Şimdi Ara

Pokemon Vortex - Shiny Eevee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Az önce merak edip Pokémon Vortex'e başladım ve başlangıç pokemonu olarak da Chimchar ı aldım.3 - 5 dk. gezindikten sonra bir Shiny Eevee'ye rastladım ve yakaladım.Sizce değerli midir ? Shiny lerin çok değerli olduklarını biliyorum ama bu oyundaki yeri nedir birisi açıklayabilir mi ? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pokemon Crater diye bir efsane geçti konuyu görünce ilk mesajım aklıma geldi 2007 de yine bir pokemon mesajıydı.

O pokemon bizim zamanımızda baya değerliydi yanılmıyorsam farklı taşlarla farklı pokemonlara dönüşüyor ama bu oyundaki yerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewtrolar14

Selamlar :)

Az önce merak edip Pokémon Vortex'e başladım ve başlangıç pokemonu olarak da Chimchar ı aldım.3 - 5 dk. gezindikten sonra bir Shiny Eevee'ye rastladım ve yakaladım.Sizce değerli midir ? Shiny lerin çok değerli olduklarını biliyorum ama bu oyundaki yeri nedir birisi açıklayabilir mi ? :)

Pokemon Vortex'te artık değerli pokemon kalmadı .
    Eline programı geçiren açıyor botu istediğini yakalıyor ;)
  • Bilgilendirme icin saolun :)

Az once bir Shiny e tek attim yanlislikla uzulmeme gerek yokmus :P Artik anca arkadaslara hava atarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çöp fazla zaman kaybetmeyin onda. Oyun içinde yaklayacağınız hiçbir shiny'nin değeri yok zaten. O yüzden rahat takılın.
  • Ben de girdim de cöp oyun harbiden gymleri yendim efsane cikarmaya baslicam dedim bi bakiyim tradelere sayfalarca arceus varfi sadece arceusa baktim kapadim oyunu nadir pokemon sozde pikachudan cok var herkes hile kullaniyor ve aralarinda en amacsizca olani da vortex

• Efsane yatır. 100 level Ho-Oh ile 100 level Charmander aynı statüde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Dialga
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shinylerin avantajı HP değerleri %25 daha fazla oluyor. Yani Lv. 100 iken normalde 400 HP olması gerekirken 500 HP oluyor.
    Online oyunlarda böyle sanıyorum.

• Doğru doğru.Lakin Vortex GYM bittikten sonra amaçsız kalıyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Doğru doğru.Lakin Vortex GYM bittikten sonra amaçsız kalıyor biraz.

Online oyunların hepsi öyle değil mi? Bir günde bütün rozetleri bitirip, tüm ligi tamamlayıp Pokémonlarınızı geliştirebildiğiniz kadar geliştirebiliyorsunuz. O yüzden fazla basit buluyorum. Çocukluğumun efsanesi Pokémon Crater vardı, onun dışında hiçbiri o tadı vermiyor.

• Bir tane bot araciligiyla Eevee mi 100 yaptim.Isteyene gondereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Doğru doğru.Lakin Vortex GYM bittikten sonra amaçsız kalıyor biraz.

Online oyunların hepsi öyle değil mi? Bir günde bütün rozetleri bitirip, tüm ligi tamamlayıp Pokémonlarınızı geliştirebildiğiniz kadar geliştirebiliyorsunuz. O yüzden fazla basit buluyorum. Çocukluğumun efsanesi Pokémon Crater vardı, onun dışında hiçbiri o tadı vermiyor.

Kesinlikle katılıyorum.
  • Savaş simülatörü var online olarak, kadronu oluşturuyorsun(bunu yaparken bütün her şey sizin elinizde var) ve rakiplerinizi yenmeye çalışıyorsunuz. Tamamen stratejiye dayalı. Onun dışında 3DS alıp X&Y oynamaktan başka çaren yok .
  • Yaz tatiline girerken DSi XL alacagim orda oynayacagim Pokèmon oyunlarini :)

• quote:

Yaz tatiline girerken DSi XL alacagim orda oynayacagim Pokèmon oyunlarini :)

hala oynuyormusun karşılıklı trade yapabilirz
  • Daha var almaya kardeş yaz tatilinde :)

• quote:

Daha var almaya kardeş yaz tatilinde :)

yok ya pokemon vortexden bahsediyordum
  • Yok oynamiyorum ama size gondereyim isterseniz eevee mi

• quote:

Yok oynamiyorum ama size gondereyim isterseniz eevee mi

shiny eveem yok ama bot sayesinde baya legend yakaladım
  • Hocam oynasam yakalarim bot bendede var :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.