Şimdi Ara

Pokemon World Online (Sapphire) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.833
Cevap
16
Favori
141.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Leaderblacknightiiuu

evet kadabra tradeyle gelisiyor safron da pc da ust kata cik orda birisiyle trade yap pokemonunu vermiycen sadece trade yapıcan o gelisicek

leaderemre adında bi türk rast geldi bende bilmediğim için verdim geri vermedi bıraktım oyunu keşke daha önce okusaymışım

dolandırıcı eklemeyin.

Bu oyun oyanmıyo artık herkes de bi dolandırıcılık hevesi var kardeşim bırak sende oynama ...
  • zaten bi türke bile rast gelmedim kimse oynamıyo galiba bende bırakabilirim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeaderEmre

zaten bi türke bile rast gelmedim kimse oynamıyo galiba bende bırakabilirim :S
    Bu oyuna kaydolmak için hangi maili kullandınız? gmaile mail gelmedi de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Bu oyuna kaydolmak için hangi maili kullandınız? gmaile mail gelmedi de?

Alıntıları Göster
    Oyun güzel mi yahu? Başlasam mı? Tavsiyeleriniz ne yönde?
  • Bana sorarsan güzel sarıyo kanto johto iki şehir var. Güzele benziyo bende yeni başladım baya sardı :D
  • quote:

Bana sorarsan güzel sarıyo kanto johto iki şehir var. Güzele benziyo bende yeni başladım baya sardı :D
    Bişey sorucam geçen gün shiny geodude yakaladım şimd onu gravelera çevirsem shiny özelliği yok olmuyo dimi ondanda goleme ?
  • quote:

Bişey sorucam geçen gün shiny geodude yakaladım şimd onu gravelera çevirsem shiny özelliği yok olmuyo dimi ondanda goleme ?

Hyr kardeşim yok olmaz özelliği
  • Saol
  • Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Celadon cityde bi kadın daha bacası tüten evin 3 solundaki kapı oraya gideceksin senden şifre oluşturmanı istiycek 5 haneli o şifreyi alıcaksın ondan sonra trade odasına girebilirsin her girişde o şifreyi sorucak
  • nuovocinemaparadiso N kullanıcısına yanıt
    her pokemonun bi yakalama ratesi var denediğin pokemonları ratesi cok az olabilir mesela 255 le 3 arasında değişen bi sayı adamlar formüle dökmüş olayı :) mesela common bi poke 255 ama horrible rare poke 20 30 felan yani çok fazla poke topu atman bişey değiştirmiyor yakalaması zordur pokenin deneye deneye en sonunda gelecek
    http://www.metalkid.info/Pokemon/Calculators/CatchRate.aspx şöyle bi yer buldum şansını görebiliyosun yakalamak için güzel bi yer
  • fusa93 kullanıcısına yanıt
    S.a kardeşim oyunda türk fazla yok Oynundaki ismini sölermisin ekliyim
  • LeaderEmre kullanıcısına yanıt
    oyundaki nickim fusa123 eklemek isteyen olursa takılırız bende yeni başladim kantodan johtoya geçtim yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusa93

oyundaki nickim fusa123 eklemek isteyen olursa takılırız bende yeni başladim kantodan johtoya geçtim yeni
    Aslında Oyuna yeniden başlamayı düşünüyorum ancak derslerim çok yoğun zaman ayıramıyorum oyuna , eğer kafama yatarsa hafta sonları oynamayı düşünüyorum .
  • başlıcan zaman ismini ver eklerim takılırız @55voldemort55
  • quote:

başlıcan zaman ismini ver eklerim takılırız @55voldemort55
    Oyuna başladım arkadaşlar Kanto'da pokemon olarakta Charmander aldım :) Yardımcı olabilecek yani sorularımı yanıtlayabilecekler varsa oyunda ekleyeyim :)
  • varsa sorun yaz burdan cevaplayalım :)
  • quote:

varsa sorun yaz burdan cevaplayalım :)

O zaman direk sorayım bir tane :) Bu pokemonların Shiny olup olmadığını veya statlarını yakalamadan göremez miyiz?

Ek olarakta şu an bende Charmeleon,Pidgeotto,Venonat,Sandshrew ve Butterfree var iş görür mü bunlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 6 Ekim 2013; 19:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

quote:

O zaman direk sorayım bir tane :) Bu pokemonların Shiny olup olmadığını veya statlarını yakalamadan göremez miyiz?

Ek olarakta şu an bende Charmeleon,Pidgeotto,Venonat,Sandshrew ve Butterfree var iş görür mü bunlar ?

Öncelikle pokemonun shiny olup olmadığını şöyle anlarsın pokemonun rengi normal renginden farklıdır. örneğin Gyarados rengi mavidir ancak shiny olunca rengi kırmızı olur böyle anlayabilirsin .

Pokemonlarına Gelince ;
    *Charmelion iş görür oyunda gym ler bitene kadar kullan derim .
    *Pidgeotto şahsen ben hiçbir pokemon oyununda Pidgey ve evrimlerini kullanmadım ve kullanmicamda sana kalmş kullanıp kullanmamak .
    *Venonat kullanma kötüdür satabilirsen sat .
    *Sandshrew aslında pek kötü sayılmaz ancak bence onuda takımından çıkar ve yerine geodude al golem olunca fazlasıyla güçlü oluyor .
    *Butterfree Çok iyidir ilerki seviyelerde Pisişik saldırılarda öğreniyor kesin kullan derim en azından kanto bitene kadar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Aomine Daiki

quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

quote:

Öncelikle pokemonun shiny olup olmadığını şöyle anlarsın pokemonun rengi normal renginden farklıdır. örneğin Gyarados rengi mavidir ancak shiny olunca rengi kırmızı olur böyle anlayabilirsin .

Pokemonlarına Gelince ;
    *Charmelion iş görür oyunda gym ler bitene kadar kullan derim .
    *Pidgeotto şahsen ben hiçbir pokemon oyununda Pidgey ve evrimlerini kullanmadım ve kullanmicamda sana kalmş kullanıp kullanmamak .
    *Venonat kullanma kötüdür satabilirsen sat .
    *Sandshrew aslında pek kötü sayılmaz ancak bence onuda takımından çıkar ve yerine geodude al golem olunca fazlasıyla güçlü oluyor .
    *Butterfree Çok iyidir ilerki seviyelerde Pisişik saldırılarda öğreniyor kesin kullan derim en azından kanto bitene kadar .

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar oyuna yeniden dönmeye karar verdim . İstediğiniz herhangibişey olursa söylemeniz yeterli .

*Bu arada oyundaki yeni Nickim : 55voldemorts55

• quote:

Orijinalden alıntı: Aomine Daiki

Evet arkadaşlar oyuna yeniden dönmeye karar verdim . İstediğiniz herhangibişey olursa söylemeniz yeterli .

*Bu arada oyundaki yeni Nickim : 55voldemorts55

Alıntıları Göster
    Cevaplar için çok teşekkürler. Şimdilik scyther çıkartmaya çalışıyorum :D Belki pikachuda çıkar o arada. Bir tanede geodude yakalayacağım. 7-8 level bir geodude'nin statları en az nasıl olmalı bunun hakkında bir bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.