Şimdi Ara

Pokemon World Online (Sapphire) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.833
Cevap
16
Favori
141.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun cok sık kapanıyor galiba 3 gündür oynuyorum
  • Arkadaşlar ben geoduodum var onu graveler yaptim ama golem nasıl yapıcam hangi taş gerekiyor ve nerede bulabilirim?
  • @rebeldiablo : Taş değil , takas yerine git I evolved greveler please help yaz adamalr hemen takas yollar hiç bişey koymadan accept de evrimleşecektir .

@Vampirello : Takmışsınız bi Crater ben görmedim tabii ki ancak eski olduğunu göre grafiklerinin hiç te hoş olmasını beklemiyorum . Ben şu andan çoğu pokemon oyunu crater den daha iyidir oyun az olunca sizide sardığı için güzel görünmüştür size .
  • Kardeş iyi güzelde bir de takas yerinin nerede olduğunu söylersen çok mutlu ediceksin beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebeldiablo

Kardeş iyi güzelde bir de takas yerinin nerede olduğunu söylersen çok mutlu ediceksin beni :)

Kanto haritasında Saffron , Johto haritasında ise Goldenrod pokecenter üst katındadır. 5. Rozetten sonra trade office girebilirsin bunuda söylemiş olmak istedim :)
  • mecikli M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş
  • Arkadaş adminler geçen hafta içi 30 dk online olana herkese deneme membership vermiş amma lakin server sürekli kapalı dalga geçiyorlar herhalde :)
    Bu oyuna Nasıl kayıt olcaz Arkadaşlar
    @mecikli
  • arkadaşlar bende sizin gibidim bakın yardımcı olmaya çalışım 2 gündür üye olmaya çalışıyom normal epostamla alamadım sonu @hotmail.com olan la alamadım sonra outloock.com u denedim gene olmadı beler sonu yahoo.com lu e posta adresi alın 30 dk içinde geliyo mail .. bende öle oldu ennazından ..oyunda yeniyim yardımcı oluruz birbirimize oyundaki nickim LazKaRTaL
  • Bende oyun açılmıyo yükledim ama sürekli Pwo server is not connect diyor yani oyun hep kapalı ne zaman açılır bilen bi yardım edebilir mi ?
  • balex2661 B kullanıcısına yanıt
    usta bak şimdi oyun evet sık sık gidip geliyo ama genelde mesela ben sabah 7 de kalkarım hep genel olarak şeker hastasıyım o yüzden erken kalkıp yemek yerim her nese saat sabah 7 den bi başliyom çğlen 1 e kadar oynadım mesela bugün genelde sabahları ve akşamları açık oluyo sen denk gelememişin hiç ..
  • balex oyunda nickim LaZKaRTaL online olaarak görürsün genelde görmessende arkadaş olarak ekle nickimi söledim konuşuruz oyuna girebilirsen
  • Oyuna sonunda girebildimde Brock u yenemiyorum arkadaşlar bazı pokemonlara ihtiyacım var fazladan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ....
    Mankey yada herhangi bir su pokemonu acil lazım yardım edersiniz umarıım
  • Pokemonlarımın büyük çoğunluğunu burada dağıtmıştım. İsteyen arkadaşlar olursa pokemon ve para yardımı yapabilirim
  • Ben isterim kardeşim
  • ya brock u bende yenemiyom banada bi su pokemonu lazım bendeki pokemonlar charmeleon 16 lvl monkey 12 lvl pidgeon 12 lvl battlefieldmi ne bitane daha var oda 10 lvl ama yenemiyom bi su pokemonu verebilecek varmı bide para varsa fena olmaz metelie bile kurşun atamıyoz kurşun alacak aramız yok o derece :D oyundaki nickim LaZKaRTaL
  • Arkadaşlar malesef şu aşamada kimse size pokemon yardımı yapamaz, çünkü 5.Rozeti almadan trade yapamazsınız. Brock ' u yenmek için yapabileceğiniz tek şey mankey yakalayın ve geliştirin :)
  • başlıycam şimdi de bu rom denen şeyi internetten bulup mu indiriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

başlıycam şimdi de bu rom denen şeyi internetten bulup mu indiriyoruz

Kardeş bunda rom'a gerek yok bunda sitesinden hesap açıp client indiriyorsun zaten konunun ilk sayfasında detaylı üyelik anlatımı falan mevcut
    açarken rom hatası verdi
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.