Şimdi Ara

Pokemon World Online (Sapphire) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.833
Cevap
16
Favori
141.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha şunu bileydin beni rahatsız etmiyor size de laf düşmez..Sadece paylaşayım siz de faydalanın dedim ama size çok o ama inanıyorumki zora düştüğünüzde deneyeceksiniz . Burda böyle konuşmaya devam edersiniz..
  • Oyunda geçenlerde yaklaşık olarak 2m param ve 10-15m arası değerindeki pokemonlarım birden yok oldu . Ancak başkalarının pokémonlarını çalmak yerine , başkasına zarar vermek yerine oyunu bıraktım . Ayrıca hiçbir Türk oyuncu sana pokémon yardımı yapmak zorunda değil . Beğenmiyorsan oynama . Şikayetin varsana git pwo nun forumuna şikayet et .
  • Arkadaşlar bu yeni client i indirdikten sonra oyun 3d hatası vermeye başladı çözümleri denedim olmuyor yardımcı olabilir misiniz ? Bu windows 8 ömrümü yedi zaten :D
  • görüntü ayarlarından rengi 32 bit yap düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Oyunda geçenlerde yaklaşık olarak 2m param ve 10-15m arası değerindeki pokemonlarım birden yok oldu . Ancak başkalarının pokémonlarını çalmak yerine , başkasına zarar vermek yerine oyunu bıraktım . Ayrıca hiçbir Türk oyuncu sana pokémon yardımı yapmak zorunda değil . Beğenmiyorsan oynama . Şikayetin varsana git pwo nun forumuna şikayet et .

Yardımdan kastım sadece pokemon yardımı değildi ama o da vardı..Ben zorunda demedim ama oyun içinde yardımda bulunsalar hani diyorsunuz ya Türkler oyunu batrıyor diye işte böyle bi sorun da olmaz.Hani diyorsunuz ya batırıyormuşuz oyunu asıl siz batırıyorsunuz.2-3 pokemon yapınca oranız buranız oynuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

görüntü ayarlarından rengi 32 bit yap düzelir.

Valla zaten 32 bit te anlamadım neden öyle olduğunu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk61

quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Oyunda geçenlerde yaklaşık olarak 2m param ve 10-15m arası değerindeki pokemonlarım birden yok oldu . Ancak başkalarının pokémonlarını çalmak yerine , başkasına zarar vermek yerine oyunu bıraktım . Ayrıca hiçbir Türk oyuncu sana pokémon yardımı yapmak zorunda değil . Beğenmiyorsan oynama . Şikayetin varsana git pwo nun forumuna şikayet et .

Yardımdan kastım sadece pokemon yardımı değildi ama o da vardı..Ben zorunda demedim ama oyun içinde yardımda bulunsalar hani diyorsunuz ya Türkler oyunu batrıyor diye işte böyle bi sorun da olmaz.Hani diyorsunuz ya batırıyormuşuz oyunu asıl siz batırıyorsunuz.2-3 pokemon yapınca oranız buranız oynuyor..

Bize hakaret etmeden önce şöyle bi 5-6 sayfa önceleri bi oku bakalım neler yazmışız ? Burdan herkese yazıyordum kim pokémon istiyor diye . Konuyu uzatma ayrıca .

@mecikli : Ne anlıyosunuz bu Windows 8 den ya ben bi arkadaşımda kullandım bidahada kullanmam

• Yahu bilgisayarı alalı 6-7 ay oldu üzerinde win8 le geldi böyle lanet birşey olduğunu bilsem alırmıydım :D bilgisayarımdan inanılmaz memnunum ama işletim sisteminde kazık attı bana :D win7 ye indirmek istesem oda şimdi orjinal format en az 50 kağıt :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecikli

Yahu bilgisayarı alalı 6-7 ay oldu üzerinde win8 le geldi böyle lanet birşey olduğunu bilsem alırmıydım :D bilgisayarımdan inanılmaz memnunum ama işletim sisteminde kazık attı bana :D win7 ye indirmek istesem oda şimdi orjinal format en az 50 kağıt :)

50 kağıttan bişey olmaz , Ben 120 kağıda ekran katı aldım . Neyse burası pwo konusu biz ne konuşuyoz
  • Oyun acılmıs oyunda yeni birşeyler varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu45

Oyun acılmıs oyunda yeni birşeyler varmı ?

Valla en büyük beklentim yeni haritaydı oda gelmedi yavaş yavaş kabak tadı vermeye başladı oyun ..
  • beyler celadon city e nasıl gecicem
  • celadon city e nasıl gidicem
  • konuya bakan yokmu hiç
  • rainbow badge nasıl alıcam çıldırıcam kaç gundurr yapamıoyrm

• Arkadaşlar kayıt olmada sıkıntı yaşayanlar varsa burada videolu bir şekilde anlattım. Ayrıca bir pwo serisi yapmaya da başladım. Oyun başındaki sıkıcı görevleri falan geçemeyen arkadaşlar oluyor. Hem onlara rehber niteliğinde de oluyor. Üstelik güzel bir seri planlıyorum pwo ile ilgili.

http://forum.donanimhaber.com/m_79296852/tm.htm

Kavga etmeyinde bana destek çıkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 9 Ağustos 2013; 23:11:42 >
  • ya arkadşlar bişi dicem ben pokemon world onlinede bi monkeyim vardı praymep oldu ama hani pokemonun üstüne gelince şukadar xp daha alırsan lvl atlar bölümü bvarya orda - 68000 yazıyo ben -68000 xp den +14000 xp yapınca 29 lvl olacakmış bu bugmu yoksa normal oyunun kendi sistemimi ??
  • oyunun kendi sistemi o
  • arkadaşlar üye oldum ancak oyunu oynayabilmem için indirmem gereken programı bulamadım yardımcı olur musunuz
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.