Şimdi Ara

Pokemon Vortex Nasıl Pokemon Yakalayacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çocukluğum pokemon izlemek ile geçti
    Başladım Pokemon Vortex'e Pichu ile Raichu yaptım 50 level şimdi ama nasıl pokemon yakalayacağımı bilmiyorum bi anlatırmısınız ?

• Hadi beyler bilen yokmu ya
  • Karşına çıkan pokmeonun canını 10'a kadar azalt daha sonra poke toptu at veya master ball ile sağlığını azaltmadanda yakalayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

Karşına çıkan pokmeonun canını 10'a kadar azalt daha sonra poke toptu at veya master ball ile sağlığını azaltmadanda yakalayabilirsin.

Çoğu pokemona thunder bolt ile tek atıyorum 300 400 vurduğu oluyor onu nasıl ayarlayabilirim ?
    Mesela 64 level Charizard'a tek attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin- -- 20 Kasım 2010; 16:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G N R

quote:

Karşına çıkan pokmeonun canını 10'a kadar azalt daha sonra poke toptu at veya master ball ile sağlığını azaltmadanda yakalayabilirsin.

Çoğu pokemona thunder bolt ile tek atıyorum 300 400 vurduğu oluyor onu nasıl ayarlayabilirim ?

Master ball kullanıp hiç atak yapmadan yakalayabilirsin veya karşıdaki pokemonun çok fazla etkilenmeyeceği saldırıyı kullanarak belirli hp değerine indirip yakalarsın.

• quote:

quote:

quote:

Master ball kullanıp hiç atak yapmadan yakalayabilirsin veya karşıdaki pokemonun çok fazla etkilenmeyeceği saldırıyı kullanarak belirli hp değerine indirip yakalarsın.

Peki teşekkürler

• yada düşük lvl pokeyi master la yakalarsın onnla kesip yakalarsın en sağlıklı çözüm bu bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoking

yada düşük lvl pokeyi master la yakalarsın onnla kesip yakalarsın en sağlıklı çözüm bu bence

Ultra ball ile Charmander ve Arcanine yakaladım Master ball 10k daha yeniyim oyunda para yok onu atmaya kıyamıyorum
  • quote:

quote:

yada düşük lvl pokeyi master la yakalarsın onnla kesip yakalarsın en sağlıklı çözüm bu bence

Ultra ball ile Charmander ve Arcanine yakaladım Master ball 10k daha yeniyim oyunda para yok onu atmaya kıyamıyorum

Onunda hilesi var parayla satın almana gerek yok.İnternette biraz araştır bulursun.
  • quote:

quote:

quote:

Onunda hilesi var parayla satın almana gerek yok.İnternette biraz araştır bulursun.

Baktım ama bişey çıkmadı karşıma burdan hile paylaşmak yasak ise özelden atarmısınız ?

• Youtube'a master bal bug yaz çıkar birşeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Youtube'a master bal bug yaz çıkar birşeyler.

Yine yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.