Şimdi Ara

Pokemon World Online (Sapphire) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.833
Cevap
16
Favori
141.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna kaydolmak istiyorum ancak site kapalı bi de vortex oynuyorum şu anda ama bu daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crykaos

quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

arkadaslar ingilizcesi iyi olan biri şu twitter adresinden pokemon word onlineye nolmuş bi baksın beenim google translateden çevirebildiği kadarıyla sanırım oyunda bazı sorunlar yaşanmış düzeltilene kadar kapalı falan diyo galiba bide siz bakin ?

https://twitter.com/PWO_

Acaba bana olanlarımı düzeltiyolar :D

noldu sana :D neyaptınlan oyuna :D :D :D

6,5 m değerindeki pokémonlarım kayıp .

• ya pokemon world onlineden daha iyi online pokemon oyunu varmıki.
  • quote:

ya pokemon world onlineden daha iyi online pokemon oyunu varmıki.

Şuanlık hayır .
  • sizce bu oyun nezaman tekrar açılır 1-2 hafta sürecek galiba bu gidiişle. :S
  • Valla oyuna yeni birşeyler eklemezlerse şayet ben bırakacağım oyunu yakında o zaman sana vereceğim pokemonları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecikli

Valla oyuna yeni birşeyler eklemezlerse şayet ben bırakacağım oyunu yakında o zaman sana vereceğim pokemonları :)

Adamsın hacı ya :D
  • Oyunu hala oynayan varsa para yardımında bulunabilirm ve de çok iyi para yöntemleri de cabası..Ama yöntem meselesi içn oyuna hakim olmanız lazım.Anlatsam da anlamayabilrsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk61

Oyunu hala oynayan varsa para yardımında bulunabilirm ve de çok iyi para yöntemleri de cabası..Ama yöntem meselesi içn oyuna hakim olmanız lazım.Anlatsam da anlamayabilrsiniz.

buraya yazar mısın? veya pm olabilir.
  • Bende baslamayı düşünüyorum ama oyun yeniden acılıs neler deişti oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk61

Oyunu hala oynayan varsa para yardımında bulunabilirm ve de çok iyi para yöntemleri de cabası..Ama yöntem meselesi içn oyuna hakim olmanız lazım.Anlatsam da anlamayabilrsiniz.

Bana bulunabilirsin , Forumdaki oyuna en hakim kişi olabilirim en uzun süredir ben oynuyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyukuk61 -- 4 Ağustos 2013; 13:54:19 >
  • biz şerefsizlik yapmıyoruz, zaten oyunun içine türkler ediyor nerde bir dolandırıcı varsa hepsi türk.
  • Ya kes sesini şerefsizlik yapmıyormuş.. Bunu diyenlerden korkacaksın zaten.Banlanmayan bot bulsanız havada kaparsınız..Pardon çok şerefli bey para kasmanın zor olduğu bu oyunda kolay para yapma derken ne bekliyordun??Aaa pardon hayal kırıklığına urattım seni.Yazık..Bu bir savaş oyunu ve bana göre de savaşta herşey mübahtır... Böle dersin dersin elde imkan olsa kalkıp denersin de ingilzcen iyi değil ya da yeterli değilki yapamayacaığını bilyorsun..Senin gibileri beni mi bulur hep.Anlayan anladı..Ayrıntı isteyen pm den yazsın bazı kendini çok şerefli sanan insancıklar hoşnut olmadı atarlandı baya
  • mileti kandır sonra neymiş her yol mübahmış, botla lvl kassan neyse botla para yapsan neyse, saf mileti kandır oh ne güzel, o müthiş ingilizcenle stat değiştir sonra yüksek paraya sat alan razı satan razı olsun daha iyi ama işinize gelmez,.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bana diyorsun sende kendi hilelerini ortaya saçıyorsun kim bilir neler yapıyorsundur daha..Zaten kime sorsan herkes temizim der..Ben en azındna inkar etmiyorum. Neymiş oyun Türkler yüzünden bu haldeymiş.Ulan bu bot vs tarzı şeyleri kim çıkarıyor Türkler mi? Herşeye Türk de isyan et ama kendinde yap.Senin gibiler dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı çalışırlar..2 yüzlüdür senin gibiler..Ben en azından ne yapıyorsam karşıdaki de ne yaptığımı biliyor..Evet oyundaki bir çok sazandan faydalandım ama bu onların suçu..
  • benim demek istediğim mileti dolandırma, bu zamana kadar çok bot vs kullandım ama kimsenin hakkını yemedim, emeklerinl çalmadım bot vs zaten lvl atlatan şey biliosundur, neyse zaten dolandırma desem sanki beni dlnliceksln, daha fazla uzatmanın manası yok, pwo dahil ko wow vb oyunlarda dolandırcıların çoğu türk, bu konuya yazan senle dahil 2 3 kişi daha var emek hırsızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam milleti dolandırıyor bi de utanmadan buraya yazıyor . Burda senden başka kimsenin kimseyi dolandırdığı yok , Bot kullanmana bişey demiyorum herkes kullanıyor , Bende bot bulsam havada kaparım , ama insan dolandırmak başka . Adam çalışıyor çabalıyor o parayı yapmak için sen git adamın bütün emeğini çal . Bu oyun sizin gibi dolandırıcılar yüzünden bu hale geliyor .
  • Botu nasıl temize çıkardığınızı anlamıyorum..Gidiyorsunuz direk pokemona lvl atlatıyorsunuz..Atıyorum ben NPC lerde lvl atlatıyorum.Sen gidiyosun bta kuruyorsun 2-3 günde 99 yapıyorsun..Şimdi bu illegal değil yani..Siz kendinize bi bakın biz de temiz miyiz diye? Burda böyle konuşursunuz sıkışınca denemeye kalkacaksınız bunu buna eminim..Ama hala konuşursunuz yine biz düzgün oynuyoruz diye. Hala da aklım almıyor emeğiyle kasıp npclerdeki görevlerle haritada ordan oraya ağır ağır giderek 10 günde adam 99 yapıyor siz gidin botla 2-3 günde hiç bi sıkıntı çekmeden 99 yapın..Sizin anlayışınız bu.
  • anlamak istemiyorsun sanırım biz dolandırıcılık yapmıyoruz tepkimiz senin milleti dolandırdığın için, botun illegal olduğunu biliyoruz zaten temiziz demiyoruz ama başkalarına zarar vermiyoruz ki ben botu 2 gün kullandım sıkıldım zaten oyun kapanıyor botla uğraşılmıyor, ayrıca ben ticaret yapan oyuncuyum dolandırıcılık yapsam bende yaparım, senin o taktiğin eski knight oyunundan kalma taktik zaten bildiğimiz bir şey, sen yazana kadar aklıma gelmedi o ayrı, neyse benden bu kadar milletin emeğini çalmak seni rahatsız etmiyorsa daha fazla söz söyleme hakkım yok.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.