördüm ve hemen üyeliğimi açtım oyun aynen i
    lk oynadığım battlearena gibi fakat çok kasıo takılıo hatalar çıkıyor sitenin yeni olduğu içindir diyorum ve inş yanılmıyorumdur ve sizin açmış olduğunuz konuyla ilgili bir kaç sey sorucam efsaneler her haritada çıkarmı mewtwo isimli pokemonu hangi haritada bulabilirm türü psişik ??

Efsane hiç bir işe yaramıyor.Aklın varsa delugeye başla tüm gymleri yen.Sürüyle efsane çıkıyor.Fakat pek de işe yaramıyo 50 ye yakın efsane var Efsanelerin efsane olduğunu şöyle anlarsın lvli genelde 60-70-80-90 arası olur.Ve benim dark sableyem efsanelere tek atıyor
    http://www.pokemon.com/us/pokedex/ siteye gir.Sitede weaknesses i az olanları al.Sableye spiritomb ve rotomun weaknesses i yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 8 Mayıs 2012; 9:45:10 >

• Kardes Bende Oynuyorum Butun GYM Bitirdim Basdakini FLL 'ledim Ama Banada Birtane Efsane Gozukmuyor Ne İS Bide Berat 50 tane EFSANEN VARSA OYUNDA ADIM LivingLoundeR Bana Bir Shiny Yada Dark Mewtwo Atsan Yoksa Normal AT :D
  • Gordoru Yendim Ama Digerlerini Yenmedim Gine Cıkmıyor
  • livinglounder kardes ben hepsini yendim bana hediye shiny Entei gelmis nerden geldi bilmiyom bu gün farkettm bi baktım bütün pokemonlara shiny entei var =) nerden geldi die düsündüm hala bilmiyom adım enestamer ekleyin =)
  • hediye entei gelmesi orda gift diye bir şey onu almışsın :D
    efsane pokemona gelince bir haritada uzun süre yoğunlaş (min 30):D
    çıkma ihtimali yüksektir(denenmiş onaylanmış:D )
  • Bişey sorucam hediye entei gelmesi için napmak gerekiyor tam olarak anlatır mısınız hem yen üyeyim forumda hemde pokemonda :D lütfen bir yardım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: asla_54

livinglounder kardes ben hepsini yendim bana hediye shiny Entei gelmis nerden geldi bilmiyom bu gün farkettm bi baktım bütün pokemonlara shiny entei var =) nerden geldi die düsündüm hala bilmiyom adım enestamer ekleyin =)

vortexte arkadaş nasıl ekleniyo ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßegim

Ekleyeceğin kullanıcı adını tıkla açılan pencerede Add To Friends yazısına tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 5 Mayıs 2012; 15:41:24 >
  • saol . Bide sende efsane varmı
  • Ben de gymleri, elite fourları, championları, battle frontierleri, hatta adminler hariç tüm eventleri bitirdim ama yine de efsane çıkmıyor :/
  • sabır ister dediler ama bendede çıkmıyor bide gerçekten nasıl entei geliyo hediye olarak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßegim

sabır ister dediler ama bendede çıkmıyor bide gerçekten nasıl entei geliyo hediye olarak??

Eskiden Gordor event vardı.Onu yenene üç efsane köpekten birini veriyorlardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.